Zasto se mlade ribe loze na starije muskarce i zasto spavaju sa njima?

Evo malo sociološke analize iz zapadnih, proverenih medija. Naslov je vrlo sugestivan:""Daddy" is the new MILF"

According to sexologist Dr. Nikki Goldstein from the podcast Sex & Life, the whole concept of “daddy” makes women feel young and innocent. “It conjures up a sexy little virginal girl being naughty who gives the daddy the authority,” she says. “However, it’s usually just a pet name, or used as an accolade to a man’s power and masculinity.”

https://nypost.com/2018/01/11/daddy-is-the-new-milf/

To ima smisla. Samo sto sam ja bila sa 13 godina starijim i vise sam ja njemu bila majka nego on meni otac.

Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока

Muškarci mnooogo sporije sazrevaju:mrgreen:

Bez zezanja, takva veze postoje jer im devojke (ili žene) to tolerišu. Zato je mnogo muškaraca na forumima. ono što rade u forumskom životu, ne bi imali šanse u realnom

Muškarci mnooogo sporije sazrevaju:mrgreen:

Bez zezanja, takva veze postoje jer im devojke (ili žene) to tolerišu. Zato je mnogo muškaraca na forumima. ono što rade u forumskom životu, ne bi imali šanse u realnom
Da, samo sam ja prestala cim sam videla o cemu se tu radi :D

Evo ja sam bas negde iznad rekla da volim mladje, ne volim, vise sam u stanju da se zaljubim cesce u njih nego u starije, ebiga mladji sladji, ali i kada sam bila u vezi sa njima tu nije bilo te ozbiljnosti i dubine. Mislim da mogu da se dublje emotivno povezem samo sa dosta starijima.
Zato se ,,lozim" na njih.

Uvek postoji taj raskorak. Decki dostizu vrhunac seksualnosti kao mladici, dok devojke tad emotivno sazrevaju. I obrnuto, zene u 30 im seksualno najnaprednije, dok muskarci dobijaju zrelost. Zato se spandjavaju klinke i matorci, mladici i milfare.
Ovo skroz ima logike. I tvrdim da nije uvek slucaj Edipovog ili Elektrinog kompleksa kada nekoga privlace stariji.

Back