Zasto se Qrva -> Qrve stidi?

Ili recimo na forum: Kao sto se forumashice stide kada ja pisem o qrvama na Cam i o sexu :hahaha: One se kresu za $$ i dopune i zato misle da su moralnije od riba na Cam koje se kresu samo virtuelno :lol:

Da li to znaci da se stide same sebe i svoje profesije i pljuju po sebi jer su ljubomrne na lepse i zgodnije ribe sa Cam ? :malav:

Forum koriste da privuku musterije za kres u RL i menjaju partnere ko zna koliko dnevno i onda imaju obraza da osudjuju ribe koje hotuju na Cam i nazivaju ih dro.ljama i jos veruju da su bolje od njih moralno ? ha ha ha ironicno :aha:

Nisu ali svaka voli da je necija qurva ili makar masta da bude :mrgreen: to im je u genima :lol:

Stidi - Kao, ona je bivsa kurrva i sada se promenila - i onda pljuje sve ostale kurrve i misli da nije ok sto on ide sa kurrvama ...znas vec ^^ :aha:

Cekaj, sta znaci bivsa *****? Nekad je naplacivala sexualne usluge, pa je uvidela da to nije dobro, pa je prestala?

A ima partnera koji ide sa drugim kurrvama, pa joj to smeta?

Pa naravno, ona se promenila i nije vise to, i zeli partnera koji nije vise iz tog sveta :aha:

Za mene je to logicno :mrgreen:

Cekaj, sta znaci bivsa *****? Nekad je naplacivala sexualne usluge, pa je uvidela da to nije dobro, pa je prestala?

A ima partnera koji ide sa drugim kurrvama, pa joj to smeta?

Pa naravno, ona se promenila i nije vise to, i zeli partnera koji nije vise iz tog sveta :aha:

Za mene je to logicno :mrgreen:

Da bash ta ~~~~ :zper:

Da i to :aha:

Oh a dok je bila Slut nije jos smetao taj svet ? :mrgreen:

U redu ima pravo da prekine sa tim ali treba imati malo postovanja za svoju prvobitnu licnost :aha:

Nije logicno da joj smeta tako iskusan Lik :rumenko: :cool: koji moze da je zadovolji bolje od tih :manikir: koje sada kao trazi samo da bi se udala ^^ :hahaha:

Zato sto je uvidela koliko je lose to sto je radila...

Svako ima pravo da se pokaje, a onda postaje novi covek :aha:

Bivsa kurrva vise nije kurrva :hvala:

I ljudi oko nje treba da je podrze u tome da promeni svoj zivot, a ne da je vracaju u proslost...

Da li se stvarno pokaje ili se samo sakrije od javnosti i opet to radi tajno ? ^^ :lol:

Jednom qrva - uvek Qrva :aha:

Sama sebe vraca. jer je navikla to da radi i ne moze bez qrvanja

Back