Zašto smo glupi?

Od teranja inata sa cuvarim javnog reda i mira :roll:nema vajde...Mudar biti-to je sve.
Ja cesti ili skoro uvek kada me zaustave sama izadjem iz automobila i stojim naspram njega,jer mi je taj polozaj prijatniji i nekako sam spremnija na duel..Kada virim iz kabine a on je gore,stoji,nekako sam sama sebi vec kriva i mala...:)
A i nek me odmerava,i nek radi svoj posao,ja svoj radim,a u zenskoj je prirodi valjda da bude mudra i da zastiti sebe...

U pravu si...
Ja to ne umem.
I ne brinem se kad vozim sama jer znam da mi neće naplatiti... smaraće me malo i pustiti... kao i uvek...
Ali kako da se smeškam kad mm sedi pored mene?

izvinite što sam možda bila dosadna sa ovim linkovima, ali hoću da kažem da pravila u saobraćaju treba da se poštuju zbog bezbednosti u saobraćaju, a ne da se ne bi plaćale kazne

Браво, Векси!
Возачи у Бг су несносни и треба да им ребну сваки пут и изнова и изнова док не науче да поштују правила и воде рачуна!!!:evil:

Tema je vrlo jednostavna!
Upravo me je zaustavila policija i sad moram da platim kaznu.
E pitanje glasi: Koliko puta čovek mora da lupi glavom o zid da bi naučio, šta je to što nas tera da jurcamo i vozimo ko ludi, pa posle kukamo.
Nije samo vezano za vožnju već i za druge stvari u životu, u stanju smo da ponavljamo jednu te istu grešku iznova i iznova kao da kazne nikada ni bilo nije.
Kako to?
Zar smo glupi?
Šta nam se dešava?

pa ne znam
zahvali mami i tati :)

Tema je vrlo jednostavna!
Upravo me je zaustavila policija i sad moram da platim kaznu.
E pitanje glasi: Koliko puta čovek mora da lupi glavom o zid da bi naučio, šta je to što nas tera da jurcamo i vozimo ko ludi, pa posle kukamo.
Nije samo vezano za vožnju već i za druge stvari u životu, u stanju smo da ponavljamo jednu te istu grešku iznova i iznova kao da kazne nikada ni bilo nije.
Kako to?
Zar smo glupi?
Šta nam se dešava?

Zato sto se sve desava drugima...
I nece valjda bas nas...
A i ako hoce, valjda nece i sledeci put...
Ma bice bolje...
Jos jedan krug na ruletu, sigurno dobijamo...
Takvi smo kakvi smo, vecina nas.

Back