Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 99.078
Дуле ти ниси Четник, већ Брозов Партизан и Титоиста, који је данас Вучићевац дериште комунизма
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni su smješni za drugosrbijance. Jedan od najliberalnijih Hrvata Žarko Puhovski kaže da je 'Oluja' bila legitimna vojna akcija, samo da su tokom nje počinjeni neki zločini nad civilima. U Srbiji postoji gomila političara i NVO aktivista koji podržavaju nezavisnost Kosova, dok Hrvati koji smatraju da je HR okupirala Krajinu ne postoje.Vedrana Rudan i Boris Dežulović beg to differ.
Генерално сам приметио да гајиш нетрпељивост према свима Србима ван Србије.које ?
мислиш на ове који су дошли 1944. и освојили Србију ? ...![]()
А Весна Пешић и Вук ти не сметају?Издајници Светосавља и српства су ови твоји из 1944.г.
Највећи аутошовинисти су дошли 1944 и стрељали су светоцавце
Ми подижемо Дражи Музеје и Споменике, док ти дрндаш на тастатури, а твоја Принцеза Филип се слика са НАТО лобистима.Дуле ти ниси Четник, већ Брозов Партизан и Титоиста, који је данас Вучићевац дериште комунизма
А Весна Пешић и Вук ти не сметају?
Ми подижемо Дражи Музеје и Споменике, док ти дрндаш на тастатури, а твоја Принцеза Филип се слика са НАТО лобистима.
Izgleda da gaji netrpeljivost i prema tebi iako si Srbijanac.Генерално сам приметио да гајиш нетрпељивост према свима Србима ван Србије.
А што се твој Престолонаследник слика са њима и пише им хвалоспеве? Што се твоја Принцеза дружи са НАТО лобистима?Мани ме се те твоје деце комунизма. Деца ОЗНА-е високих чинова.
ОЗНА је стрељала светосавце !
Дуле јеси ли ти мало Шл-Бл ???
Али зато јер мисли да нисам.Izgleda da gaji netrpeljivost i prema tebi iako si Srbijanac.
Mistik, ne lupaj...Мани ме се те твоје деце комунизма. Деца ОЗНА-е високих чинова.
ОЗНА је стрељала светосавце !
Дуле јеси ли ти мало Шл-Бл ???
Nemoguće da do sada nije primjetio da si iz istočne Srbije i da misli da si Bosanac ili Krajišnik.Али зато јер мисли да нисам.![]()
Izgleda da gaji netrpeljivost i prema tebi iako si Srbijanac.
Država koja pretenduje na samostalnost mora da ima vojsku, naročito, ako fašisti naoružavaju plemena oko tvoje države...
Ja sam ovog proljeća dobio rješenje o prebacivanju u rezervni sastav, pomenuo sam to na nekoj temi ovde prije par mjeseci. Tako da ako izbije rat, može me zakačiti mobilizacija. Jbg. što se mora nije teško.
Mi cemo samo da kazemo da idemo da napadnemo Hrvate, ali do Zagreba cemo izmedju sebe da se pobijemo....
ajd onda postavi dokaze za izjavu? Realne dokaze, a ne citate sa ustaškošiptarskih medija....Вучић је несамостално дериште комуњаризма
Могуће је. У ствари, лик ми не верује,мисли да сам неки прекодринац. Мсм, баш ме брига, нек мисли шта хоће, његов проблем, а не мој.Nemoguće da do sada nije primjetio da si iz istočne Srbije i da misli da si Bosanac ili Krajišnik.