Zasto se zene toliko pale na putovanja?

A taj koji ima "znanje nekog fakulteta",podrazumijeva se da nema neko šire znanje i da se ne može snaći u nekoj običnoj životnoj situaciji ili šta?Činjenica jeste da kod nas znanje i obrazovanje nije nešto cijenjeno danas...ali to ne umanjuje vrijednost obrazovanja kao takvog,nego samo pokazuje stanje u društvu...I uopšte nemam pojma kakve ovo sve veze ima sa ženama i putovanjima...:))))

haha pa malo smo skrenuli doduse:lol:da teze se snalaze i imaju ograniceno dejstvovanje ko sto sam vec naveo u par slucaja kulture..posto znamo sta je danas (ne)kultura jasno je ko tu kulturu prati

haha ma nista..nek svako bira svoj put..ali recimo sretnu se dvoje 1 ovaj 1 onaj..i kako ce doci do te price da se ovaj pokaze svojim znanjem nekog fakulteta?mislim ko ce ga pitati ista u obicnoj zivotnoj situaciji i komunikaciji..u snalazenju i prezivljavanju u danasnja nesigurna vremena sigurno bolje prolazi kafana

nije gresis to ti je kod nas samo... Tj cak ni kod nas nije bas.. kad krenes da radis nesto ako nemas znanje otpadas brzo, i to najvise zbog zakona trzista..

nije, danas sam procitala u magazinu (politika) kako je jedna teta sto se specijalizovala za ukrasavanje torti... kako nije bila na moru od 80tih
posto se skroz posvetila ukrasavanju torti... i valjda nigde ne putuje stedi.

znaci ne putuju bash sve. ja volim mada me sada mrzi. realno ne mogu da putujem sada :I

mada je uvek bolje kad se vratis malo s nekog puta, ucrvljash se ako ne putujes nigde nikada

Back