- Poruka
- 85.204
Sve je to u redu da taj vlasnik nije sve stekao kriminalom i korupcijom pa će na isti način i da izgubi. Ako izvuče živu glavu treba da slavi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lažne diplome nisu visoko obrazovanje već i dalje lažne sns diplome.СФРЈ је имала 6% високообразованих, а Србија има око 18%.Проблем је што је квалитет високог образовања драстично пао, сада то може да заврши скоро свако, ако родитељи уредно плаћају школарину и испите.
Небитно је како је власник стекао капитал.Раднику ништа није боље ако га експлоатише онај ко је "поштено" стекао капитал.Sve je to u redu da taj vlasnik nije sve stekao kriminalom i korupcijom pa će na isti način i da izgubi. Ako izvuče živu glavu treba da slavi!
rudari imaju velike plate, beneficirane stažove, njima nije loše, ne kopaju ko ranije lopatama i krampovima, ne guraju puna kolica rude rukama, sad sve rade mašine, a oni nadgledaju i uživaju u lako zarađenim paramaRealno mnogo lakse nego u rudniku.
Ниједна диплома коју је издао надлежни факултет није лажна.Ко ће сада улазити у то ко је заиста полагао све испите, или је био татин и мамин син па га професори пуштали да положе.Наши факултети су се претворили у легла непотизма, професорска места се наслеђују, када тата оде у пензију на његово место дсолази син.На Универзитету у Новом Саду, од 3000 запослених, око 2000 носи једно од 300 презимена.Дакле око 6-7 запослених носи исто презиме.Ту су и кћерке, зетови, свастике, шурњаје које не носе исто презиме као и њихов "ментор", и вероватно оних преосталих 1000 су у неким рођачким везама са ових 2000.Lažne diplome nisu visoko obrazovanje već i dalje lažne sns diplome.
Bitno je zašto uvek na kraju završe po banderama?Небитно је како је власник стекао капитал.
Mene cude ti ljudi da imaju energiju da rade i po stare dane.Meni je interesantan lik moj teča. Doktor mašinstva, profesor na faksu (u penziji), čovek koji je svojim radom stvorio poslovnu imperiju. Pun k'o brod, da ne kažem, burzuj. Priča ne znam ni ja koliko jezika, slikar...
A vozi 15 god raspadnutog kaškaija, ja mu nosim matore cipele kod obućara. Šljaka fizičke poslove, rmbači u vinogradu, bašti, dva puta padao sa dve kuće koje je zidao pa sjebo slezinu i butnu kost... Popiće pivo sa cigom na ulici, rakiju sa portirom...
Ко је то завршио на бандери?Где ти живиш, о чему причаш?Bitno je zašto uvek na kraju završe po banderama?
Zato sto je skroman covek a ne koji se pravi vazan. Ne pati od malogradjanskih principa da pokaze to bogatstvo, vec i dalje radi ono sto mu najvise prija, a pritom je i korisno.Meni je interesantan lik moj teča. Doktor mašinstva, profesor na faksu (u penziji), čovek koji je svojim radom stvorio poslovnu imperiju. Pun k'o brod, da ne kažem, burzuj. Priča ne znam ni ja koliko jezika, slikar...
A vozi 15 god raspadnutog kaškaija, ja mu nosim matore cipele kod obućara. Šljaka fizičke poslove, rmbači u vinogradu, bašti, dva puta padao sa dve kuće koje je zidao pa sjebo slezinu i butnu kost... Popiće pivo sa cigom na ulici, rakiju sa portirom...
Ko god nema zavrsen fakultet i jeste niza klasa.
Zato sto je skroman covek a ne koji se pravi vazan. Ne pati od malogradjanskih principa da pokaze to bogatstvo, vec i dalje radi ono sto mu najvise prija, a pritom je i korisno.
To ne bih. Ne zato sto je uvredljivo nego ne volim tako prljav posao. Sigurno neću reći pred čovekom nešto ružno o njegovom poslu.Šta je tu uvredljivo što je rekla? Jel bi ti radio ko đubretar? Meni je to bila fikcija kada sam bio dete keva samo kolutala očima![]()
IdiotkinjaNije samo Z generacija. Dok sam radio šljakerski posao u jednom poznatom lancu neka zena je pričala sa sinom. On je nesto rekao da hoce da radi negde. Ona je bila u fazonu ok, ali naći ćemo ti nesto bolje. Onda ga je pitala Jel hoćeš ovako da radiš na kasi? Znaš kako će da ti bude lepo. To sve dok sam ja kucao i pakovao im u kesu. Nikad ništa tako uvredljivo nisam čuo od bilo kog kupca, komšije iz kraja. Svi su bili ok prijateljski.
Jok nije. Svako ima svoje gledište. Nije samo rekla za mene nego za sve kolege u toj radnji i generalno sve koji rade u marketima, pijacama, fast foodovima, kafićima i sličnim poslovima se odnose njene reči.Pa ni ta žena nije ništa uvredljivo rekla a tebe pogodilo.
Pa nbormalno, zasto covek d aima glavobolje? Nije svakom botno "hvatanje riba" na bazi kola, i ostalih sluposti.Moj prvi direktor dok sam radila u turizmu, vlasnik agencije je bio jedan od najbogatijih ljudi u Beogradu tada.
Takvi se ne akaju u javnosti, znaju ih oni koji imaju veze sa njima, posluju.
Krenemo mi u CG da zakupimo neke kapacitete, dug put i pitam ga onako neobavezno kako to da vozi osrednjeg pasata umesto neke besne mašine, a on će:
- jes' pa da budem na meti svake gradske budaletine koja će pokušati da me reketira i pokrade.
Ništa ne fali ni ovome, a vrši posao.
Imaj na umu da sam tada bila mlada i još uvek naivna inače ne bih postavila tako glupo pitanje![]()
To se zove bes, mržnja je bila toliko nemoćna da ju je zamenio bes, histerija, nemoć....frustracije nesposobnih generišu mržnju, a nemoć generiše besne reakcije....pomućena svest tu ne pomaže....Htjedoh da ti odgovorim ali neko te iskljuci.