Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.312
Pa ti sa dečacima od 13 i po najviše i voliš da razgovaraš kao libertarianPosto ti imas 13 i po godina, ne secas se koliko su Srbi pratili NBA pocetkom 2000-ih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti sa dečacima od 13 i po najviše i voliš da razgovaraš kao libertarianPosto ti imas 13 i po godina, ne secas se koliko su Srbi pratili NBA pocetkom 2000-ih.
Tenis je posle muškog baleta bio i ostao najpederskiji sportBukvalno pre toga niko nije pratio NBA. Niko ni tenis nije pratio pre Gjokoviqa
Zapad ga voli jer tamo plaća porezTenis je posle muškog baleta bio i ostao najpederskiji sport
Sve do Gjokovica, koji je napravio zajebanciju na tu temu pa ga Zapad ne voli
Zahebi to, daj nam tvoj specijalitet, istoriju KGB-a.Za istoriju tenisa sledeceg vikenda.
Ali od 1917-te da nam pripoveda, da razumemo celokupan razvoj i dramaturgiju.Zahebi to, daj nam tvoj specijalitet, istoriju KGB-a.
Budale, Djole.Zašto Srbi koriste zapadne operativne sisteme na računarima a navijaju za Srbe pa i za Ruse ?
Zašto Srbi vole nemačke automobile a navijaju za Srbe pa i za Ruse
Pitam ja vas
Izvinite vase preosetljivo, lakouvredljivo, egonarcisticko velicanstvo ako sam vam povredio ego cinjenicama.Nisam rekao. Čitaj. Nemoj samo trčati da pišeš svašta i vređaš. A Rusa u današnjoj košrci nema nigde.
Kad neko ovako "diskutuje", ja se isključujem. Nije moj nivo. Vaspitan sam.![]()
Tamo im igrali letonci i estonciA bukvalno piše Soviet Union.Od kad si se osamostalili jedva da su u koš ubacili.
а где ти живиш и шта волиш / когаTipičan srbski nacionalista Rusiju voli samo na papiru, zapad živi u praksi![]()
Зашто натофили говоре да су читали Толстоја и Достојевског, а не Хемингвеја и Твена?Zbog cega srpski rusofili prate americki sport i americku NBA ligu, a skoro niko od njih ne prati rusku KHL ligu?
![]()
Srbi vs Rusi = 30 puta manje stanovnika i 5 puta više NBA MVP nagrada.Zato sto su Rusi najuspesnija evropska nacija u kosarci svih vremena
Pogledajte prilog 1790949
Pogledajte prilog 1790950
Poenta price je bila da rusofili mogu da prate americku kosarku jer su je Rusi uvek i igrali dosta ozbiljno, sto na klupskom sto na reprezentativnom nivou...Srbi vs Rusi = 30 puta manje stanovnika i 5 puta više NBA MVP nagrada.
Opet neko tvoje lupetanje, Naša privrženost Rusiji nije zbog autokratskog režima već uprkos autokratskom režimu a zbog zvanične politike te zemlje koja ne priznaje genocid Srba u Srebrenici za razliku od tvojih mentora koji su u najvišem organu sveta želeli da nas proglase genocidnim.Cekaj onda da zakljucimo:
Srpski rusofili ne vole Rusiju zbog ruske kulture, ono sto je identitet ruskog drustva danas.
Oni vole Rusiju zbog, pazi sad- Drzavnog diktatorskog rezima u Rusiji![]()
![]()
![]()
Koji ste bre vi hitovi.
Ja ne kapiram pravila bejzbola i ragbija, a to su 2 najpopularnija sporta u Americi. Ameri imaju baš buđav sportski ukus, jerbo su ragbi i bejzbol bezvezni sportovi. S druge strane u Americi fudbal nije popularan, a to je najpopularniji sport na svjetu. Moraju Ameri biti stalno nešto kontra svjeta. Kao i sa mjerenjem temperature u farenhajtima ujmesto u celzijusima, onda korišćenje fita umjesto metra itd.Bejzbol pratim. Nekada sam pratio redovno, sada nemam vremena toliko..
Golf ne pratim, dosadan mi.
Ragbi nije americki sport.
Srpski rusofili vole Rusiju jer se nadaju da će Rusija zaustaviti dalji raspad Srbije, vrati nam izgubljene teritorije i zaštititi nas od spoljnih neprijatelja (zapadnih i regionalnih).Cekaj onda da zakljucimo:
Srpski rusofili ne vole Rusiju zbog ruske kulture, ono sto je identitet ruskog drustva danas.
Oni vole Rusiju zbog, pazi sad- Drzavnog diktatorskog rezima u Rusiji![]()
![]()
![]()
Koji ste bre vi hitovi.
Činjenica je da NBA najjača i najkvalitetnija košarkaška liga na svjetu, kao što je Premijer liga u fudbalu. Ali niko normalan ne voli Amere i Engleze zbog toga. To što su u nekim stvarima najbolji se nas uopšte ne tiče. Najbolji su za sebe, a ne za druge ili za nas.Zbog cega srpski rusofili prate americki sport i americku NBA ligu, a skoro niko od njih ne prati rusku KHL ligu?
![]()
Dalji raspad Srbije??? WTF??? Rusija nije u stanju ama baš ništa uraditi za Srbiju i nije u stanju zaštiti sebe a kamoli Srbiju.Srpski rusofili vole Rusiju jer se nadaju da će Rusija zaustaviti dalji raspad Srbije, vrati nam izgubljene teritorije i zaštititi nas od spoljnih neprijatelja (zapadnih i regionalnih).
Nije bitno može li Rusija zaista pomoći Srbiji ili ne, prosječan srpski rusofili misli da može i čeka da Rusi izbiju na Dunav i vrste nam šta nam pripada.Dalji raspad Srbije??? WTF??? Rusija nije u stanju ama baš ništa uraditi za Srbiju i nije u stanju zaštiti sebe a kamoli Srbiju.
Kosovo otvorena rana na telu Srbije...Dalji raspad Srbije? WTF!?!?!?
Zbog ovoga što sam naveo ispod postoje Srbi rusofili, a ne zbog ljubavi prema ruskoj kulturi i kolima.Ne znam za hokej ali me cudi sto najvise vole BMW, Audi i naravno VW Passat a ne bratsku Ladu ili Moskvic![]()
Srpski rusofili vole Rusiju jer se nadaju da će Rusija zaustaviti dalji raspad Srbije, vrati nam izgubljene teritorije i zaštititi nas od spoljnih neprijatelja (zapadnih i regionalnih).
Srbi su većinsko stanovništvo u Vojvodini i Sandžaku. Prestani lupetati gluposti i nebuloze.Nije bitno može li Rusija zaista pomoći Srbiji ili ne, prosječan srpski rusofili misli da može i čeka da Rusi izbiju na Dunav i vrste nam šta nam pripada.
Kosovo otvorena rana na telu Srbije...
Onda Vojvodina, Sandžak itd, separatizmu koji se krčkaju polako.
Kako nije u stanju da uradi ništa za Srbiju kad je sprečila donošenje rezolucije najvišeg tela UN da se Srbi proglase genocidnim . Zatim sprečava da jedna nelegalna tvorevina gde vladaju narko karteli, prosstitucija prodaja organa i ostali najgori kriminal dobije stolicu u UN. Za sad je to sasvim dovoljno .Dalji raspad Srbije??? WTF??? Rusija nije u stanju ama baš ništa uraditi za Srbiju i nije u stanju zaštiti sebe a kamoli Srbiju.
Dalji raspad Srbije? WTF!?!?!?