Zašto se prećutkuje Dan oslobođenja Beograda?

z xbxn.jpg

Mrzi me da citam srpske nacionalisticke kvazi antikomuniste koji se zapazu za nacionalizacije, SFRJ banke uzdizu u nebesa, lupaju nesto o komunistickim Ustavima, i protive se privatizaciji rudnika.

Lozite se na Aljendea, Kastra i Putina, i vi ste 'antikomunisti'.

To je bukvalno kao da ja kazem: 'Najvise volim plavu boju, zato sto najvise volim zelenu boju!'.

Nigde veze sa vezom.

Sizofrenija potpuna.

Sa vama je nemoguce pricati i o igranju klikera u mladosti.

Vasa percepcija je toliko pomahnitala, da ko zna da li vi mislite na klikere ili lopte.
Pa ne mora da bude ili crno ili belo. Svako rešenje ima manjkavosti, pa je sasvim u redu tražiti nešto između (privatizacije i nacionalizacije).

kad je broz umro celoj srbiji koja nije bila crvena a to je bio najveci deo puco je q.

cela bosna je povodom njegovog odapeca lila krokodilske suze.

izvedite jednacinu.

beograd-gradjanski beograd je uvek sa dostojanstvom proslavljao 20.oktobar, onaj drugi deo crvene posasti je cekao bakljadu 29 novembra. tako smo se razlikovali. stari beogradjani jedan datum, dodjoski oslobodioci onaj drugi.

kad je broz umro celoj srbiji koja nije bila crvena a to je bio najveci deo puco je q.

cela bosna je povodom njegovog odapeca lila krokodilske suze.

izvedite jednacinu.

beograd-gradjanski beograd je uvek sa dostojanstvom proslavljao 20.oktobar, onaj drugi deo crvene posasti je cekao bakljadu 29 novembra. tako smo se razlikovali. stari beogradjani jedan datum, dodjoski oslobodioci onaj drugi.
Vidi, Kurki!

Ustaški suradnici ostaju bez ulica u Zagrebu

Grad Zagreb je dvije i pol godine nakon prijedloga da se promjene nazivi ulica imenovanih po suradnicima i dužnosnicima Nezavisne Države Hrvatske konačno odlučio isto sprovesti u djelo
https://novine.hr/vijesti/ustaski-suradnici-ostaju-bez-ulica-u-zagrebu

Mi ustaške ulice nismo imali, ali imamo komunističke, pa je red da njihove nazive i sve ostalo što podseća na komunizam, izbrišemo. Mada dosta toga je završeno.
Hrvati imaju i ustaše i komuniste, pa sad kad su izbrisali ustaše, ostaju im komunisti, da bi uspeli da dostignu nas u obračunu sa totalitarnim nasleđem.

Vidi, Kurki!

Ustaški suradnici ostaju bez ulica u Zagrebu

Grad Zagreb je dvije i pol godine nakon prijedloga da se promjene nazivi ulica imenovanih po suradnicima i dužnosnicima Nezavisne Države Hrvatske konačno odlučio isto sprovesti u djelo
https://novine.hr/vijesti/ustaski-suradnici-ostaju-bez-ulica-u-zagrebu

Mi ustaške ulice nismo imali, ali imamo komunističke, pa je red da njihove nazive i sve ostalo što podseća na komunizam, izbrišemo. Mada dosta toga je završeno.
Hrvati imaju i ustaše i komuniste, pa sad kad su izbrisali ustaše, ostaju im komunisti, da bi uspeli da dostignu nas u obračunu sa totalitarnim nasleđem.
ako ceo zivot gledas komsijski plot nista nes uraditi u svom dvoristu.

ako gledas sta komsija yebe i kako yebe, a ti razmsiljas sto i ne bi ja malo yebo ko on, al nemas nikoga koga bi yebo pa kazes sebi daj onda nekog od mojih da malo glumimo yebanje, e onda si zvanicno yebac, publika koja gleda taj cin yebacine i urla yebi yebi klasicne su drqadzije, a glavni glumci onaj koji yebe i onaj koji je yeban cerakaju se znajuci da se ne yebu nego se ljube.

sad tu metaforu preimenuj u sadasnji politicki nonsens srbije pa ces razumeti.

Opet ti. Ti imaš jako stereotipan okamenjeni pogled na pojave. Ako se neko slučajno očešao o komunizam, gotovo je. Taj po tebi se budi i leže za "Kapitalom" došunik je i nema šanse da se promeni...
Ne, svako ko lupa pomahnitale megalomansko-kolektivisticke narative, uz dezurnu pasivnu agresiju, tipa 'Ah, sada kada ste naljutili Putina, on vam ulazi u Kijev za 10 dana i to vam je sto vam je'; taj je udbas, klasican.

Ali bukvalno klasican udbas.

ako ceo zivot gledas komsijski plot nista nes uraditi u svom dvoristu.

ako gledas sta komsija yebe i kako yebe, a ti razmsiljas sto i ne bi ja malo yebo ko on, al nemas nikoga koga bi yebo pa kazes sebi daj onda nekog od mojih da malo glumimo yebanje, e onda si zvanicno yebac, publika koja gleda taj cin yebacine i urla yebi yebi klasicne su drqadzije, a glavni glumci onaj koji yebe i onaj koji je yeban cerakaju se znajuci da se ne yebu nego se ljube.

sad tu metaforu preimenuj u sadasnji politicki nonsens srbije pa ces razumeti.
Pa ne gledam zlonamerno u hrvatsku avliju. Nego pohvaljujem da su oni krenuli našim stopama u obračunu sa totalitarnim nasleđe. Mi obrisali komunizam, oni ustaštvo, i ostaje im komunizam.

Ne, svako ko lupa pomahnitale megalomansko-kolektivisticke narative, uz dezurnu pasivnu agresiju, tipa 'Ah, sada kada ste naljutili Putina, on vam ulazi u Kijev za 10 dana i to vam je sto vam je'; taj je udbas, klasican.

Ali bukvalno klasican udbas.

Znas kako izgleda kad crveni ruski kmeri krenu u rusenje?

Daj boze da nikad to ne vidis. Crnogorcine ce to osetiti. I zapisano je davno. Da ce ostati samo kamen kamenu zbog greha jedne vlasti Crna Gora nece postojati i svi ce se prezivjeli stidjeti greha svojih predaka.

Добро је, уплашио сам се да ћеш предложити да уведемо четничке улице ;)

Pa ne gledam zlonamerno u hrvatsku avliju. Nego pohvaljujem da su oni krenuli našim stopama u obračunu sa totalitarnim nasleđe. Mi obrisali komunizam, oni ustaštvo, i ostaje im komunizam.
Komunizam mozes samo fizicki obrisati. I to ce ova deca uraditi.

Dokle god u rts dnevniku na kraju kazu da je crko neki prvoborac prve proleterske u 120 godini on ce se pritajeno sladiti.

Добро је, уплашио сам се да ћеш предложити да уведемо четничке улице ;)
Pa neki naši heroji svakako zaslužuju ulice u glavnom gradu. Npr. potpukovnik Žarko Todorović Vlater (ali pravi)!

Прави „Валтер“ био припадник ЈВуО потпуковник Жарко Тодоровић​

todorovic.jpg

https://www.in4s.net/pravi-valter-bio-pripadnik-jvuo-potpukovnik-zarko-todorovic/

Back