38imak
Elita
- Poruka
- 20.062
Putin je nacista.38imak je hitlerjugend, sara kukaste krstove po zgradama, dok ga ne uvate i prevaspitaju,a ovde glumi budalu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Putin je nacista.38imak je hitlerjugend, sara kukaste krstove po zgradama, dok ga ne uvate i prevaspitaju,a ovde glumi budalu
Potpuno nebitno i da je drzava stvorena juce ujutru.
aj sto su guipi i nesposobni prodali drzavu amerima za 61 mlijardu, nego sto su mislili i krim da im zavaljaju, a zavaljali su samo svoje zivote, da bi sada bulaznio o komunistima? - jel sigurno ne stanujes u lazi?To sto su im se otele kontroli govori jos jednom u prilog koliko su u pitanju glupi i nesposobni.
radi se o diktatu i vojnom udaru cie, ti samo zamenjujes teze, poturas kao ptica kukavica svoja jaja
Једна од најшокантнијих ствари за некога ко је живео у Вашингтону попут мене, јесте ако питате било кога од сенатора, као што сам ја то учинио, који су гласали да се овај рат настави са доларима наших пореских обвезника: Колико ваших вољених Украјинаца је убијено? Немају појма и не интересује их да тај податак сазнају.
Џефри Сакс: И уопште их није брига, чак понекад и кажу да их није брига. Мит Ромни је, знате, рекао: То је најбоља погодба, нема губитка живота Американаца. Дик Блументал је рекао исто то: У суштини, ово је одлична погодба, нема губитка живота Американаца.
ko je izvrsio drzavni udar, prevrat kao i po mnogim drugiom zemljama, kgb ili cia?Inace, sve te grupe po Ukrajini je i stvorila KGB diktatura.
Moderna Ukrajina slavi kolaboracioniste nacističke Njemačke – uključujući 14. Waffen-Grenadier SS diviziju ‘Galizien’ – kao nacionalne heroje.
Biden se ispričao Zelenskom
Je li to onaj sto je Boza Djelic radio sa njim u Poljskoj posle pada vaseg KGB-a tamo?aj sto su guipi i nesposobni prodali drzavu amerima za 61 mlijardu, nego sto su mislili i krim da im zavaljaju, a zavaljali su samo svoje zivote, da bi sada bulaznio o komunistima? - jel sigurno ne stanujes u lazi?
i ne takeru, ti trebas da odgovoris na tvrdnje dzefri saksa, na primer:
Pitas ko je izvrsio Drzavni udar, a imas KGB koji decenijama drzi teritorije Ukrajine i Rusije pod okupacijom?ko je izvrsio drzavni udar, prevrat kao i po mnogim drugiom zemljama, kgb ili cia?
ko je instalirao marionetski rezim i doveo desni sektor banderovu huntu kao u zemljama treceg sveta na vlast, kgb ilio cia?
zasto podrzavas bastinike nacizma i ss divizija?
I opet, SVE desnicarske grupe u drzavama koje su bile pod KGB/FSB okupacijom, je osnovao, pazi sad....KGB!!!ko je izvrsio drzavni udar, prevrat kao i po mnogim drugiom zemljama, kgb ili cia?
ko je instalirao marionetski rezim i doveo desni sektor banderovu huntu kao u zemljama treceg sveta na vlast, kgb ilio cia?
zasto podrzavas bastinike nacizma i ss divizija?
to tebe boli, jer si hitlerjugend, ranije si sarao kukaste krstove po kraju, a sada nam prodajes m za bKo je svojevremeno izvrsio drzavni udar u Nemackoj i ubio Hitlera?
Ma How Yes No.to tebe boli, jer si hitlerjugend, ranije si sarao kukaste krstove po kraju, a sada nam prodajes m za b
pa eto tebi *****u se prividjaju komunisti samo, a oni porazeni sok terapijom, izumrli bre na koncu hladnog rata!Je li to onaj sto je Boza Djelic radio sa njim u Poljskoj posle pada vaseg KGB-a tamo?
Pa odlucite se jednom za koga ste vi uopste?
Znaci sada podrzavate Bozu Djelica i Dinkica, i denacionalizaciju i rasprodaju imovine?
Pa ne znam na koja pitanja.pa eto tebi *****u se prividjaju komunisti samo, a oni porazeni sok terapijom, izumrl;i bre!
odgovaraj na pitanja, mani se budalesanja vise
Sam ih pravio....niko mu nije pravio ratove do njega samog....i to jos najavi na TV, bas je faca...sve je najavljivao na TV...To je bio Sloba, da nije imao ratove i sankcije vladao bi baš dugo. Nešto poput Belorusije.
sta ti nije jasno?Ti u jednom postu podrzavas ljude koji su sproveli sok terapiju u post-komunistickim drzavama, gde sada te drzave zive 45 puta bolje nego u doba kada su bile pod KGB okupacijom.
ko rusi drzavnim udarima po celom svetu, pa mu malo, hteo bi i u rusiji da napravi prevrat i instalira svoje poslusnike? okupirao je nekome pamet mozgojedacU drugom postu podrzavas KGB oficira, koji diktatorski vlada nad Rusijom, i okupirao je sve gradjane Rusije, i pricas o nekakvim drzavnim udarima protiv KGB okupacije kao da je to nesto lose.
ma luperdas samoU trecem pominjes neke desnicarske grupe po Ukrajini, koje je SVE osnovao KGB/FSB.
Pominjes nekog Hitlera, a svi znaju ko je najopasniji diktator Evrope danas.
Ne znam vise na sta da ti odgovorim.
Naprotiv, da je Rusija nastavila sa kapitalistickom tranzicijom, danas bi bila normalna i jaka drzava, sa 3 puta vecim standardom; a ne ovo dno od diktatorskog drustva koje je sada. Kada se takva Rusija raspadne posle raspada tog patoloskog rezima, opet cete da kukate o nekom zlom zapadu koji unistava slobodarske diktature po svetu.sta ti nije jasno?
sa liberalnim kapitalizomom i sok terapijom uklj. i tog saksa, djelica koje pominjes, je zapad mogao da porazi istok i od rusije da zaista napravi benzisku pumpu, a onda su neokoni dosli na ideju da ne zele kraj hladnog rata i ekonomsku pobedu koja im je bila na dlanu, vec da zele da uruse bezbednosnu arhitetkturu u eu komplet i zapocnu vruci rat, samo da ne ginu amerikanci [sto ti navodi taj saks]
potrosilo se pola miliona ukrajinskih zivota, sta mislis, ko je sledeci?
ko rusi drzavnim udarima po celom svetu, pa mu malo, hteo bi i u rusiji da napravi prevrat i instalira svoje poslusnike? okupirao je nekome pamet mozgojedac
ti ne prestajes da mantras i mastas, prorokujes i baljezgasNaprotiv, da je Rusija nastavila sa kapitalistickom tranzicijom, danas bi bila normalna i jaka drzava, sa 3 puta vecim standardom; a ne ovo dno od diktatorskog drustva koje je sada. Kada se takva Rusija raspadne posle raspada tog patoloskog rezima, opet cete da kukate o nekom zlom zapadu koji unistava slobodarske diktature po svetu.
Za svaku smrt u tom ratu, kako Ukrajinaca, tako i Rusa, kriv je FSB i Putin. Nazalost, jos nisu stali, i nevezano cak i za rat, taj rezim ce nastaviti da unistava zivote pre svega gradjana Rusije.
Bila je problem i EU. Zar si zaboravio kako je Majdan počeo? Janukovič odustao od EU.ti ne prestajes da mantras i mastas, prorokujes i baljezgas
imas saksov intervju\imas tekst na engleskom
izvoli komentarisi konkretno sta ti se svidi, ili ne svidi
zasto je uslov za eu uguravanje u nato?
zar su rusi branili uikrajini da se uclani u eu? ne, oni su samo rekli da u nato nece uci, i zato imamo rat
a sta bi ti? da uredjujes rusiju? van pameti
Dzefri Saks ima puno veza po istocnoj Evropi, ocigledno ima veze sa nekim tim pro FSB grupama, i ja ga razumem.ti ne prestajes da mantras i mastas, prorokujes i baljezgas
imas saksov intervju\imas tekst na engleskom
izvoli komentarisi konkretno sta ti se svidi, ili ne svidi
znaci saks radi sa fsb? baljezgasTaj sa Saksom mozda pogledam sledece nedelje, ali ako su mnogo trtljali neke FSB gluposti, iskljucicu ga vrlo brzo. One gluposti od intervjua sa Putinom sam gledao 3 vikenda, toliko mi je bilo tesko da slusam ta baljezganja.
pa podseti meBila je problem i EU. Zar si zaboravio kako je Majdan počeo? Janukovič odustao od EU.
Prekini da govoris 'Rusija', vec moras da govoris 'FSB i Putin'.pa podseti me
ako je uslov za ulazak u eu, da se uclanis prvo u nato kao crna gora, a rusija kaze moze crba gora ali ako se uvlani ukrajina sleduje nukjlearni rat - sta ti to govori? meni govpori da oni nikada ukrajinu nisu ni htreli u eu, vec samo da zarati sa rusijom, da bi mozda rat preneli i na eu, i tako opravdali samo postojanje natoa, posle raspada varsavksog ugovora
Ima tu i ekonomskih problema a ne samo vojnih.pa podseti me
ako je uslov za ulazak u eu, da se uclanis prvo u nato kao crna gora, a rusija kaze moze crna gora ali ako se uclani ukrajina sleduje nuklearni rat - sta ti to govori? meni govori da oni nikada ukrajinu nisu ni hteli u eu, vec samo da zarati sa rusijom, da bi mozda rat preneli i na eu, i tako opravdali samo postojanje natoa, posle raspada varsavskog ugovora
janukovoc kada je video da evro-atlantizam znaci nato sargarepa, i guranje u rat sa rusijom o ameriockoevropskom trosku, a meso/zivoti ukrajinski/ruski, samo je rekao da odustaje, a zapravo eu nikada nije ni bila opcija, ovaj rat je isplaniran u sredini hladnog rata, samo se tek sada realizuje dok se vaga svi za jednog ili jedan po jedan da slucajno rat ne otkaze neko, pa da ima da uskoci drugi, ikre su vec gotove, dadose pola miliona ljudi
Will NATO member states individually or collectively go to war against Russia?
onda u pohod na istok, ja samo kazem da se eu spremi da bude pustinja, rusi je nece stedeti kao bracu ukre, vec sleduje nuklearno, svaka takticka je 4 puta jaca od bombi na japan bacenih, a lansirace ih u rojevima, na desetine sa svakog lansera, podmornice aviona startonosca, pa racunaj - -obrisace evropu dok kazes pikjsla, a amerikaci necemo da odgovorimo, jer ni jedna ne leti prema nama, to se odmah zna i vidi!!! - pa ja zato zivim ovde, jer ameri znaju da sa strateskim rizikuju da prestanu da postoje, znaci nema sansi da odgovore kada rusija bude obrisala evropu, samo francuzi i englezi sta mogu rusiji da naprave to je toDa, naravno da je cilj osloboditi gradjane Rusije od diktature FSB-a i Putina.
onda u pohod na istok, ja samo kaem da se eu spremi da bude pustinja, ruisi je nece stedeti kao bracu ukre, vec sleduje nuklearno, svaka talkticka je 4 puta jace od bombi na japan bacenih, a lansirace ih u rojevima, na desetine, pa racunaj - -obrisace evropu dok kazes pikjsla, a amerikacio necemo da odgovorimo, pa ja zato zivim ovde
kina i rusija u vojnom savezu i prete nama amerima da odbijemo da nas ne obrisu i sa pacifika i sa atlantika u simultanom napadu, eu ne postoji - pustinja, rusi je razvalili, i postali izvoznik oruzja broj jedan, svetski policajac - pa zato i ne prave vojne saveze, oce sami da vladaju svetom, sebicnjakovici!Hajde pricacemo za 10 godina, pa cemo da vidimo ko je bio u pravu.