Zašto se plašimo PRAVE LJUBAVI...?

• Začetnik teme Začetnik teme Anja.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Princezice, nasa draga, eto ti si dokaz da prava ljubav postoji i da ona sve pobedjuje...cestitam i svu srecu ti zelim!

A sto se tice teme...ehhhhh...o tome ce se uvek govoriti i ostace pitanja na koja nikada nece neko umeti da odgovori, jer tuga i sreca se smenjuju neprestano, generacije se menjaju, a jedino ljubav uvek ostaje ono sto jeste...i sto ljudi-sto cudi, sto stavova, karaktera,prohteva, mogucnosti itd...i to sto se desilo "" UVEK BICU TU" desava se i drugima i desavace se vecno...i meni se isto desilo...i kazu neki pametni ljudi: "sto te ne ubije, ojaca te". Da, samo sto se uvek pitamo, dokle, zasto...zasto bas ja i zasto bas sad, kad sam od sebe dao/la najbolje, najvise...tako to valjda ide...covek je proklet, kad ima dobro, hoce bolje, kad ima lepo, hoce lepse itd...ali mislim da je osnovno, da uvek trebamo biti ono sto jesmo i dati od sebe najvise i najbolje, a razocaranja ce biti i treba samo ici dalje i ne zaboraviti: NEMINOVNOSTI SU PROLAZNE, NJIHOVE POUKE SU KONACNE!!!

Anja.:
Kao da smo se već navikli da je sve oko nas lažno, isfolirano, napumpano, iskrivljeno...

Da ...svi smo mi nekada bili povređjeni...ali i sami povredjivali ...često ni ne znajući šta je razlog naše okrutnosti prema njemu koji to ničim nije zaslužio...Sujeta je čudo...

I onda PAF....Direkt prizemljenje
Pojavi se neki drugi ON, sa najlepšim osmehom, i najdubljim pogledom ...i sa.....ma sa svim što treba da ima Mr perfect...Ali ima i jednu manu...bolesno je normalan... i dobar...i svojom emotivnom, psihičkom zrelošću garantuje odsustvo skandala, suza, frke, panike, igranja igara ...ali isto tako obećava stabilnu mirnu luku...

I šta onda...pa naravno...okrećemo se i ...bežimo koliko nas noge nose...

A podrazumeva se, u intermezzu proklinjemo sudbinu okrutnu što se na nas obrušila...
I ...TRAS...odgovor sudbine...opet neki ON... i opet nam je srce zaigralo ...ma loodilo... kao nikad do tad...I pogled ...i osmeh i...sve...Ali.. on je gradska faca...nabedjen lik...reputacija, avioni, kamioni... na kilometar sve miriše (smrdi) na frku u najavi... i patnju...i igre (koje nisu yamb i preferans) i skandale...Ali šta je tu je... tešimo se da to tako ustvari treba...
Se la vie...

I opet slomljeno srce...i ponovo super lepak radi radnju...
...
Rane zacele... tuga ispari... i opet smo ko novi...skoro...

...do prvog sledećeg udarca sudbine...

Da... to je tako..."ne pravi od tuge nauku"...panonski mornar lepo reče...

Jeste...ali da li zaista mora tako da bude...? :roll:

Prokleto zensko, to uvek tako ide
I onda kada neka poput tebe to sebi i uspe da prizna, zasto to radi iznova i iznova
A toliko "normalnih" mladice i devojaka samuje.

I bre devojke, gde su svi ti normalni frajeri. Pa ja jedva u zivotu nasla jednog kao normalnog, ali se posle 3 god. ispostavilo da je sve to bilo UUUUAA ILUSION. Gde su bre ti dobri i normalni, a da se meni svide? Mislim da imaju pre svega kvalitete duhovne prirode. Mislim da zele lepu, pametnu, nasmejanu mene i da se jednog dana sve to lepo zavrsi vencanjem u Crkvi. I to ti je to danas si princeza, sutra vec opaaaa - kruna. :cry:

Penelope*:
I bre devojke, gde su svi ti normalni frajeri. Pa ja jedva u zivotu nasla jednog kao normalnog, ali se posle 3 god. ispostavilo da je sve to bilo UUUUAA ILUSION. Gde su bre ti dobri i normalni, a da se meni svide? Mislim da imaju pre svega kvalitete duhovne prirode. Mislim da zele lepu, pametnu, nasmejanu mene i da se jednog dana sve to lepo zavrsi vencanjem u Crkvi. I to ti je to danas si princeza, sutra vec opaaaa - kruna. :cry:

Ima da naidje kad mu se najmanje budes nadala. Ima da padne sa neba i kaze ti: "BU!!".
Samo pazi dobro da se ne uplasis pa da ga u strahu ne oteras od sebe... :)

rdeki:
Penelope*:

Ima da naidje kad mu se najmanje budes nadala. Ima da padne sa neba i kaze ti: "BU!!".
Ma znam ja Deki da je sve to tacno, ali ja tako nekad malo nestrpljiva. Zensko, sta ces! :D

Penelope*:
rdeki:
Penelope*:

Ma znam ja Deki da je sve to tacno, ali ja tako nekad malo nestrpljiva. Zensko, sta ces! :D

Sta cu? Pivo. A sto pitas?

UVEK BICU TU...:
Anja, za ovu temu, SVAKA TI CAST!!!

U svemu sto si napisala sam se nasao upravo danas, ali kao u tvojoj prici, ja sam ostavljen, tj. moja (vec bivsa) nije prosto mogla da shvati kakav sam i da to neko jednostavno radi iz ljubavi. Bez lazne skromnosti, ali toliko sam bio fer i dobar prema njoj da mi jos uvek nije jasno sta mi se desilo.
A na sve sto si napisala bih jos dodao da je NAJGORE kad te neko sutne, a jos ti pritom govori da te i dalje voli i sl. Voleo bi na 5.min. da udjem u mozgove takvih devojki, jer mi njihova objasnjenja nikako nisu jasna.

Neko je od Vas pomenuo drugu sansu, to mi je i ona danas rekla.
“Ko zna, ako je ono pravo, ako BOG kaze, bicemo zajedno, nista ti ne brini...”. Pa jel ovo nije za srcku ili nervni slom? Verujte mi da sam ocajan, ne znam dal da placem ili da se smejem. Ne znam da li da je mrzim(a nikako ne mogu), da li da je teram u tri lepe( a to mi je jos teze) ili da samo mislim da je slepa, glupa i, verovatno, nezahvalna.

Aj pokusajte da mi objasnite kako neko nekom koga voli moze da mu danas kaze “volela bi si onaj PRAVI, ceo zivot cekam na tebe, ne daj me nikom i sl.”, a vec sutra “trazi drugu, nisam ja za tebe, i sl.”... U trenutku si na nebu sa zvezdama, a u sledecem si razbijen o zemlju u milion delova.

Recite mi gde gresim? Sta je to sto nekog natera na ovako nesto...

P.S. Samo da napomenem, imam 26.god., tj. nisam neko dete(pubertetlija) pa da ne shvatam neke stvari, ili da se foliram po pitanju svega sto sam napisao. Verujte mi, SVE JE ZIVA ISTINA!

I jos nesto, na moje pitanje “zasto, otkud to odjednom?”, ona kaze: “NE ZNAM!!!!!!!!!!!!!!”

GDE GRESIM??????????
Znas sta... :shock: Identicnu stvar sam ja rekla mom bivsem muzu..Ali apsolutno identicnu...Volela sam ga, stvarno, ali kao brata...Ne znam da li to vazi i u tvom slucaju, ali eto....Pa ti vidi...

ma ne plasim se ja bre prave ljubavi, samo da je nadjem :lol:

E, sad , bezala ja iz nekih veza ranije, i tad mi okolina punila glavu i mucila me sa pricom , ma sta ako je on bio pravi?? i ti ga sad izgubi????
E sad da je pravi, ja ga ne bih izgubila, uostalom vreme je pokazalo da sam donela ispravne odluke i da to sto nisam sebe videla u tim vezama srecnu je bilo ispravno gledanje stvari. Sreca, pa ja ne verujem u avione i kamione, verujem u jednostavne i lepe stvari i sitnice koje ukazuju na to kakvi smo ljudi, e ,da , sitnice nas odaju. Neke osnovne stvari i sitnice su mi otvarale oci i ukazivale da nema tu ljubavi, vec samo zanos i zaljubljenost koja kad nestane ostavlja iza sebe samo pustos. I tako , trazim i trazim, ne odustajem.

tipicna zenska izgubljenost u zivotu! tipicno trazenje "neceg" sto i sama ne zna sta je. I kad nadje to , postaje dosadno. I kad nadje nesto drugo, opet postaje dosadno.
Ladies, nije problem u idiotima koje vi svakodnevno susrecete, problem je u tome sto se vi sa tim idiotima uopste spetljate. Sto vi to zelite.
Nije problem u momku, kojeg ste vi smatrale za brata, problem je u tome sto su djevojke uvijeg makar i malo mazohisti i sto taj nije dosao "sa bicem", kako rece Nietsche. :twisted:
Problem je u tome sto je kukanje nakon raskida sa nekim finim u stvari samo privremeno i nikad ne vuce za sobom dublje posledice. Malo cemo se isplakati, pa Jovo nanovo, sve ispocetka.
A to ne mora tako da bude. ALi jeste i sumnjam da ce ogromna vecina to ikad promijeniti.
BITI PRAVEDNI TIRANIN (Ducic) je nazalost jedino rjesenje zagonetke zvane "zenska izgubljenost". Provjereno radi. Nazalost.

tviti10:
Shizi:
To Gazdo! Navijam za uspeh

Prava ljubav postoji tamo gde su pravi ljudi, ljudi koji znaju sta hoce.Ljudi koji nisu isfolirani, raduju se svakoj sitnici . Osecaju se srecno. Vole da
pruze ljubav i uzivaju u tome.Nema prave ljubavi bez potpune iskrenosti saljivog tona, smeha i medjusobnog postovanja i uvazavanja zaljubljenih. :wink:
pa da...

Back