Zašto se ljudi danas slabo druže?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zato što su svi narcisi i psihopate, tako nas uči psihologija, i šta ima onda i da se družimo. Zezam se, družim se, možda najviše virtuelno, po nekim chat rooms, ali i tu često dođe do nekog zasićenja, zavisi od intenziteta druženja. Zapravo, družim se i razgovaram više nego u mladosti, iako uglavnom virtuelno.

To je postalo simptomaticno od pandemije ali pandemija je prosla a ljudi se sve manje druze

Sta je po vama razlog ?

Зато штп је све мање живо оних рожених '35 - '55 те а који су добро знали једино што може да теизда и на шта можеш да се ослонош

у исто време

су друга људска бића

а да материјално можеш потрошити само онолико колико га створиш

Млађе генерације кердитерки и пластирки што провлаче картице ... немају никакав осећај вредности рада и себе кроз рад

чувати овцу , острђи је , гребенати ... опрести .... и од те вуне направити биљ(ац)

:strika:

I kod mene je zamor. I izlasci isto, izguštao sam, dosadilo u ćošku sa pivom u ruci dok se dimiš kao kobasice, zvučnici ti probijaju bubnjiće, laseri zjenice.
Ovaj neki dosadni na poslu mi predbacuje da sam kao penzioner. Coece, imam skoro 40, šta će mi više dosadni izlasci i površna druženja.

Da...ja se pronalazim u ovome djelimicno.
Ja sam na poslu okruzena uglavnom sa ljudima sa kojim mozes pricati samo o bolestima ili o drugim ljudima sto mene ne zanima.Apsolutno nikog ne zanimaju nikakve druge teme.
Ja se onda iskljucim i odem na forum.😀
Ti bi htio da ispricas neki dogadjaj,utisak o ovome ili onome,ali vidis da to nikog ne zanima.
Njih recimo zanima vise neka nebitna osoba,u stanju su da iscackaju sve podatke o nekom,a da ga pri tom ne poznaju uopste,niti ce poznavati.
Npr.neko stoji kraj auta,ceka nekog.
Ko je on?Koga ceka?Da li nosi kesu?Sta je u kesi?
S kim prica?Da li je to...pa sad se ubaci neko prisjecanje...komsija od tetkine strine ili rodjak od ujakovog strica?
Onda,ako jeste taj,nadje se i gdje radi,i ko mu je zena,i da li ima ljubavnicu,i sta mu djeca studiraju...itd.
Uglavnom,analiza u sitna crevca te osobe nebitne za bilo ciji zivot.
Druga tema...bolesti,po mogucnosti najteze,od svih blizih i daljih rodjaka,prijatelja,poznanika i cak i nepoznanika.
Trece,ako ti kazes nesto uzgred,potpuno nebitno,to se takodje ispituje do tancina.
I s kim onda da se druzis?
Nije svugdje takvo okruzenje,ima drugacijih ljudi,ali u mojoj blizini uglavnom nema.

Држ’ се ти ипак нас лудака одавле. ;)

Back