Pa ako izbegavaš vređanja ne znači da možeš da sakriješ od mene da ne znam šta bi mi sve rekao loše.Razlog sturog odgovora je sto izbegavam vredanja, pisem sa telefona, ne znam da li je to razlog sto ti ne mogu poslati PP?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ako izbegavaš vređanja ne znači da možeš da sakriješ od mene da ne znam šta bi mi sve rekao loše.Razlog sturog odgovora je sto izbegavam vredanja, pisem sa telefona, ne znam da li je to razlog sto ti ne mogu poslati PP?
Sam si sebi dao odgovor.Pa zar ćeš pokleknuti pred Vučićevcima zatucanim?Pa bavimo se jedni drugima.
Nasa sluzba se vise bavi "domacim" neprijteljima ocito.
Albanci imaju vojsku botova i trolova koji vrebaju na netu i skacu za vrat ako neko dirne Albance.
Mi zato imamo botove koji skacu za .....Vodju.
Mi nismo genocidan narod. Nasa je istorija slavna. Prvi smo digli tenkove na islamske fundamentaliste. U svetoj Crnoj gori dodje 40.000 turaka. Digne se 40 Srba sa cetinja, istorijska beleska je turski pasa i 8 turskih aga ubijeno na mestu i jos dvadeset je preminulo od posledica ranjavanja. 36 Srba sa Cetinja je poginulo na mestu.Autorska
Tačno je da nas Englezi ne vole a pogotovo njihov BBC ali da li je moguće da Srbija nema načina da se suprostavi lažima koje šiptari guraju zapanim medijima?
Srbija prvo nema još budžet za borbu protiv medijskih laži.Kako je moguće da se još nismo dozvali pameti?
Zar smo zaboravili Račak,bombardovanje Srbije,nametanja da smo izvršili genocid.Umesto da platimo strane advokatske ustanove koji podižu tužbe za širenje laži mi ponovo prećutkujemo a može sve da nam se ponovi.
Ma kakvi, 1913. neke novine iz Mančestera su pisale da Srbiju treba privezati za brod, odvući na sred okeana i ostaviti je tamo.Nemaju Britanci neko posebno misljenje o nama. Oni su nas sve percipirali kao Jugoslovene poslednjih 100 godina.
Neke novine. Pusti me tog pijacarskoh nacina komunikacije nisi narodni poslanik...Ma kakvi, 1913. neke novine iz Mančestera su pisale da Srbiju treba privezati za brod, odvući na sred okeana i ostaviti je tamo.
Nisu neke novine nego manchester guardian i nije 1913 nego u kolovozu 1914. Tekst objavljen u tim novinama je uistinu sadržavao navedeno, a osim njega cijeli niz britanskih novina je pisao u negativnom kontekstu o srbijiNeke novine. Pusti me tog pijacarskoh nacina komunikacije nisi narodni poslanik...
E tako je vec bolje.Nisu neke novine nego manchester guardian i nije 1913 nego u kolovozu 1914. Tekst objavljen u tim novinama je uistinu sadržavao navedeno, a osim njega cijeli niz britanskih novina je pisao u negativnom kontekstu o srbiji
Britanski časopis „Džon Bul" („John Bull") objavio je na naslovnoj strani tekst „Dođavola sa Srbijom!" („To Hell with Serbia!"). Britanske novine pisale su da se radi o srbijanskoj zavjeri iza koje stoje Rusija i panslavizam na Balkanu.
“Manchester Guardian” piše kako se ne može dozvoliti da cijelo zapadno čovječantsvo potone u moru krvi zbog jedne srpske zavjere te da “Srbiju treba odvući nasred okeana i potopiti je”.
nema nacina da se Srbija suprostavi "albancima" , iz cistog razloga sto te poruke ne salju albanci vec englezi.Autorska
Tačno je da nas Englezi ne vole a pogotovo njihov BBC ali da li je moguće da Srbija nema načina da se suprostavi lažima koje šiptari guraju zapanim medijima?
Srbija prvo nema još budžet za borbu protiv medijskih laži.Kako je moguće da se još nismo dozvali pameti?
Zar smo zaboravili Račak,bombardovanje Srbije,nametanja da smo izvršili genocid.Umesto da platimo strane advokatske ustanove koji podižu tužbe za širenje laži mi ponovo prećutkujemo a može sve da nam se ponovi.
Od ranije srbi baš nisu bili mili britancimaE tako je vec bolje.
Naravno da su bili ozlojedjeni jer smo ceo svet uvukli u rat!
Pored toga junacko drzanje Srba je izazvalo ubrzo ogromne simpatije u britanskom narodu. Stotine britanaca je doslo u Srbiju da pomogne. Podrska Srbiji od strane anglosaksonaca nikada nije bila veca u istoriji.
Tako da ne prdi vise.
![]()
Evo tekst samo jedan dovoljan... guglaj za jos
https://www.telegraf.rs/zanimljivos...alni-danas-sve-relativizujemo-i-nipodastavamo
Stoga ne treba da čudi njegova jasna i veoma oštra kritika odluke kralja Milana i srpskih vlasti da se oružanim sukobom ostvari teritorijalno proširenje na štetu susedne hrišćanske i slovenske države, Kneževine Bugarske.Od ranije srbi baš nisu bili mili britancima
"Činjenica da su se dve slovenske balkanske države, vrlo brzo po sticanju nezavisnosti, upustile u otvoreni oružani sukob izazvala je negodovanje i opštu osudu u Ujedinjenom Kraljevstvu. Kao strana koja je otpočela oružana neprijateljstva Kraljevina Srbija označena je kao inspirator i uzročnik rata koji je smatran nepotrebnim i izrazito štetnim."
To je pisao sir ewans, koji je s početka čak i simpatizirao Srbiju, ali kad se na licu mjesta uvjerio odustalo je od simpatiziraju...
Ovo gore se odnosi na poraz Srbije nakon što je napala bugarsku...
1885. godina...Artur Evans otvoreno je stao na stranu Kneževine Bugarske. Nju je smatrao žrtvom neopravdanih i ničim izazvanih teritorijalnih aspiracija i apetita Kraljevine Srbije.
Malo si daješ previše na važnosti, misliš da su baš Srbi ti kojima se bavi ostatak svijeta i planira kako vas zatrti.Nebitno šta radimo i kupujemo.Predodredili su nas za nestanak i to je to.Možemo da dubimo na trepavicama opet će sve raditi da nas zatru.