Zašto Srbi ne vole uspešne i sposobne?

• Začetnik teme Začetnik teme acapa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je jednom jedan prijatelj u povjerenju rekao smrtno ozbiljan 'Meni je druze lakse kada vidim da je neko u problemima. Odmah se bolje osjecam".

Svima je lakse,nema to previse veze sa mentalitetom,i u starom Rimu gladijatori su bili najpopularnije face,masa je dolazila da ih gleda jer su svi bili nadomak smrti,a niko od plebsa nije bio ugrozen,svi su gledali kako su gladijatori na ivici zivota i smrti i svima im je bilo do jaja.

A opet i nas Slovene generalno,muci uspeh komsije iz razloga sto nas podseca na nas licni neuspeh.

Zašto je u Srbiji jako opasno uspeti u bilo čemu?

Djokovic, Lazar Krstic,i ostali umetnici...su zvezde. Mi ih licno ne poznajemo...zabavljaju nas sa TV-a. U stvari,znam jednog druga koji je igrao dobro tenis,i igrao sa Djokovicem kada su imali 15.god. i bili su tu negde...Djokovic je nakon toga upseo,a ovaj nije uspeo i sada je teniski trener... I on ga mrzi-jer licno ima veze s njim! Uostlom,pitajte Djokovica kolikozavisti ima oko njega??

U korenu svega je sto ih podsecamo na njihovo stanje sa kojim nisu zadovoljni ! Koliko su ogorceni zbog svoje impotencije pokazace ogovaranjem, najbolja drugarica nece mocu da te gleda ocima... izbusice ti gume na novom autu,samo zato sto i oni sebi nemogu da priuste...
U Nemackoj,recimo... mnogo je lakse postati imucan. A imai ljudi koji hoce da zive od soijale..koja je 250e,imace da jedu.. i oni ni ne teze visem
A u Srbiji ima ljudi koji bi prodali d*pe za finu kuci i pristojan auto-ali nema ni teoretske sanse!

Back