Sad znam da će ovo što pišem većina smatrati za skandalozno, ali to se rešava tako što se organizuje grupni sex, može biti i maženje šta god, piće zajedničko.. Dakle, problemi u braku te vrste (koliko razmem mlado telo, u pitanju je sexualna želja) nastaju kada ljudi insistiraju na monogamiji u braku.
Pa ipak većina muškaraca ne odlazi iz braka tako što se razvede, već tako što nađe ljubavnicu a da žena ne zna. Većina. E sad zašto da žena ne zna? Pa jer ona to ne želi. Da želi, onda bi imali razgovore o tome, ona bi rekla ti mi nađi nekog mlađeg, i ti neku mlađu za sex, a osim sexa žive normalno zajedno i nema problema. Ne znam zašto se sex stavlja na sve ili ništa. Ali dobro, ovaj moj predlog više odgovara nekim slobodnijim društvima, mada i kod nas ima zrelih ljudi koji su otvoreni za tako nešto, jer njihov odnos i ljubav se ne zasnivaju na monogamiji već na dubokoj vezi i iskrenosti.
Ali glavno pitanje je zašto bi napuštao ženu i svoju porodicu, decu, zbog sexa? To je potpuno glupo. pre će biti da su tu druge stvari u pitanju, duboko neslaganje. Da je samo sex, oni nađu ljubavnice. Posebno što ne žele da žive bez dece, a deca se mahom poveravaju majkama na starateljstvo.