Cru*
Veoma poznat
- Poruka
- 10.148
Zato sto su pametne 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A taj koji ima "znanje nekog fakulteta",podrazumijeva se da nema neko šire znanje i da se ne može snaći u nekoj običnoj životnoj situaciji ili šta?Činjenica jeste da kod nas znanje i obrazovanje nije nešto cijenjeno danas...ali to ne umanjuje vrijednost obrazovanja kao takvog,nego samo pokazuje stanje u društvu...I uopšte nemam pojma kakve ovo sve veze ima sa ženama i putovanjima...)))
haha ma nista..nek svako bira svoj put..ali recimo sretnu se dvoje 1 ovaj 1 onaj..i kako ce doci do te price da se ovaj pokaze svojim znanjem nekog fakulteta?mislim ko ce ga pitati ista u obicnoj zivotnoj situaciji i komunikaciji..u snalazenju i prezivljavanju u danasnja nesigurna vremena sigurno bolje prolazi kafana
nije gresis to ti je kod nas samo... Tj cak ni kod nas nije bas.. kad krenes da radis nesto ako nemas znanje otpadas brzo, i to najvise zbog zakona trzista..
Kad krenes nesto da radis doso si preko veze i ne brigaj ko bubreg u loju si dok se druge mukice lome po konkursima s diplomama![]()
Sto samo zene, ja recimo isto obozavam da putujem i stalno bih putovao. Recimo bilo bi extra da imam onu kamp prikolicu i da se stalno krecem sa njom.