Zasto se uvodi vojni rok?

Srbi su dolazali da nisu sposobni ni do Prevlake da zadrze jer su postali poluretardirani; promovisu drolje, “žestoke” pavijane i homiće.
Takvi mogu samo da izumru.
I u Hrvatskoj su u ekspanziji zapadne anti-vrijednosti tipa woke, potrošačko društvo itd, ali za sad u manjoj mjeri nego u Srbiji. Hrvati imaju jaču nacionslnu svjest i naboj i više su spremni da se žrtvuju za opštenacionalne interese nego Srbi. Pored navedenog Hrvatska ima političku podršku zapadnih sila, što sa Srbijom nije slučaj niti je ikad bio.

I u Hrvatskoj su u ekspanziji zapadne anti-vrijednosti tipa woke, potrošačko društvo itd, ali za sad u manjoj mjeri nego u Srbiji. Hrvati imaju jaču nacionslnu svjest, jači nacionalni naboj i više su spremni da se žrtvuju za opštenacionalne stvari nego Srbi. Pored navedenog :cross: Hrvatska ima političku podršku zapadnih sila, što sa Srbijom nije slučaj niti je ikad bio.:tick:

Хрвати немају титословене, југословене и осталу децу комунизма, који вуку порекло од својих ђедова који су прешли Дрину 1944 са Брозом и напали Србију уместо Јасеновац и НДХ1

:kafa:

Хрвати немају титословене, југословене и осталу децу комунизма, који вуку порекло од својих ђедова који су прешли Дрину 1944 са Брозом и напали Србију уместо Јасеновац и НДХ1

Između ostalog i imaju jaču nacionalnu svjest i veći osjećaj za državu nego Srbi.

Najjače mi je kad drugosrbijansko krdo kuka na sav glas apropo uveđenja vojnog roka, naoružavanja ili nekog drugog vida jačanja srpske vojske, jer se oni kao jako zabrinuti i uznemireni zbog potencijalnog velikosrpskog revizionizma i ekspanzionizana prema Šiptarima, Bošnjacima i Hrvatima. Zapravo iza te zabrinutosti za šiptarske, bošnjačke i hrvatske teritorije se uglavnom krije nešto drugo, to je da se pomenuti guzičari zapravo boje da im ne dođe u pitanje njihova udobnost i sigurnost.
Управо тако, Кришна. :ok:

Науебали су Хрвати кад српски војник поједе два јајета а прецедник палачинке спреми.
Врло је ружно кад се поједини Срби ругају србској војсци и србским војницима!
То могу да разумем да раде Хрвати и домаћи аутошовинисти, али Срби родољуби то да раде ми је несхватљиво.

Не дозволите браћо да вас политичка острашћеност према власти толико заслепи да станете у исти табор са усташама, исламистима и домаћим аутошовинистима!

Зашто мрзиш прекодринске Србе?

Врло је ружно кад се поједини Срби ругају србској војсци и србским војницима!
То могу да разумем да раде Хрвати и домаћи аутошовинисти, али Срби родољуби то да раде ми је несхватљиво.

Не дозволите браћо да вас политичка острашћеност према власти толико заслепи да станете у исти табор са усташама, исламистима и домаћим аутошовинистима!

Дуле-дудуле, они се ругају теби, комуњарама из 1944 и војсци твог Броза.

Краљевој војсци никада нису смели

мјок... нису државотворни, обична група криминалаца, дијабола и терориста удружена за клање
Kod Hrvata ima svega toga, ali ne samo toga. Ima i državotnornosti koja seže od Ante Starčevića. Imaju 7000 km i nešto obale, putevi su im puno bolji nego u Srbiji, nemaju sopstvene autošoviniste ekvivalent drugosrbijancima, imaju bolji životni standard i veće plate nego u Srbiji, država im je nacionalna i etnički homogena za razliku od Srbije itd. Mi možemo sa pravom svašta reći o njima, o njihovima zločinima i neljudskosti, ali oni imaju državu a mi je nažalost nemamo.

Kod Hrvata ima svega toga, ali ne samo toga. Ima i državotnornosti koja seže od Ante Starčevića. Imaju 7000 km i nešto obale, putevi su im puno bolji nego u Srbiji, nemaju sopstvene autošoviniste ekvivalent drugosrbijancima, imaju bolji životni standard i veće plate nego u Srbiji, država ima je nacionalna i etnički homogena za razliku od Srbije itd. Mi možemo sa pravom svašta reći o njima, o njihovima zločinima i neljudskosti, ali oni imaju državu a mi je nažalost nemamo.

нема нигде аутошовиста из СФРЈ осим у Србији

Највећи аутошовинисти су дошли 1944 и стрељали су светоцавце

Kod Hrvata ima svega toga, ali ne samo toga. Ima i državotnornosti koja seže od Ante Starčevića. Imaju 7000 km i nešto obale, putevi su im puno bolji nego u Srbiji, nemaju sopstvene autošoviniste ekvivalent drugosrbijancima, imaju bolji životni standard i veće plate nego u Srbiji, država im je nacionalna i etnički homogena za razliku od Srbije itd. Mi možemo sa pravom svašta reći o njima, o njihovima zločinima i neljudskosti, ali oni imaju državu a mi je nažalost nemamo.
Vedrana Rudan i Boris Dežulović beg to differ.

Back