Zasto se mlade ribe loze na starije muskarce i zasto spavaju sa njima?

Pa ima i da se mladi muskarci loze na dosta starije zene. Ima i da se neko lozi da lize stopala. Neko se lozi da mu pishash u usta.
Ima svega, svako ima svoj fetish, tako da mnogim ribama su fetish stariji muskarci - sta tu ima cudno?

Zelis da saznas neke stvari o zenama? Pa pitaj ih direktno - ne preko foruma. Pokazi im da ces da ih saslusas, da ih razumes, da ih podrzis u svemu sto rade, i ima da ti se otvore i ispricaju najdublje tajne.

Sve ostalo su ti naklapanja - ovde ti nijedna zena nece direktno reci sta joj je razlog, zasto nesto radi (prvo, nece ti ni priznati da neke stvari radi, kamoli da navede razloge :D), a muskarci o tome blage veze nemaju - uglavnom svi misle kao i ti, da se sve vrti oko kesh-a.

A istina je da zene najvise vole kod muskarca da osete poverenje i samopouzdanje. Sad, mnogi muskarci nemaju samopouzdanje ako nemaju kesh-a, pa zato ljudi pogresno zakljucuju da je sve oko kesh-a.

Ma da ,pouzdanije 30-40 godina stariji muskarac ,a dzepovi puni love ,to su price za malu decu ....

- - - - - - - - - -

Pouzdanije u smislu da mogu da naslede njegovu penziju ,tu si u pravu ,posto ce ovaj da pandrkne za par godina ili da mu uradi nesto ,svasta se radi ne budite naivni ....

- - - - - - - - - -

Sto ne bude sa nekim slepcem koji nema ni kola ,ni kucu ,nista?

- - - - - - - - - -

Postoje i izuzeci ,mada su retki uvek se vrti oko finansija ..

Pa koliko riba ima da su sa tipovima 30+ godina starijima? Koliko njih poznajes licno?
Ja nijednu! A poznajem jako mnogo ljudi.......

Sa druge strane, poznajem licno minimum 10 kuguarki - punih para, koje se kreshu sa 15+ godina mladjim muskarcima, a nijedan od tih muskaraca nema kesh, niti dobija ikakav kesh i poklon od kuguarki.

Takodje, poznajem jednu zenu, koja je udata za okruglo 30 godina starijeg muskarca ona ima 45 on 75 sada, imaju dvoje dece, i vidi se da je cista ljubav u pitanju - taj lik sa 75 godina izgleda bolje i zivahniji je od 90% pedesetogodisnjaka koje znam.

Znam ,jedan je skoro preminuo 40 godina mladja od njega ,nikakva ljubav samo interes .....moj komsija pun para ozenio doktorku 30 godina stariji .., ostavio zenu njegovih godina ,,,

- - - - - - - - - -

A taj od 75 godina ,zato sto **** mladu picku ,zato je zivahan ,i ja bih bio zivahan da karam tako .

- - - - - - - - - -

Ljubav my ass ,***** mu se osladila ..

- - - - - - - - - -

Moze da prica ko sta hoce sve je u interesu,to je broj jedan a ljubav ako postoji ,to je na zacelju ...znaci iako nema para ,moze da bude da je dobar fucker ,ako je mator verovatno je pun kesha ..,

Sta mislite o ovome ,da li su stariji bolji ljubavnici ili je ovde pretezno vazna praksa bez obzira na godine ?

Po meni praksa ,strast ,tehnika ,zelja da se zadovolji partnerka ....to je vaznije od "starca i udarca".

- - - - - - - - - -

Sto rece jedan moj drug ," Sta ovaj **** bolje od mene"?A ovaj drug je bio sa dosta zena ,mnogo vise od mene i verovatno vise nego mnogi stariji od njega .

Ja sam imućan i mogao bih da budem sponzor,a i mator sam...Ali ,ako već moram (:mrgreen:) da prevarim ovu moju
(a da ona nema šanse da sazna) to mora biti teta i to drugi grad,drugi telefon ,druga kola (renta car!) i bez izlajavanja!
Klinke klincima...(Ono bre ispod četri banke mi dođe ko ćera ybt-ne bik to mogo...)

- - - - - - - - - -

A da se lože na matorce klinke? Sponzoruše svakako,ali to je prostituisanje samo s drugim nazivom...Ybš to...
Ima to jeftinije po spa centrićima-lako se sazna...:lol:

Ja sam imućan i mogao bih da budem sponzor,a i mator sam...Ali ,ako već moram (:mrgreen:) da prevarim ovu moju
(a da ona nema šanse da sazna) to mora biti teta i to drugi grad,drugi telefon ,druga kola (renta car!) i bez izlajavanja!
Klinke klincima...(Ono bre ispod četri banke mi dođe ko ćera ybt-ne bik to mogo...)

- - - - - - - - - -

A da se lože na matorce klinke? Sponzoruše svakako,ali to je prostituisanje samo s drugim nazivom...Ybš to...
Ima to jeftinije po spa centrićima-lako se sazna...:lol:

Boktemazo :lol:

Причао ми другар да је конобарисао на некој свадби, младожења је био старији човек, од око шест банки, а млада бар тријес година млађа, с његове стране дошла је фул екипа сватова, а са њене стране само сестра, пао бојкот код младиних. Младожења се од среће ождерао до бесвести, док је још могао да стоји спопадао је свастику, певао, скакао к'о Џегер, и онда је пао, стропоштао се одједном. Пошто их је богато чашћавао келнери су стално били крај њега, па су први и пришли да му помогну, другаров колега је полетео да му спречи гушење, да ослободи старцу уста, и док се тим бавио испаде младожењи вештачка вилица. Каже другар: "Виче ми колега да покупим вилицу с пода, а ја њему - да л' си ти бре нормалан, не дирам ја то мојим рукама." :deda:

Ima jedna isto tako dobra prica...

Lik je odrastao medju zenama, pa mu je sasvim normalno druzenje sa mnogo starijim drustvom, sto njihovih prijatelja sto igranja bridza.

posto je uvek mladji u drustvu navikao covek na njihove price i na "dete donesi vode". Jednom prilikom, negde oko 40te, naisla rodjaka neke od tetki

otprilike desetak godina mladja...i kada je tetka viknula "dete vode" oboje skocise, sudare se glavama i padnu u nesvest. Tu se naravno rodi ljubav, ali

nikad nisu postali bliski jer mu je smetala ta kolicina energije, a i nisu se nikako razumeli u sexu..

Valjda ljudi sude po okruzenju i nametnutim sablonima...

Prava ljubav ne zna za godine...:mrgreen:

a.jpg

Voleo bih da sedim tu negde blizu i gledam kada joj bude pukao manzetnom sise. To bi bio show za pamcenje.
Jednom dok sam radio kao konobar u jednom elitnom rest bla bla, porodica sa malim glavatim detetom, razmazenim, koje se svuda motalo oko nogu, njih dvoje burzuji ko Bekamovi... I u jednom samo cujem zapomaganje, okrenem se, i vidim malac provukao glavu izmedju gelendera i zaglavio se. Krenem da se smejem i skapiram da je bilo glasno i primetim da me muz provalio. Kad i on krene da se smeje. Jbg neke kombinacije imaju cenu....

Ma da ,pouzdanije 30-40 godina stariji muskarac ,a dzepovi puni love ,to su price za malu decu ....

- - - - - - - - - -

Pouzdanije u smislu da mogu da naslede njegovu penziju ,tu si u pravu ,posto ce ovaj da pandrkne za par godina ili da mu uradi nesto ,svasta se radi ne budite naivni ....

- - - - - - - - - -

Sto ne bude sa nekim slepcem koji nema ni kola ,ni kucu ,nista?

- - - - - - - - - -

Postoje i izuzeci ,mada su retki uvek se vrti oko finansija ..
Nece da pandrkne sa 32 nadam se

Toliko uskoro punim

Back