Zasto srpski rusofili prate americku kosarku, a ne ruski hokej?

Evo trol blokaderoski stigli sendviči najedi se:mrgreen:
Screenshot_20250927_184149_Google.jpg

Opet ovaj nesto odvaljuje u moje ime.Nikada u zivotu nisam gledao americku kosarkasku utakmicu Covek koji gleda znojave crnce kako se bore oko nekakve kosare lisen je bilo kakvog ukusa. Naranvo ne znam nista u vezi hokeja , sta je to? Jedino sto nekad odgledam od sporta jeste umetnicko klizanje i zenski rukomet kada igracicama upadnu gacice u guzu a one ruku mecu u guzu i vade ih. Po reakcijama publike rek'o bih da to nije poenta igre ali za mene jeste.

Cekaj onda da zakljucimo:

Srpski rusofili ne vole Rusiju zbog ruske kulture, ono sto je identitet ruskog drustva danas.

Oni vole Rusiju zbog, pazi sad- Drzavnog diktatorskog rezima u Rusiji :cepanje: :cepanje: :cepanje: :cepanje:

Koji ste bre vi hitovi.
Opet neko tvoje lupetanje, Naša privrženost Rusiji nije zbog autokratskog režima već uprkos autokratskom režimu a zbog zvanične politike te zemlje koja ne priznaje genocid Srba u Srebrenici za razliku od tvojih mentora koji su u najvišem organu sveta želeli da nas proglase genocidnim.
Znači autoritarnost njihovog predsednika je manje važna od razloga višeg nacionalnog interesa.

Bejzbol pratim. Nekada sam pratio redovno, sada nemam vremena toliko..

Golf ne pratim, dosadan mi.

Ragbi nije americki sport.
Ja ne kapiram pravila bejzbola i ragbija, a to su 2 najpopularnija sporta u Americi. Ameri imaju baš buđav sportski ukus, jerbo su ragbi i bejzbol bezvezni sportovi. S druge strane u Americi fudbal nije popularan, a to je najpopularniji sport na svjetu. Moraju Ameri biti stalno nešto kontra svjeta. Kao i sa mjerenjem temperature u farenhajtima ujmesto u celzijusima, onda korišćenje fita umjesto metra itd.

Cekaj onda da zakljucimo:

Srpski rusofili ne vole Rusiju zbog ruske kulture, ono sto je identitet ruskog drustva danas.

Oni vole Rusiju zbog, pazi sad- Drzavnog diktatorskog rezima u Rusiji :cepanje: :cepanje: :cepanje: :cepanje:

Koji ste bre vi hitovi.
Srpski rusofili vole Rusiju jer se nadaju da će Rusija zaustaviti dalji raspad Srbije, vrati nam izgubljene teritorije i zaštititi nas od spoljnih neprijatelja (zapadnih i regionalnih).

Zbog cega srpski rusofili prate americki sport i americku NBA ligu, a skoro niko od njih ne prati rusku KHL ligu?

:think:
Činjenica je da NBA najjača i najkvalitetnija košarkaška liga na svjetu, kao što je Premijer liga u fudbalu. Ali niko normalan ne voli Amere i Engleze zbog toga. To što su u nekim stvarima najbolji se nas uopšte ne tiče. Najbolji su za sebe, a ne za druge ili za nas.

Srpski rusofili vole Rusiju jer se nadaju da će Rusija zaustaviti dalji raspad Srbije, vrati nam izgubljene teritorije i zaštititi nas od spoljnih neprijatelja (zapadnih i regionalnih).
Dalji raspad Srbije??? WTF??? Rusija nije u stanju ama baš ništa uraditi za Srbiju i nije u stanju zaštiti sebe a kamoli Srbiju.

Dalji raspad Srbije? WTF!?!?!?

Dalji raspad Srbije??? WTF??? Rusija nije u stanju ama baš ništa uraditi za Srbiju i nije u stanju zaštiti sebe a kamoli Srbiju.
Nije bitno može li Rusija zaista pomoći Srbiji ili ne, prosječan srpski rusofili misli da može i čeka da Rusi izbiju na Dunav i vrste nam šta nam pripada.

Kosovo otvorena rana na telu Srbije...
Onda Vojvodina, Sandžak itd, separatizmu koji se krčkaju polako.

Ne znam za hokej ali me cudi sto najvise vole BMW, Audi i naravno VW Passat a ne bratsku Ladu ili Moskvic 😄
Zbog ovoga što sam naveo ispod postoje Srbi rusofili, a ne zbog ljubavi prema ruskoj kulturi i kolima.

Nije bitno može li Rusija zaista pomoći Srbiji ili ne, prosječan srpski rusofili misli da može i čeka da Rusi izbiju na Dunav i vrste nam šta nam pripada.

Kosovo otvorena rana na telu Srbije...
Onda Vojvodina, Sandžak itd, separatizmu koji se krčkaju polako.
Srbi su većinsko stanovništvo u Vojvodini i Sandžaku. Prestani lupetati gluposti i nebuloze.

Kako nije u stanju da uradi ništa za Srbiju kad je sprečila donošenje rezolucije najvišeg tela UN da se Srbi proglase genocidnim . Zatim sprečava da jedna nelegalna tvorevina gde vladaju narko karteli, prosstitucija prodaja organa i ostali najgori kriminal dobije stolicu u UN. Za sad je to sasvim dovoljno .
I nije istina da od Rusije tražimo da nas oslobodi, to ćemo mi učiniti.

Back