psmaniac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.357
Чавоглав говори другачије а и ПСР.NDH 2 nema pretenzije na tvoju Šumadiji. Do Brankovog mosta i Drine ujkani sanjaju da bude njihovo, kao i u NDH 1.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Чавоглав говори другачије а и ПСР.NDH 2 nema pretenzije na tvoju Šumadiji. Do Brankovog mosta i Drine ujkani sanjaju da bude njihovo, kao i u NDH 1.
A šta si očekivala ? Neprikosnoveno pravo provociranja?O,bas si zlatna..
Mozda bih ti i povjerovala da si postena u namjeri da nije ove druge recenice.
Ali to si ti...podmetanje je jedino sto znas.
Ako oni ne znaju, treba ih naučiti.A ko sam ja da ih ispravljam? Muslimani u Raškoj oblasti sami sebe nazivaju "SanĐaklijama".
Чавоглав говори другачије а и ПСР.
Ako oni ne znaju, treba ih naučiti.
Иста прича и код мене, први пут чуо овдје на политици, на другим пдф-овима гдје сам претходно дангубио није тога било.I ja sam to isto rekla, dok nisam došla ovde nisam ni znala za ove priče o ''srbijanstvu''. Ja mislila svi mi isti, nema veze gde živiš, kad ono, međutim
![]()
Ne sumnjaj u to.Nemam ništa protiv da se prihvatiš tog posla. Ti si učiteljica.
Znaš li da su Prijepolje, Nova Varoš i Priboj bili par meseci u NDH? Čak su postojale i domobranske stanice tamo.
Ништа није умишљено ,све је бело на црно.Umišljeni a površni opisi nekoga nisu moj nivo. Tvoje analize mene su mi smešno-tužne al na sve se čovek navikne kada je na mreži
![]()
I u ovome ima logike. Jedino mesto u Evropi gde muslimani imaju državu. Mada je pre rezervat jer ništa ne odlučuju, samo dobijaju naređenja.Držali su prosvjede da hoće natrag na zimu 1941.Ali dan-danas nitko ne sanja Sandžak. Nitko ništa ne sanja, eventualno ovo malo što je ostalo od Herceg-Bosne, ali Ameri ne odustaju od BiH jer im je to jedina stvar koju su napravili dobro za muslimane bilo gdje na svijetu, pa State Department će radije da svi Srbi i Hrvati nestaju iz BiH nego da se nešto pametno napravi za sva tri naroda.
Držali su prosvjede da hoće natrag na zimu 1941.Ali dan-danas nitko ne sanja Sandžak. Nitko ništa ne sanja, eventualno ovo malo što je ostalo od Herceg-Bosne, ali Ameri ne odustaju od BiH jer im je to jedina stvar koju su napravili dobro za muslimane bilo gdje na svijetu, pa State Department će radije da svi Srbi i Hrvati nestaju iz BiH nego da se nešto pametno napravi za sva tri naroda.
Шта се хваташ за главу, видиш како су те старе бабе биле паметне и одржавале српски језик.Као и инфракт,
Свака 10 баба тако говори од Динаре до Старе планине.
![]()
И сагради коју мисионарску римокатоличку мисију за пропаганду вере. Тако су и у Босну и Херцеговину дошли.Čavoglav neće da pripoji Šumadiju. Samo bi da je spali.
Не разумијем на који пост мислиш, ако је у питању ово што сам цитирао, човјек често има овакве излете, гдје неселективно вријеђа и омаловажава, а добар дио вас му лупа подршку, добро дође да неко други каже, иначе се представља као Шумадинац, тако да кад се све сабере добија се занимљива слика. Да ли је то реална слика или неко покушава да је тако представи то је друго питање.Moraš priznati da ima prilično nebuloznih tvrdnji za koje Limunada reče da su samo ''za*ebavanje''. Teško da nam prija takvo ''za*ebavanje'' zato takva i reakcija. Ne znam zašto si se ti pronašao u tom postu, recimo.
То је био покушај јефтине провокације, али навикао сам, не реагујем на прву па је и ова пропала.Опет презентација блиставог ума или фолирање приглупости?
Нисам мислио баш у правом смислу, више је то алузија на нешто изјављено на другој теми, али небитно за ову.Стварно? То ми прво пало на ум а зналци кажу да се на тај начин може добити на лутрији.
Bez zahebancije, ustaše sa fesovima su u aprilu i maju zauzele ta tri sreza. Muslimani iz celog Sandzaka(i srpskog i crnogorskog dela) su pisali peticiju poglavniku da ih pripoji NDH. Nije odgovaralo Italiji pa se to nije ni desilo. Ima toga dosta na net-u. Sa drugim delom se slažem.
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/promocija-knjige-ndh-u-srbiji
какон реко, срби су математички нерјешив проблемЈавио ми се школски путем видеа синоћ, и он у Чикагу. Показује ми како то изгледа, ја сам био згрожен. Каже, до цркве помоћна зграда, ту има клопа и све остало, све на латиници готово.
Видим у позадини, клинке се напуцале ко да иду на сплав, и једино што је било ок, има наше коло и народна ношња. Прича ми да је причао са неким људима од 60-70 година који су течно говорили српски, све остало мало српски, мало енглески или готово ништа српски.
Најгори смо по питању очувања традиције и културе.
ситно шибицарење ал сам га заебоТо је био покушај јефтине провокације, али навикао сам, не реагујем на прву па је и ова пропала.![]()
па ко је онда побијо цијелу србију, ћетници или партизаниШта се хваташ за главу, видиш како су те старе бабе биле паметне и одржавале српски језик.
Него ниси се јавио да прокоментаришеш поруку у којој сам те таговао гдје један форумаш тобоже ваш земљак на теми о Ђуришићу, прича како су страшне злочине починили четници 44. по Србији?![]()
Не разумијем на који пост мислиш, ако је у питању ово што сам цитирао, човјек често има овакве излете, гдје неселективно вријеђа и омаловажава, а добар дио вас му лупа подршку, добро дође да неко други каже, иначе се представља као Шумадинац, тако да кад се све сабере добија се занимљива слика. Да ли је то реална слика или неко покушава да је тако представи то је друго питање.
Само, молимо што мање курчења и немешања у политику и државност Шумадинаца
НДХ3 једва чека нову шансу
Hmmmm izgleda jedna od glavnih ralika srpskog i hrvatskog imperijalizma i kolonijalizma, hrvati bi da spale srpske oblasti , a srbi da eksploatisu hrvatske....Čavoglav neće da pripoji Šumadiju. Samo bi da je spali.