Zašto ste na forumu?

Kroz posetu foruma, pruza mi se mogucnost, da na razne teme i desavanja u Srbiji, saznam za misljenje svoga naroda.
Meni iz dijaspore je to jako bitno, jer na taj nacin mogu lakse da razumem reakcije i ponasanje svog naroda i svoje zemlje.Kad idem kuci u Srbiju, obicno sam (isto zahvaljujuci forumu) dobro informirana, tako da se lakse mogu ukljuciti u razgovore i diskusije.
Zao mi je sto je broj nas starijih generacija iz dijaspore na forumu relativno mali, pa samim tim i aktivnosti na forumu nisu mnogobrojne.
Smatram da forum moze svima nama kao jedan most da sluzi, da se bolje upoznamo i razumemo..Matica i dijaspora..I mi smo deo vas i Srbije, forum nam omogucava da se zblizimo.

zbog jedne osobe..
inace da nema te odavno bih otisla,a i sigurno hocu. Dojadio mi je jako forum,bilo je lepo na pocetku,kada je sve ovo bilo samo bezazleno,novo...and now it's getting old. Sve shto sam imala,rekla sam,nadam se da ljudima kojima je stvarno trebala neka moja pomoc su procitali to shto jesu,i to je to.

Ovde sam iz više razloga, najpre zato što ovde saznajem neke stvari o kojima se na tv-u ne mogu informisati, razmenjujem mišljenja i iskustva, neka mišljenja me podstaknu na neka nova interesovanja, jednostavno prija mi u trenucima odmora.

Back