Zašto se u Srbiji slave ratni zločinci?

Pavkovicu je trebalo da bude sudjeno u Srbiji, posto je ostetio drzavu Srbiju i brojne stanove podelio ljubavnicama i ljubavnicima,uhapsen je u Sablji, i da ne bi odgovarao brze bolje pobegao u Hagu, djubre od coveka.

„Ni sam Pavković ne zna koliko ima stanova“​

Kako je Vojska Jugoslavije kupovala stanove za generala Pavkovića i ko ih je opremao; kako je potkradan vojni budžet Jugoslavije; zašto je vojska dnevno kupovala 15.000 primeraka "Politike"; istina o 16 generalskih stanova; kako su generali bolje znali žiro račun firme kojoj treba Vojska da plati dug nego broj vojne pošte jedinice kojima komanduju; kako je Vojska Jugoslavije planirala pokretanje Radija i Televizije i koliko je para za to potrošeno
ww.webp

Pavkovicu je trebalo da bude sudjeno u Srbiji, posto je ostetio drzavu Srbiju i brojne stanove podelio ljubavnicama i ljubavnicima,uhapsen je u Sablji, i da ne bi odgovarao brze bolje pobegao u Hagu, djubre od coveka.

Kako je Vojska Jugoslavije kupovala stanove za generala Pavkovića i ko ih je opremao; kako je potkradan vojni budžet Jugoslavije; zašto je vojska dnevno kupovala 15.000 primeraka "Politike"; istina o 16 generalskih stanova; kako su generali bolje znali žiro račun firme kojoj treba Vojska da plati dug nego broj vojne pošte jedinice kojima komanduju; kako je Vojska Jugoslavije planirala pokretanje Radija i Televizije i koliko je para za to potrošeno
Pogledajte prilog 1808777

Ni kita/kite....nije ni cudo sto si frustriran :)

Pogledajte prilog 1808777
eee.. Sada je jasnije!! Neki su zinuli na njegovu fotelju i stan(ove)??? . Možda je bilo i MALTRETIRANJA pa je pobegao u haaahhaaagg da se spasi!!?? Kako si sam tvrdio! :super:

Pogledaj definicju diplomate pa se javi. Moze?

Molila bih te da mi objasnis, mozda cu tebe bolje da razumem kako to uspesan diplomata uleti u pet ratova, uniste mu narod i razore zemlju te na kraju prekroje drzavne granice.

Meni takav covek deluje kao diplomata bez dara i razuma, ali ko zna, mozda postoji dublje objasnjenje koje na prvu bas i ne shvatam.

Dobro, mozemo sve ratove da skupimo u jedan veliki, prihvatam da postoji kontinuitet, samo mi pojasni kako su sankcije i prezir citavog sveta, gubitak naroda i dela zemlje posledica uspesne diplomatije, kako bi, recimo ti, definisao neuspesnu diplomatiju?

Ako je ovo uspesno, sta bi bilo neuspesno:)?
Ne moramo, ponavaljam pitanje, kojih 5 ratova?

Ne moramo, ponavaljam pitanje, kojih 5 ratova?

Jaoj...dobro, hocemo da brojimo puskaranja?
Slovenija, Hrvatska, BiH, Kosovo sa Siptarima i NATO.
1, 2...5...i to ako mu smanjim gnevan narod koji je jurisao na njega motkama.

Da, nismo mi odgovorni za puskaranja, ali ipak nisu medvedi drzali puske no smo ih drzali mi, sa uspesnim diplomatom na celu drzave.

Sada mi, molim te, objasni kako bi izgledala neuspesna diplomatija?

Da, nismo mi odgovorni za puskaranja, ali ipak nisu medvedi drzali puske no smo ih drzali mi, sa uspesnim diplomatom na celu drzave.

hajde objasni ti meni sta bi se desilo drugacije da nije bilo Slobe? Evo recimo umesto Milosevica, ti si na vlasti, sta bi uradila drugacije?

Od ratova stigosmo do puskaranja, tacno ono u SLO je bilo puskaranje, nikakav rat. Rat je bio u HR i u BiH. Znaci dva rata. KiM i NATO su agresija i jedini nacin na koji se moglo izbeci to je da Sloba stavi potpis na kapitulaciju u Rambujeu. Onda bi ga ti i slicni tebi opet prozivali kako je izdajnik.

ne, trebalo je odmah da se predamo i da kazemo pobite nas..

Molila bih te da mi objasnis, mozda cu tebe bolje da razumem kako to uspesan diplomata uleti u pet ratova, uniste mu narod i razore zemlju te na kraju prekroje drzavne granice.

Meni takav covek deluje kao diplomata bez dara i razuma, ali ko zna, mozda postoji dublje objasnjenje koje na prvu bas i ne shvatam.
Kojih 5 ratova?? Usput, da nije bilo Miloševića, još bi postojala trula Šugoslavija u kojoj bi Srbi bili JOŠ zadnjija rupa na svirali......

Sa tim ratovima Milošević nema veze.... To je bila (bivša) JNA lakrdija.....

hajde objasni ti meni sta bi se desilo drugacije da nije bilo Slobe? Evo recimo umesto Milosevica, ti si na vlasti, sta bi uradila drugacije?
Ne bi održala onaj govor na gazimestanu, ne bi izvodila jogurt revolucije.. i mirno sedila i čekala kako bi ostali mudraci raspetljali BANKROT trule šugoslavije.. a da nisu mogli Miloševića i Srbe da optuže za sve događaje i ratove...

Od ratova stigosmo do puskaranja, tacno ono u SLO je bilo puskaranje, nikakav rat. Rat je bio u HR i u BiH. Znaci dva rata. KiM i NATO su agresija i jedini nacin na koji se moglo izbeci to je da Sloba stavi potpis na kapitulaciju u Rambujeu. Onda bi ga ti i slicni tebi opet prozivali kako je izdajnik.
I onaj deo sa Vukovarom NIJE na dušu Miloševića, nego na vojni vrh JNA koji je obavljao svoju ustavnu dužnost!! :super: Osim ako je to dogovoriosa Tuđmanom.. da bi belosvetske debilčine brže priznale Hrvatsku.. A onda Srbija postaje SAMOSTALNIJA...... što je onda njegova POBEDA!!!
Zatim, Iako Milošević nema veze sa ratom u BiH! :super:, na kraju je Srbija oslobođena i DVA miliona NESRBA, tzv.'bošnjaka' ... Pa bilo nam je dosta Titovih 45 godina hebenoglažnog bratstva i jedinstva... sa srbožderskim plemenima....

Dosta!

Sve sto pises je ratni zlocin, pa ma ciji!
?? Nisi shvatila?? Sve napisano su bile aktivnosti šiptarskih separatista!! Naravno zločini jer se oružano ruši integritet države...
I šta smo trebali da napravimo. kada se već od 1981-e ZNALO da na Kosovu postoje separatističke, kontrarevolucionarne zločinske snage sa ciljem odcepljenja 'Kosova Republjik'??? Da povučemo vojsku i policiju i pre NATO bombardovanja i poželimo im sretan put???

Back