- Poruka
- 2.339
Ako su i "opsednuti" njima to je zato što pokušavu da zaštitu svou zemljuNe, ne. Vučić i Vulin su opsednuti Hrvatima. I ljubomorni. Hrvatskaaa dobijaaaa velike pare iz EU fondova a Srbija siću.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako su i "opsednuti" njima to je zato što pokušavu da zaštitu svou zemljuNe, ne. Vučić i Vulin su opsednuti Hrvatima. I ljubomorni. Hrvatskaaa dobijaaaa velike pare iz EU fondova a Srbija siću.
...vojni rok je obaveza svakog punoljetnog gradjanina
a u cilju spremnosti Drzave za odbrambene i sigurnosne situacije
ne treba Drzava da vojnicke uloge u odbrani povjerava placenicima koji su sinonim za drugacije operacije,
dok komandno osoblje su profesionalno obuceni dio Armije...
...22.miliona Jugoslovena je izdrzavala milonsku Vojsku i primjerno izgradjivanje licnost vojnika i disciplinovanaog clana drustva...opravdano se pronosio likДакле, командно особље могу да буду плаћеници, ал војници не могу, јер су синоним за другачије операције...![]()
@dulesrbenda je iz istočne Srbija koja je uzgred rečeno možda najnerazvijeniji dio Srbije, a lik je SNS bot.velika sramota ako si iz istocne Srbije,a podrzavas Vuqica i crvenu bandu
Šeki dotičnu zove Milica šljivovica.A Milica Izdajnica, jel mu ona bila desetar?![]()
Cekaj pa zar nije pravilo sto si nerazvijeniji to je logicnije da moras da budes za SNS, leskovac, vranje, Bojnik, Crna trava, zar nismo gledali statistiku tu SNS drzi visok procenat , nekad i veci od broja stanovnika...@dulesrbenda je iz istočne Srbija koja je uzgred rečeno možda najnerazvijeniji dio Srbije, a lik je SNS bot.
To je seljačina i ulizica svih vlasti. Još pati za komunistima. Sigurno je i Slobu hvalio.@dulesrbenda je iz istočne Srbija koja je uzgred rečeno možda najnerazvijeniji dio Srbije, a lik je SNS bot.
...mora se razlikovati Obaveza i Profesija...Дакле, командно особље могу да буду плаћеници, ал војници не могу, јер су синоним за другачије операције...![]()
...mora se razlikovati Obaveza i Profesija...
Ne fali mu nista, nece covek da smanjuje svoje poene i da trosi kad ne zaradjuje...Vučić je imao već par prilika da pošalje vojsku i policiju na Kosovo i Metohiju i da izađu na međunarodno priznate granice Republike Srbije i mogao je to napraviti ali mu fali neka stvar u gaćama
Vučić je imao već par prilika da pošalje vojsku i policiju na Kosovo i Metohiju i da izađu na međunarodno priznate granice Republike Srbije i mogao je to napraviti ali mu fali neka stvar u gaćama
POVUCI TOНа срећу по нас.
Најбоља Вучићева особина је што је пизда.
BIce tuge....ali ce zato svaki preziveli biti bogat do daske....
...pojam profi_vojnika cesto vezemo za svjetski ofirane LegijeПа, шта је проблем у томе да имаш професионалног војника?
Moras. Ja sam sebi dao zadatak, ma koliko ostali postali stoka, lopovi i goveda, ja vala necu...I pjevušiće “džaba bilo konja vranih..”
Budite se vulkani, tresi Zemljo , sakrijte im put. Ja Ovo zlo ne mogu gledati više.
Zanimljivo , slican zakljucak mi kazu s vremena na vreme mnogi iz Srbije......pojam profi_vojnika cesto vezemo za svjetski ofirane Legije
i sluze za specijalne tj. izmecarske operacije...pokazivao mi je u Sloveniji ,gdje sam sluzio vojni rok, jedan kapetan L.Stranaca
novcanik od ljudskih usiju i td...na moje pitanje , kako moze sa takvim "trofejima " da zivi , njegov odgovor je bio ,- ja sam odavno mrtav...
...ja ne pisem, rekla kazala,Zanimljivo , slican zakljucak mi kazu s vremena na vreme mnogi iz Srbije...
Nisu legija stranaca niti su sekli nekome usi, ali su izjavili isto...
Moras. Ja sam sebi dao zadatak, ma koliko ostali postali stoka, lopovi i goveda, ja vala necu...
Znaci makar morao da odem iz Srbije, necu da postajem ovakav kakvi su vecina Srba danas....
Nek se zovu i posteni i patriote i mora da se prezivi i kako hoce....
Ne moram i neću. Od danas navijam Samo za Vulkane.
Ovom planettom Djavo vlada. Ne svidja mi se ništa osim prirode i životinja. Odavno navijam za bikove u arenama, a sad i za vulkane.
Ljudi su previše zlobni i krvoločni. Gospodari stalno tjeraju u ratove.
Koji je prosjek ratovanja na Balkanu? Svakih 20-30 godina?
Нису људи лоши, већ зло у њима.
Није ракија крива, већ количина ...![]()