zašto se žene često udau za muškarca kojeg ne vole...?

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
ovo nije teranje kontre misim inata lipoj našoj, već samo misim da nekako u današnje vreme ovo ima više smisla za pitati i baviti se time i svakako istinitije je nego tvrdnja da se muškarci žene za žene koje ne vole...

...e da...ovo je naravno istraživanje renomirane američke istraživačke agencije na primerku od oko štaznam nekolko iljada ispitanika...

hvala...

koj bre gej lobi...el si rekla ankori da organizuje lezbo lobi...
što si takva...

Nisam joj to rekla, ali sam joj rekla da je zaljubljenost najgluplji razlog za brak, kakvi bre leptirići-zaljubljenost je euforija i brzo splasne. Čini mi se da sam napravila finu konstrukciju rečenice, gde nisam vređala mušku jedinku-nego navela da je logično da je ne idealizuje ako je voli.

Nisam joj to rekla, ali sam joj rekla da je zaljubljenost najgluplji razlog za brak, kakvi bre leptirići-zaljubljenost je euforija i brzo splasne. Čini mi se da sam napravila finu konstrukciju rečenice, gde nisam vređala mušku jedinku-nego navela da je logično da je ne idealizuje ako je voli.

ne zanima me šta si rekla na njenoj temi, samo sam pito el si rekla njoj da organizuje lezbo lobi...reče nisi i to je dovoljno...

...ne organizujem gej lobi, nisam *****...
nemoj drugi put da mi prikačinjaš takve stvari...

ovo nije teranje kontre misim inata lipoj našoj, već samo misim da nekako u današnje vreme ovo ima više smisla za pitati i baviti se time i svakako istinitije je nego tvrdnja da se muškarci žene za žene koje ne vole...

...e da...ovo je naravno istraživanje renomirane američke istraživačke agencije na primerku od oko štaznam nekolko iljada ispitanika...

hvala...

jer su birale mozgom

i mogu ti retji ti brakovi i opstaju

ovi sto pochnu sa ljubav-srce-vene-sechemo chesto zavrshe u katastrofi

Postoji ceo univerzum razloga, ali evo jednog poznatog, kada su u pitanju nevine devojke ili žene za početak ove diskusije koja će nas nadam se oplemeniti i naučiti.Hvala na temi Dilajt.:cmok:
Takav tip žena često stupa u brak bez zaljubljenosti iz želje da se osamostale ili pod pritiskom okoline, što je opšte poznata stvar.Međutim iako njihov prvobitni motiv nije bio toliko romantičnog karaktera kako se danas očekuje (pod uticajem šund filmova, upražnjavanjem demokratije u društvu ,korišćenjem halucinogenih droga i ostalih satanističkih aktivnosti), takve žene su sposobne da razviju zapanjujuću ljubav prema svom mužu (ako taj nije idiot).Zbog čega takve žene ne bi trebalo osuđivati i očekivati da budu posebno zaljubljene u svog muža i pre braka.Dovoljno je i poštovanje prema budućem mužu.

Back