struja
Veoma poznat
- Poruka
- 14.689
mislis prizivam? ma daj! negde sam napisala sta mislim o tome. kako si danas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
antihrista:da li si nekada pomislio da si opsesivno kompulsivna budala? sine imas par adresa na kojima bi ti rado ukazali strucnu pomoc......."da li neko moze da pomogne ovom simpaticnom, ali nervno obolelom mladicu?!
?:e ovaj neverovatni uvek nadje nekog da se dzapa
Posle se pitaju zasto nam zemlja propada, a sutra ces prva na demonstracije za poviselnje plata i standarda!NatasaNatasa:Ja sebi volim da uskratim radno vreme na ovaj nacin, mozes da upoznas zanimljive likove i da se dobro nasmejes nekim dosetkama ... meni je zanimljivo
FICA_TDI:Posle se pitaju zasto nam zemlja propada, a sutra ces prva na demonstracije za poviselnje plata i standarda!NatasaNatasa:Ja sebi volim da uskratim radno vreme na ovaj nacin, mozes da upoznas zanimljive likove i da se dobro nasmejes nekim dosetkama ... meni je zanimljivo
Pa i ovde chatuemoMaster_Chief:cudno je to sto vetjina sto dolaze na chat nikad nisu bili ovde na forumu ili veoma retko,a oni sto posetjuju forum ne idu na chat ili to veoma retko rade,ja oboje aktivno koristim. 8)
hahahaha ovo me podseca na moje dijaloge hahahahahahahahahahahahNTT:A, mozhe i obaevo ja visim ceo dan na irc-u i na forumu...
Keva- "Shta tje biti od tebe, sine? Samo tjesh da propadnesh pored tog kompjutera!"
Sin (ja)- "Ae kevo ako zagusti uvek mogu u djubretare... Otju majko, otju.. U gradsq chistotju..."