Zašto se u Srbiji slave ratni zločinci?

Daj taj snimak ge Albanci u Hagu kaze bezali smo od bombi ? To niko nije izjavio, To je Mira Markovic izjavila u inteviju 1999
Koliko je Albanaca poubijano zena, dece, staraca...i preneseno u Srbiju, i tamo zakopano da se sakrije zlocin ?
Na hiljade ih je poubijano, a vojska se ponela casno, i Pavkovic ne zna nista o tome ?

Masovna grobnica kod Raške​

U Rudnici kod Raške pronađena grobnica sa oko 250 tela, u kojoj su najverovatnije tela Albanaca ubijenih 1999. godine na Kosovu To je šesta masovna grobnica otkrivena u Srbiji, posle 5. oktobra 2000. godine
https://www.rts.rs/lat/vesti/hronika/685361/masovna-grobnica-kod-raske.html
Pratila sam sudjenje Milosevicu i jasno ih je vise zasticenih svedoka - kosovskih Albanaca, potvrdilo da su pobegli u Albaniju tek od bombi, iako su bili svedoci optuzbe.

Drugo je u ratu, ali i tada postoje neki ratni obicaji i pravila.

Ne mozes ubijati sve sto vidis, vec samo one sa oruzjem, koji napadaju.

Nisam ekpert za to, ali ovo sto ti pises meni je odvratno, jer se upravo tako ovih godina ponasa Netanjahu, i za mene je on ratni zlocinac.

Ali, mi "odgovaramo" i za belosvetske zlocince, kao sto je Netanjahu, kao sto je NATO, samo oni nikako da odgovaraju.
A šta misliš, šta se dešavalo na Kosovu kada su počele padati NATO bombe?? Uzmuvalo se i aktiviralo sve kontrarevolucuionarno, ilegalno oružje, snajperi, zasede, miniranje svega i svačega, pešadijske, tenkovske mine, ručni bacači projektila, molotovljevi kokteli.. eee....

Pavkovicu je trebalo da bude sudjeno u Srbiji, posto je ostetio drzavu Srbiju i brojne stanove podelio ljubavnicama i ljubavnicima,uhapsen je u Sablji, i da ne bi odgovarao brze bolje pobegao u Hagu, djubre od coveka.

„Ni sam Pavković ne zna koliko ima stanova“​

Kako je Vojska Jugoslavije kupovala stanove za generala Pavkovića i ko ih je opremao; kako je potkradan vojni budžet Jugoslavije; zašto je vojska dnevno kupovala 15.000 primeraka "Politike"; istina o 16 generalskih stanova; kako su generali bolje znali žiro račun firme kojoj treba Vojska da plati dug nego broj vojne pošte jedinice kojima komanduju; kako je Vojska Jugoslavije planirala pokretanje Radija i Televizije i koliko je para za to potrošeno
ww.webp

Back