- Poruka
- 51.813
da imas fotoaparat i da imas koga da slikas n bi postavio ovako glupo pitanje u vidu teme !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne naše društvo već ceo svet
- - - - - - - - - -
Odgovor je internet
Definitivno sam utvrdila da ovo što ovaj ceo svet povezuje u jednu selendru je najgori izum koji je društvo imalo
snimljena devojcica kako se sama slika pored drveta
moze se diskutovati o ovoj temi i bez video snimka.
dakle - zasto se ljudi toliko slikaju?
Јесте и цео свет, али ми имамо посебно изражене комплексе.
Код нас се дуго времена тешко живи, а дошло је додтлног пада свих правих вредности, пада морала - а људи вечито хоће преко својих могућности у новчаном смислу.
Једно је у западној Европи живети на кредитима када тамо постоји другачије уређен систем који тако функционише, нека социјала, много више могућности - друго је у Србији која пуца по шавовима.
Колико знам људи који једва крпе крај са крајем, и онда узму најновији АЈФОН или ГАЛАКСИ С7 преко оператера на месечну рату од 6-7 хиљада динара, да би се ето показали у друштву.
То је један од примра, а знам и оне друге који рецимо узму тако телефоне или технку преко административне забране да би одмах то дали на ОТКУП у пола цене! Треба им новац, а немају више од кога да позајме. Хајде што то уради, него на откуп - не може ни сам да се потруди да прода за више, али најцрње је што знам људе који су тако узимали по 10 ствари на административу па им је скоро цела плата заробљена у ратама за отплату. Врхунац идиотизма. - Управо такви редовно каче своје супер фотке на друштвене мреже како би другима показали како је њима до "yaya".
Много глупости је око нас, све мање нормалног.
Па не може да се има ништа на такав начин, и шта ти вреди лажна срећа на инстаграму? А онда када неко стварно има, е ту тек пуца све од зависти - ко га ****, он има, њега треба зајебати, превеслати, отети му, дао Бог да нема и слично
Извини, нисам приметила да се у развијеним земљама тако гледа на неког ко је успешан, нормалан поглед на ствари би био - ако он може, зна и има, што не бих и ја?
Код нас је све деструктивно орјенисано. Али битно је имати фенси слике и глуматати![]()