Zasto skoro svi muskarci na prvom sastanku predlazu seks?

sdragana21

Zainteresovan član
Poruka
391
Interesuje me kad god sam nekog zelela da upoznam i izasla na kafu , inace sam stidljivija osoba svi su zeleli seks na prvom sastanku. Bas svi. Da li to oni mene lose procene ili probaju pa gde upali? Pitanje za muskarce kad pozovete nekog na kafu da li mora osoba da vam se svidja ili bi samo da navatate nesto i probate da imate seks. Zar bre nemate nikakve kriterijume? Kuda je sve ovo otislo?

Interesuje me kad god sam nekog zelela da upoznam i izasla na kafu , inace sam stidljivija osoba svi su zeleli seks na prvom sastanku. Bas svi. Da li to oni mene lose procene ili probaju pa gde upali? Pitanje za muskarce kad pozovete nekog na kafu da li mora osoba da vam se svidja ili bi samo da navatate nesto i probate da imate seks. Zar bre nemate nikakve kriterijume? Kuda je sve ovo otislo?
p mozda si dobra riba pa eto visokih kriterijuma,pre bi to proslo nego predlog za dugu ozbiljnu vezu,ja bih cenio iskrenost

ok, znači lik izađe s tobom (dakle s tobom) i oće da te kresne a ti iz toga zaključiš da on nema kriterijume. pa nisi baš puna samopouzdanja

Vazno je!!! Zar ne postoje kriterijumi? Zar bas mozete sa svakom?

Sa svakom baš i ne, ali su nam kriteriji prilično nisko ostavljeni.
Drugo, nikad ne znaš što se o tebi priča iza leđa. Možda se samo praviš fina a u mraku pišeš dopunska poglavlja Kama sutre
Treće, ako je platio, jedan dobar deo muškaraca (očito svi koje ti odabereš) očekuje nešto za uzvrat.
Četvrto, što ga košta da pita. Možda dobije, a možda, ako ga ogovaraš to dođe do njegovih ortaka i opet mu podigne rejting. Kod muškaraca su obično žrtve prezira oni koji samo vode na kafu a nikad ništa ne pokušaju.
Peto sam zaboravio
Dobro jutro:bye:

Ne znam nijednog muskarca koji tako na prvom sastanku hoce seks, tj. da aktivno pokusava da odvede tu devojku u krevet. Siguran sam da ima, samo se ja ne krecem u takvom drustvu ili neke ljude ne poznajem dovoljno.
A sto neki hoce, pa ne znam, po mom misljenju nema logike da spavas sa nekim sa kim si popio jedno pice i znas je pola sata.

pa nije da kezual ubaci u spiku aj te bem :roll:

nego se prica mota oko te teme pa se gleda gde signali vode.
msm koji bi muski odbio sex? :lol:

Ovo više govori o ženi i o njenom izboru muškaraca nego o njima. Msm... kad su skoro svi odma tražili.... Još jedna ljigava tema na kojoj se napadaju muškarci i to na pdf-u muškarci.

Zar bre nemate nikakve kriterijume?

Ja ti nikad ne bih dao ni da mi platiš... ma da si poslednje ženka ljudske vrste na planeti.

Back