Zašto se Srbi van Srbije ponašaju srpskije od Srba u Srbiji?

1. Sve tri drzave su clanice NATO. Tako da rat izmedju ove tri drzave neces doziveti, a necu ni ja.
2. Da bi ovakav rat otpoceo, neko mora da dobije amin USA.
3. DA LI SI JBT MOGAO NACI DVE NESPOSOBNIJE DRZAVE KOJE CE DA NAPADNU HRVATSKU??? :zcepanje: Poznata Italijanska armija :zcepanje: prvo espreso i kapucino ujutru pa mozda i zapucaju.
Od Madjara ostalo ime kao i Srbima, nekada davno sile. Sto se tice zlocina u ratu, tu su negde i Srbija i Madjarska.
hahah jest USA xe rizikovati nuklearnu razmenu ako Rusi napadnu, zivite u bajci.
USA je vauds izdavala saveznike. No nebitno, ti di Srbin, vrati se korenima, ne zivi u lazi

Ne lazi, prvo nikad nisi mrdnuo van Srbije (CG ne racunam) :D

Ne izmišljaj.

Pršti ljubomora iz tebe samo tako, na svakog ko je van dometa tvoje raspale udbe :D

ma i ja sam ziveo jedno vreme u inostranstvu i radio tamo, 2.5 godine - tacno vas poznajem u dusu

Ja sam se vratio jer mi se sve to tamo sto ti zivis zgadilo .

Najvise mi se zgadilo to sto ti od dece prave antisrpske janicare.

A vi gasterbajteri kako juce tako i danas - svi kukate kako vam je tesko, kako bi se vratili ali se niko ne vraca

A ne vracate se zato sto nemate hrabrosti pre svega za to, a drugo da vam svaba kredit, decu vam je uzeo pa gde ce kokoska nego za piladima.

U Srbiji kao slonovi uglavnom dodjete da umrete.

Dzabe sve te vase pare tamo kad vam decu svaba vaspitava srpski krvnik i neprijatelj po svojim arsinima.

Bolje da imam manje, da vozim star auto 20 godina , da zivim u skromnijoj kuci , a da mi deca budu isto ono sto su svi moji pre mene bili - a to je Srbi.

ma i ja sam ziveo jedno vreme u inostranstvu i radio tamo, 2.5 godine - tacno vas poznajem u dusu

Ja sam se vratio jer mi se sve to tamo sto ti zivis zgadilo .

Najvise mi se zgadilo to sto ti od dece prave antisrpske janicare.

A vi gasterbajteri kako juce tako i danas - svi kukate kako vam je tesko, kako bi se vratili ali se niko ne vraca

A ne vracate se zato sto nemate hrabrosti pre svega za to, a drugo da vam svaba kredit, decu vam je uzeo pa gde ce kokoska nego za piladima.

U Srbiji kao slonovi uglavnom dodjete da umrete.

Dzabe sve te vase pare tamo kad vam decu svaba vaspitava srpski krvnik i neprijatelj po svojim arsinima.

Bolje da imam manje, da vozim star auto 20 godina , da zivim u skromnijoj kuci , a da mi deca budu isto ono sto su svi moji pre mene bili - a to je Srbi.

Pa ne mogu deca da ti budu Srbi, jer ti nisi Srbin nego udbaška drukara :D

Srbin je ponosan i ne prodaje se, a ti si se prodao, i to na najgori mogući način, najvećem neprijatelju Srba i Srbije: udbi i Vučiću :D

Mislim, da imas malo obraza, bilo bi te sramota, ali nemas, tako da mozes samo da laješ ovde, ali je džaba - svi su te provalili :D

Ponasas se kao malo dete :D

Sta kao sada si me uvredio? :D

Bar da jesam pa da se mogu ogrnuti zastavom da kazem ja sam Srbin. Ovako ja sam ni tamo ni vamo. Ne ogrcem se niti jednom zastavom, ne dizem ni 2 ni tri prsta, ne pevam ni jedne ni druge pesme...
dao sam ti kompliment, ne pricas cakavski, ni kajkavski i jos glumis Hrvata, daj uozbilji se pohrvaceni

Frano Tudjman je bio bolji politicar od Milosevica.
ту се слажемо

за 20 копаља испред свег глупог српског олоша (мудре српске главе)
Ко и Мачек некад.
док се Србо пита којји је најсрпскији, тј. само баци кост:rotf:

Srbin je ponosan i ne prodaje se, a ti si se prodao, i to na najgori mogući način, najvećem neprijatelju Srba i Srbije: udbi i Vučiću :D

Mislim, da imas malo obraza, bilo bi te sramota, ali nemas, tako da mozes samo da laješ ovde, ali je džaba - svi su te provalili :D
Ne verujem da UDBA placa bas ovakve low iq likove kao on...

Ne ponašaju se "srpskije" već oni, usled svog mentaliteta koji je nama Srbijancima stran, bez ikakvog istorijskog utemeljenja glumataju veće Srbe od nas Srbijanaca koji smo – sami i bez ičije stvarne pomoći sa strane – u 19. veku stvorili svoju državu čija je suverenost priznata na Berlinskom kongresu od strane svetskih sila. Nema mnogo naroda koji su još u 19. veku stvorili svoju nacionalnu državu, a da su pre toga živeli u jednom od tadašnjih carstava. Od toga nema ništa "srpskije" niti može da bude i pre svega zbog tog i takvog vrhunskog nacionalnog postignuća, a i kasnijih naših pobeda za koje smo more krvi prolili, mi Srbijanci danas ne moramo da se kao Srbi dokazujemo na društvenim mrežama i po manifestacijama u režiji Dragoslava Bokana.
Pomogla vam je tad Rusija u Prvom Srpskom ustanka slala se pomoć preko Rumunije a i Austro Ugarska je pomagala kolko tolko ako nista stizala je pomoć od Vojvođanskih Srba.

Za tebe sam doktor srpskog jezika. U petom razredu sam osvojio prvo mesto iz istog. To je za pohvalu jer jedan Hrvat prica srpski jezik bolje od 95% Srba.
па шта странац може боље научити језик од домаћег ретарда јер ретард је ретард да ли мање или више "српскији"

већина људи (а поготово Срба) јако мало зна

па шта странац може боље научити језик од домаћег ретарда јер ретард је ретард да ли мање или више "српскији"

већина људи (а поготово Срба) јако мало зна
Pa eto ja se ne busam u grudi, ne urlam, masem zastavama, vicem NE DAM SRBIJU! Nisam nista ukrao od drzave, placam racune i poreze, ni dinar nisam duzan drzavi!

Ja sam covece patriota i po za 95% Srba u Srbiji!

Pomogla vam je tad Rusija u Prvom Srpskom ustanka slala se pomoć preko Rumunije a i Austro Ugarska je pomagala kolko tolko ako nista stizala je pomoć od Vojvođanskih Srba.
не лажи нико није помогао
Србо је сам самцат све урадијо јер је најбољи човек на цео свет

Pa eto ja se ne busam u grudi, ne urlam, masem zastavama, vicem NE DAM SRBIJU! Nisam nista ukrao od drzave, placam racune i poreze, ni dinar nisam duzan drzavi!

Ja sam covece patriota i po za 95% Srba u Srbiji!
ти онда спадаш под дефиницију "неспособан, несналажљив"

народна дефиниција је снашао се, способан = украо, отео, сјебао, заебао.

Zanimljivo mi je kako izbjegavate priznati da vaša radikalnost i opsjednutost identitetom često proizlazi iz straha i nesigurnosti, a ne iz snage. Dok vi pričate o kvalitetnim ljudima i očuvanju identiteta, nama Hrvatima često izgleda kao da se ta borba svodi na forsiranje mitova i starih priča koje samo produbljuju podjele.

Da, živjeli ste pored nas, pa ste se zarazili nacionalizmom, ali valjda je normalno da kad nekome stalno podmećete nogu, očekujete i reakciju. Ne možeš nekoga stalno gledati kao neprijatelja, a onda se čuditi kad se on brani svim silama, uključujući priče o epovima i zavjerama.

Kad već spominjete bolje i kvalitetnije, možda bi bilo vrijeme da priznate da često niste htjeli živjeti s nama, već nas isključiti i politički iskoristiti.

Što se tiče svojih koji ubijaju svoje, vjeruj mi, i kod nas je bilo i bit će nesuglasica, ali ne pravimo od toga nacionalnu tragediju na stotine godina. Možda je vrijeme da se izvučete iz začaranog kruga besmislenih optužbi i pogledate što se može promijeniti, umjesto da stalno ponavljate stare mantre.
Pa nisam siguran da hoces da budes otvorenog uma, ja takve hrvate nisam sretao ....
Ako hoces otvoreno , politikanti medju Srbima ce zatalasati nalozene srbe kojima fali identiteta, onda ce politikanti medju hrvatima zatalasati hrvate koji se onda naplase i zbog necega pocnu vise da budu krvnici...zbog necega..
I to je krenulo 1918 Pasic iz Srbije, a Hrvate su oblikovali malo grupice iz Habs, malo hrvati nacionalisti..ali kao rezultat smo dobili budalaste Srbe koji su glasali umesto za Jugoslovensku partiju 1919 za Radikalnu stranku i onda se stvorio Srpsko Hrvatski problem, koji je bio politicki tada.

Kasnije 1939 on postaje nacional fasisticki..
Tj prelazi iz policitkog u genocidni.
Tome je dosta kumovalo i ponasanje S i H elite izmedju 1919 i 1934.

Ali paralelno gledamo , Srbi i Hrvati zive jedni pored drugih i naravno da lice jedni na druge..
To znaci i to da Srbi bez identiteta i hrvati bez identiteta traze dodatnu snagu u nacionalistickom , sa srpske strane odbrambenom , a sa hrvatske genocidnom.
Zastrasivanje sa obe strane...

Tu vise nemas uticaj izuzetnosti , nego poganosti.

Posle drugog svetskog rata, SFRJ je maksimalno ublazavala taj sukob,ali je to radila globalno , sto nije dobro , jer to mora lokalno , ne mozes globalno resavati problem..Zasto ne mozes, zato sto kad se sretnu Srbin i Hrvat u BG , to nije isti problem kao kad se sretnu u Splitu..

Medjutim to nije tako posmatrano..

Kasteli su bili uvek problematicni , Split uvek problematican..
Metkovici uvek problematicni..
Tu sad vise nemamo samo traganje za identitetom od strane hrvata nego je nadjeno resenje, a to je identitet je u eliminaciji bilo koje druge nacionalnosti , narocito Srpske...koja je oznacena kao najveca pretnja..

I takvo stanje je do danas..
I dan danas Hrvatska ima identitet kroz genocidnost prema Srbima...
To je obezbedjeno i kroz proslavu oluje, kao konkretna garantovana pojava, ako slucajno oslabi na nekim drugim tackama..

Tako hrvati jacaju svoj nedostatak identiteta, a kako Srbi, pa oni su razdvojeni , imamo decu izbeglica, oni ce na jedan nacin , koliko vidim bice anti hrvatski usmereni...
Sad je pitanje da li vise ili manje od hrvatas, ali svo vreme postoji ta razlika izmedju ratobornosti i genocidnosti...

To je komunikacija izmedju najnesigurnijih grupa stanovnistva....
Ko su te grupe, pa obicno najnepismeniji seljaci , koji sebusaju da su najveci , najjaci , vrlo malo razumeju i uvek im je nasilje najjace oruzje...tako zaplasuju i ostvaruju drustveni uticaj..

Ali eto i politicke i intelektualne elite u Hrvatskoj zele da genocidnost prema srbima bude osnova nacionalnog kod Hrvata u sledecem veku..
Tu se postavlja pitanje da li je moguce da tolika inteligencija hrvata nije svesna da daje saglasnost genocidnosti prema srbima kao osnovi nacionalnog ponosa kod hrvata....
To je nepotrebno , i mene licno cudi da se to zeli a da se ne zeli novi rat, tako da uzimam da svako ko je preko 120IQ shvata da se hrvatska sprema na novi rat prema Srbima..

Veci Su Srbi iz Republike Srpske, Crne Gore i Krajine nego sto cete vi ikada srpski gasterbajteri ogromna vecina biti.

Vi ste ono sto vas gazda plati da budete.

Prepaid Srbi.

Samo gledate interes i korist drugo vas nista ne interesuje na zalost. Ima medju vama i dobrih ljudi ko i svuda al najtuznije je sto su vam te drzave otele decu i od njih prave ono sto njima treba da budu a vi samo vam pare bitne, pa ne vidite nista ..

Vama se deca tamo mesaju sa drugim migrantima i nastaju neki mesanci , sa vama vasa srpska loza nestaje i zatire se.

Da ste pametni , vi bi orocili vas rad tamo na npr 5-10 godina, pa sta zaradis zaradis - a decu i zene bi ste poslali u Srbiju da tamo rastu i postanu ljudi mesto sto vam nemacka drzava od dece pravi svabe janicare.

Ali nee nikad vam nije dosta, cekaj jos malo, treba jos za ovo, treba jos za ono na kraju dodjete do penzije odrtavite , a decu vam ukradu.

Pomogla vam je tad Rusija u Prvom Srpskom ustanka
Rusija nam je "pomogla" tako što je Sanstefanskim mirom podržala maksimalne bugarske pretenzije, dodeljujući Bugarskoj, između ostalog, naše srbijanske gradove Niš, Leskovac, Vranje, Pirot i Prokuplje. Sreća pa su zapadne sile na Berlinskom kongresu stale na našu stranu na čemu ćemo mi Srbijanci to jest PRAVI Srbi da im budemo večno zahvalni!

Back