Samo reci zasto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto nisi ni pokusala da odgovoris?????????????????LPhoklica:Ma 100 puta sam rekla, pravac filoSofija...
...da ne bih ja počela da objašnjavam zašto sam tužna kad vidim ovakve teme...![]()
A ti si, inace, tinejdzer?!LPhoklica:Ma 100 puta sam rekla, pravac filoSofija...
...da ne bih ja počela da objašnjavam zašto sam tužna kad vidim ovakve teme na tinejdžerima...![]()
no frksLPhoklica:I još nešto
Ne shvataj sve tako lično,
nov si i sigurno će te često pogoditi nešto što što nije namenjeno direktno tebi i verovatno bi istu stvar rekla bilo kome drugom...
![]()
Ma jeb*e mi se za sve!bojke:interesuje li te nesto posebno na ovoj usranoj zemaljskoj kugli. verujem da da posto primecujem da si veselo zensko stvorenje
e, ta ti je bas dobra....LPhoklica:Ma jeb*e mi se za sve!bojke:interesuje li te nesto posebno na ovoj usranoj zemaljskoj kugli. verujem da da posto primecujem da si veselo zensko stvorenje
![]()
izvini, SEKO, ali u mom slucaju, DETE, SI TI !!!!!!!!Tinar:Shta ste bre odmah pocheli da se kasapite??? :shock: Hoklice, pusti dete na miru, vidish da je nov.![]()
ODJAVLJUJEM SI I POZDRAVLJAM.Tinar:Kad sam rekla dete, nisam mislila na godishte, vec na neshto drugo.Bolje da iskoristimo ovu temu shto vishe dok se Sasha ne pojavi i lockuje.
:?bojke:ODJAVLJUJEM SI I POZDRAVLJAM.Tinar:Kad sam rekla dete, nisam mislila na godishte, vec na neshto drugo.Bolje da iskoristimo ovu temu shto vishe dok se Sasha ne pojavi i lockuje.
P.S.
BURN IN HELL !![]()
HVALA!joGooOOD:buni me...zastol to tema nije za tinejdzere?mislim,to je ogranicavanje...bolje odma da diskutujemo o barbikama 8)
aj' jos malo izvrni moje recijoGooOOD:buni me...zastol to tema nije za tinejdzere?mislim,to je ogranicavanje...bolje odma da diskutujemo o barbikama 8)