не брукај се
то је за предшколски узраст
и шта је то уопште "нормални србин"
to ste vi izbosne...mi iz srbije smo nenormalni.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
не брукај се
то је за предшколски узраст
и шта је то уопште "нормални србин"
Sve dok pricate ekavstinu proces srbizacije Srbijanaca nije zavrsen!
Lički gusar izBosne?to ste vi izbosne...mi iz srbije smo nenormalni.![]()
Lički gusar izBosne?
Ti još nisi naučila strane svijeta.
Tako i nama istočno od Drine sve isto.meni je sve preko drine isto.![]()
A мене нервира употреба термина пречани, република шумска итд од стране Срба из Србије.Jesi li svestan da ja nikad nisam upotrebila reč "prečani" za Srbe iz Srpske? Pogrešnoj si se obratio. Mene sada nervira podržavanje srpskih lopova na vlasti od strane Srba iz Srpske.
Само немојте Котор Варош спомињати, ту је на самом почетку сукоба показано право лице државе којој сте тежили.Jedan od i danas aktuelnih "branitelja":
Ију, зар ти ниси дама злози, како да те боли..., ма далеко било.a znas kako mene boli q sto je milosevic pozivao 1989. zbog tih njegovih poziva srbija je nahebala, a nismo morali.
Ију, зар ти ниси дама злози, како да те боли..., ма далеко било.![]()
Није здраво самоограничавати се у познавању природе и друштва.meni je sve preko drine isto.![]()
Није здраво самоограничавати се у познавању природе и друштва.
А тек хвалити се са тим?
Bices srbiziran kad tad!to ce se desiti nikada, a mozda ni tada da predjemo na taj vas medjed govor ilti brundanje.![]()
А нећемо тако, до сутра да научиш по десет општина из источног и западног дијела Српске, испитујем те сутра увече, и мора на ијекавици, немој ми оно Бељина, Предор и сл.ne bavim se detaljno stvarima koje mi nisu bitne.
А нећемо тако, до сутра да научиш по десет општина из источног и западног дијела Српске, испитујем те сутра увече, и мора на ијекавици, немој ми оно Бељина, Предор и сл.![]()
Само да те упозорим да смјешкање неће помоћи, ако не научиш добро добићеш писмени укор.dobro.![]()
Чуј детљно? Природа и друштво је предмент нижих разреда основне школе.ne bavim se detaljno stvarima koje mi nisu bitne.
Bez vrijeđanja molim..ima krajeva gdje je medvjed mirna domaća životinja. Izvolite slušati i učiti..to ce se desiti nikada, a mozda ni tada da predjemo na taj vas medjed govor ilti brundanje.![]()
Само да те упозорим да смјешкање неће помоћи, ако не научиш добро добићеш писмени укор.![]()
Šta pismeni ukor? Biće izbačena.Само да те упозорим да смјешкање неће помоћи, ако не научиш добро добићеш писмени укор.![]()
Чуј детљно? Природа и друштво је предмент нижих разреда основне школе.
Evo ovaj Hrvat ima prave srpske korijene,za razliku od zlozi.Bez vrijeđanja molim..ima krajeva gdje je medvjed mirna domaća životinja. Izvolite slušati i učiti..
Evo ovaj Hrvat ima prave srpske korijene,za razliku od zlozi.
Kad bi ovako u Srbiji kod Svilajnca naučio pjevat.![]()
Хвала Богу и треба да имаш.ali ja imam srbiju.![]()
Loša kopija Republike Srpske.ali ja imam srbiju.![]()