S kim?
Vecina ne radi ni na sebi ni nista....bleja...uz asertivnost ne mozete cak ni da se posteno ispricate nego svako mora da nadje svoj deo price, asertivno....
Kad pogledas samozivost, blenta od bleje, materijalizam , makijavelizam, podanistvo , ova tri zadnja uslov da bi bili uspesni....a uspehu se u zube ne gleda, ispada da je za druzenje potrebno da budes covek, a to je retko..
Ako je suprotnog pola onda tek nema vremena za druzenje, ako nema bocke , zeke, koristi i akcije....
Poboljsanje zivota je cudna stvar, prvo te u startu ubedi da ti je zivot nepoboljsan, pa onda moras da ga poboljsavas....
Standardi, svaka cast ovima sto uzivaju u standardu....stan mora da izgleda ovako , kola ovako , porodica ovako , izlazak ovako....a neko voli bas to....raspored do daske...i osecaj da se toliko mnogo toga postiglo svaki dan..
Mediji su unisteni za razumnu i kreativnu osobu.....tamo je prostor za izivljavanje...
Ova gej situacija unosi nemir, ako ste mladi da je mozda to u pitanju a ne druzenje, lezbo da ne pominjem....
Cak i kompleksi matorih zena cine da nekad druzenje starijih sa mladjim ispadne pedofilija, a niko ispod 30.....
Sve u svemu , toliko gadnih baba koje rastu da ti je mirnija glava kad si sam ili uslovno sam, sam a u gomili...
Ja sam imao slucajeve dva ekstrema...prvo je kad kazu ne zadovoljavaju moje kriterijume, koji nisu ni postavljeni , ja ne uslovljavam tudja interesovanja, samo iznosim svoja....misle da nisu dorasli.....a drugo je, da kad imas mnogo talenata misle da se hvalises i lazes...cak i kad vide lakocu upotrebe tih talenata.....i tu nista ne pomaze...ne mozes ubediti zavidnike da ne budu zavidnici.....
Ljudi mora da se druze sa tacno onom kategorijom ljudi koja je dovoljno nekvalitetna da imaju sanse da pariraju, a da se ne osecaju kao gomila luzera...