Zasto se lijece ljudi koji nemaju volju za zivotom

Poruka
8.142
evo ja na primjer
prije dvije sedmice sam odvezena u urgentni u predinfarktnom stanju, i slblb, da ne detaljisem, suzeni nekakvi krvni sudovi, kazu previse stresa, itd., eve kljukam se lijekovima, obilazim doktore, itd., cim mi srce zalupa ja premrem od straha, brinem strahujem a meni se u opste ne zivi:confused:

aman ni trune :confused: cesto pozelim da umrem, cesto smisljam nacin da sebi prekratim muke, ne zelim napred, nista lijepo nema da ocekujem, za sve kasno, svaka nada izgubljena, samo stres stres i samo nepodnosljiv stres, sve me boli od silnog stresa, ne zelim takav zivot al kad srce zalupa odma prpa :neutral:

da li je to neka potajna zelja za zivotom, da li se negdje podsvjesno nadam necem, da li strah od bolesti, da li je sta li je, o cemu li se radi :confused:

pa tako to ide, retko ko će, ko nema volju za životom, pustiti sve i prepustiti se smrti, svaki dan se u mislima predaje i oseća ćivot, pa se treba nekako vojevati za ovo drugo

kakve su ti životne navike, jel možeš nešto da menjaš što bi ti pomoglo oko srca i uopšte?

kako nema ništa lepo, šta je to za šta je sve kasno?
išao sam na profil pa vidim da si srednjih godina i da pominješ muža, šta je crno da ovako misliš

evo ja na primjer
prije dvije sedmice sam odvezena u urgentni u predinfarktnom stanju, i slblb, da ne detaljisem, suzeni nekakvi krvni sudovi, kazu previse stresa, itd., eve kljukam se lijekovima, obilazim doktore, itd., cim mi srce zalupa ja premrem od straha, brinem strahujem a meni se u opste ne zivi:confused:

aman ni trune :confused: cesto pozelim da umrem, cesto smisljam nacin da sebi prekratim muke, ne zelim napred, nista lijepo nema da ocekujem, za sve kasno, svaka nada izgubljena, samo stres stres i samo nepodnosljiv stres, sve me boli od silnog stresa, ne zelim takav zivot al kad srce zalupa odma prpa :neutral:

da li je to neka potajna zelja za zivotom, da li se negdje podsvjesno nadam necem, da li strah od bolesti, da li je sta li je, o cemu li se radi :confused:
jel si ti bese majka? zar ti ne predstavljaju deca neku radost u zivotu?

evo ja na primjer

Citaj Novi Zavet.

evo ja na primjer

srce nije sve tako crno,prvo neki sexic da padne,onda radikalna promena beg na selo i stapanje s prirodom,batali zle ljude<3

da, zelis da zivis koliko god da si ocajna. poradi na svom zivotu i sebi koliko mozes. idi kod psihijatra da ti da neki antidepresiv i nesto za smirenje. i sada je promena vremena pa ona udara sve depresivce ali ce to proci. setaj se kada je suncano da dobijes d vitamin. jedi losos i tun ako mozes sebi da priustis jer su puni d vitamina. zelim ti da ti prodjee to stanje. srecno!

- - - - - - - - - -

u kojoj drzavi zivis ako mogu da znam? radi preporuke ustanove, moze i na pp.

- - - - - - - - - -

kupka, fizicka aktivnost i preokupacija aktivnostima pomazu u ne razmisljanju o problemima i smanjenju stresa. nadji i neki hobi. moras i da se osecas korisnom to pomaze, volontiraj negde. dace ti elana. nesto sa decom, oni uvek unose radost i pruzaju mnogo ljubavi.

Prihvati ono sto ne mozes da promenis.....postavi ciljeve i odaberi sredstva za ostvarenje istih....
Ja licno mislim... da nema toga sto se ne moze izmeniti i izleciti snagom volje, potrebno je samo malo mentalne higijene.Nemoj bas toliko da klones duhom potrudi se da malo vise razmisljas pozitivno jer samo na taj nacin ces pronaci sopstveni put ka ispunjenom i osmisljenom zivotu.
Glavu gore,uzivaj u malim stvarima :bye:

eine-rose.jpg

Prihvati ono sto ne mozes da promenis.....postavi ciljeve i odaberi sredstva za ostvarenje istih....
Ja licno mislim... da nema toga sto se ne moze izmeniti i izleciti snagom volje, potrebno je samo malo mentalne higijene.Nemoj bas toliko da klones duhom potrudi se da malo vise razmisljas pozitivno jer samo na taj nacin ces pronaci sopstveni put ka ispunjenom i osmisljenom zivotu.
Glavu gore,uzivaj u malim stvarima :bye:

eine-rose.jpg

Kakva je to ruža bez trnja ?
Kao bez mirisa !

taj samoodrzivi mehanizam tezak je mazohizam

vala bas

- - - - - - - - - -

Ne boje se ljudi smrti kao konačnog kraja,
već džombavog puta koji vodi do nje !
Često možemo čuti reči rezigniranog čoveka...

- More, potpisujem sad da sklopim oči i umrem,
ali da ne boli
...!

i meni se cini da je tako i kod mene

- - - - - - - - - -

da, zelis da zivis koliko god da si ocajna. poradi na svom zivotu i sebi koliko mozes. idi kod psihijatra da ti da neki antidepresiv i nesto za smirenje. i sada je promena vremena pa ona udara sve depresivce ali ce to proci. setaj se kada je suncano da dobijes d vitamin. jedi losos i tun ako mozes sebi da priustis jer su puni d vitamina. zelim ti da ti prodjee to stanje. srecno!

- - - - - - - - - -

u kojoj drzavi zivis ako mogu da znam? radi preporuke ustanove, moze i na pp.

- - - - - - - - - -

kupka, fizicka aktivnost i preokupacija aktivnostima pomazu u ne razmisljanju o problemima i smanjenju stresa. nadji i neki hobi. moras i da se osecas korisnom to pomaze, volontiraj negde. dace ti elana. nesto sa decom, oni uvek unose radost i pruzaju mnogo ljubavi.

zasto mislis da ne znam sta trebam

- - - - - - - - - -

:think:

Ja uvek kad Cakanu čitam mislim da ona blefira, a u stvari je jedna baš ok žena, možda grešim ...

nikad ne blefiram :lol: samo malo ponekad nesto izvrnem na salu, i nista vise :lol:

to mi dodje kao terapija, tako se lijecim, inace da mi nije same sebe odavno zavrsila u nekoj ludari, vjeruj mi;)

evo ja na primjer

Instikt, i obična buba gleda kako da sačuva glavu.
Nekad nije to baš toliko crno, da nema nade, niti bilo šta čemu možeš da se nadaš, koliko samo tako deluje jer se zakucaju neurotransmiteri i samo vuku čoveka u očajanje. Malo psihofarmaci da ih uravnoteže, malo promena ili odmor ako je izvoljivo, ako nije.. hbg, sve prođe. Traži pomoć, nemoj da trpiš i ono što ne moraš, da psiha bude što stabilnija ako su okolnosti teške i iscrpljujuće. I budi racio, da savlada emotivno koje je u kolapsu.

Back