- Poruka
- 55.726
kroz prste!za jednog ćacija nije loše...2-
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kroz prste!za jednog ćacija nije loše...2-
Prepozano si se??za jednog ćacija nije loše...2-
Cela ova rasprava je o tome da li vlast osuđuje ubistvo, sam čin, a ne da li su našli i osudili počinioca.Оливер Ивановић се саплео о дугу деветку а бивши саветник Прецедника Републике се пре’адио пливајући у Дунаву..
Prepozano si se??
Još jedan od problema sns ekipe, prave se slepi, gluvi il ludi na dešavanja koja ne idu njima u korist. Šta, gde, koga prebili, ma jok sama pala pa se ubila, Gaga infomer, ovo je još i blaga varijanta, ovi okoreli još i vređaju povređene. Ali spinovanje diktatora koje prepisuju njegovi sledbenici je tako providno, da čak i najprostiji to već uviđaju. Svojim postovima samo potvrđujete koliko ste duboko zaglibili u manipulacije, koliko ste isključeni iz relanosti već živite život rijalitija bay žeks i ekipaGde je i koga tačno policija prebila? Ja ne znam evo prosvetli me. Istovremeno ti je valjda jasno kada se radi nešto nezakonito npr blokada mosta pa policija dodje i obavesti okupljene da krše zakon i da se razidju, a oni odbiju, da onda svaka policija sveta ima pravo da upotrebi silu. Valjda ti je to poznato?
Ali kod vas , u vaśem jozefovom vokabularu bi to glasilo otprilike ovako- policija tuče narod, novi zločin diktatora, genocid na mostu...
Jel tako, tako je.
Samo mi objasni čime to studenti ruše državu? Oni nikoga nisu gađali ničime. Al to vam ne smeta da ih vređate i okrivljujete za poteze državne ''opozicije'' .Ovako bas i nisam ziveo,ovo sto radite nije unistavanje zvale nego drzave
Kapiras razliku?
Dajete zeleno svetlo svakakvim budalama
to su kontra botovi.Samo mi objasni čime to studenti ruše državu? Oni nikoga nisu gađali ničime. Al to vam ne smeta da ih vređate i okrivljujete za poteze državne ''opozicije'' .
Cela ova rsaprava je o tome da nisu našli krivce za pad nadstrešnice već 4 meseca ali su odmah našli bacače jaja. Nisu našli ko prebija studente ili su našli pa ih pustili na slobodu, al zato bacače jaja treba na doživotnu. I da ponovim, ne podržavam nijedan vid nasilja, al se pitam, šta nam se desilo sa pravnom državom, ko je sebe postavio za kadiju?Cela ova rasprava je o tome da li vlast osuđuje ubistvo, sam čin, a ne da li su našli i osudili počinioca.
Bilo bi svega ovoga sve i da nije pala nadstrešnica u Novom Sadu.Rusi su upozoravali još u oktobru mesecu da nam se sprema obojena revolucija,a nadstrešnica je pala prvog novembra.da se posle nadstresnice privedose pravdi odgvorni za tu oblast, ni cega ovoga ne bi bilo :
-Sinisa Mali ministar finansija
-Goran Vesic ministra gradjevine
-Zorana Mihajlovic bivsi ministar gradjevine
-Vucevic premijer vlade i tadasnji glavni i dogovorni za sve malverzacije u ns odkale su mnogi podizvodjaci bili, gradonacelnik ns bez kojeg ni jedan tender nije mogao proci a namestan je krimosima koji su pare od narko kartela prali otvarajuci firme koje bi dobijale odlicne poslove...
jedan od tog kartela je postavljen za direktora skoro najveceg drustvenog preduzeca u NS gradski saobracajni prevoz koji je uhapsen u decembru po nalogu EVROPOLA kao vodja medjunarodnog kartela droge... DA SE PITALA NASA BIA I POLICIJA ON NE BI BIO UHAPSEN NIKADA... to je divan predivan primer svojatanja institucija...
- Toma Mona ministar unutrasnje i psoljne trgovine
FUNKCIONALNE INSTITUCIJE DOVODE DO PRAVDE
SVOJATANJE INSTITUCIJA DRZI PRAVDU U ZAPECKU ILI FIOCI
bilo kakva daljnja rasprava o ovoj oblasti, nije potrebna bote![]()
Još jedan od problema sns ekipe, prave se slepi, gluvi il ludi na dešavanja koja ne idu njima u korist. Šta, gde, koga prebili, ma jok sama pala pa se ubila, Gaga infomer, ovo je još i blaga varijanta, ovi okoreli još i vređaju povređene. Ali spinovanje diktatora koje prepisuju njegovi sledbenici je tako providno, da čak i najprostiji to već uviđaju. Svojim postovima samo potvrđujete koliko ste duboko zaglibili u manipulacije, koliko ste isključeni iz relanosti već živite život rijalitija bay žeks i ekipai sve to kao, u ime nekog mira, nenasilja i slično. Pa vi jadni i ne znate značenje tih reči, toliko su vam isprali mozgove da mislite da je uspeh kada dođete kući nepovređeni to je vama vaša borba dala
bay maršal Aca
![]()
A Vanga se javila i rekla da se čuvamo jajaBilo bi svega ovoga sve i da nije pala nadstrešnica u Novom Sadu.Rusi su upozoravali još u oktobru mesecu da nam se sprema obojena revolucija,a nadstrešnica je pala prvog novembra.
Ništa Ćaci, odmori maloŠta je moderator, pardon pisac hteo da kaže?
Ne znam stvarno.
Vidim neke reči nabacane, onako klize jedna za drugom, ali ne shvatam smisao a nisam ništa pio večeras majke mi .![]()
Nema hleba ni kod lojalista, koji prebijaju devojke palicama, gaze ljude autima i tuku se sa klincima sve u roze gaćama...a plaše se jajaNišta, sačekati tebe negde i izbombardovati jajima pa kad budeš onako masna i totalno zaprljana, onda ti možda ti više ne bude zabavno.
Što se tiče hrabrih ljudi koji bi da oslobode Kosovo a boje se jaja, šta bi sa sa revolucionarima koji dodjoše da svrgnu diktatora a napuniše gaće od par sekundi zvučnog topa( ako je to uopšte i bio) ? Naši preci su jurišali na prave topove a i tada ne kukaše, ono muški, herojski a ovi kme, kme, kme, reko bi čovek izginuše skroz naskroz . Pih.
Ništa, woke generacija, woke studenti, woke revolucionari, nema tu hleba.
Zanima me šta si ti po definiciji, moralu, savesti?tihi je najbolji primer...
isto sam tako i ja doživeoŠta je moderator, pardon pisac hteo da kaže?
Ne znam stvarno.
Vidim neke reči nabacane, onako klize jedna za drugom, ali ne shvatam smisao a nisam ništa pio večeras majke mi .![]()
bacanje mucka na nekoga je jasna porukaCela ova rsaprava je o tome da nisu našli krivce za pad nadstrešnice već 4 meseca ali su odmah našli bacače jaja. Nisu našli ko prebija studente ili su našli pa ih pustili na slobodu, al zato bacače jaja treba na doživotnu.
Kako si me citirala, kulturno bi bilo da ti odgovorim. Jesi li znala da je i prebijanje, gaženje kolima i nezakonita gradnja takođe krivično delo? Jesi li znala da su prebijali studente i studentkinje bejzbol palicama i da još nisu osuđeni, a neki su privedeni pa pušteni iz pritvora? Jesi li znala da su nam ministri gazli ljude i prolazili bez kazni, tj nisu bili osuđeni? Jesi li znala da su prebijali profesore ali su oslobođeni optužbi? I da ponovim, ne podržavam nasilje ali da te pitam, jesi li ti za zakon koji važi za sve ili samo za nas, neke druge koji ne mislimo isto kao vi? Ako jesi, znaš li kako se zove takvo društveno uređenje?Zato sto je gadjanje jajima krivicno delo nasilnickog ponasanja, ugrozavanja njihove bezbednosti i spokojstva, i remecenje javnog reda i mira.
Nije valjda da nisi znala?
Pogledajte prilog 1704257
Pogledajte prilog 1704258
Ne čudi me, nisam ni očekivala da ćete razumeti, na žalostisto sam tako i ja doživeo
Ja sam se uverio više puta do sada da Rusi ne greše(bujanje nacizma u Ukrajini i problemi koji traju tamo,bezočne laži zapada i ostale munje) i verujem im i povodom ovog slučaja.Dakle,skoro mesec pre su nas upozorili šta nam se sprema.Dalje,kada si se već oglasila(ne znam odakle si,ne znam koje si nacionalnosti) mogla bi da mi odgovoriš na jedno pitanje koje sam postavljao onako kroz poruke,nekako neobavezno,indirektno,a svi se prave nevešti,kao da ne primećuju to...Reci ti meni,šta bi sa Blokadnom kuharicom ,priručnikom o studentskim nemirima pisanim u Hrvatskoj?Ne spominje se više,svesno se ignoriše njegovo postojanje?Šta bi sa ekipom iz Hrvatske koja je došla na početku u BG i glumila studente?Zašto ona Mila Pajić pobeže upravo u Hrvatsku posle onog sastanka o blokadama u Srbiji?Imaš li neke informacije?A Vanga se javila i rekla da se čuvamo jajaje l treba da se neko javi sa strane i kaže ti da je dogorelo do noktiju, jer smo se sveli na mito i korupciju, cela državna vrhuška?Nisi imao pameti da sam primetiš da ovolike krađe i bezvlašće ne mogu trajati zauvek?
sve poslove, velike investicije su dodeljavali kriminalcima sa kojima su u dosluhu, koji su prlai apre tako sto otvore firmu ili kupe neku propalu pa dobijaju poslove prkeo recimo vucevica...A Vanga se javila i rekla da se čuvamo jajaje l treba da se neko javi sa strane i kaže ti da je dogorelo do noktiju, jer smo se sveli na mito i korupciju, cela državna vrhuška?Nisi imao pameti da sam primetiš da ovolike krađe i bezakonje ne mogu trajati zauvek?
naravno da znaKako si me citirala, kulturno bi bilo da ti odgovorim. Jesi li znala da je i prebijanje, gaženje kolima i nezakonita gradnja takođe krivično delo? Jesi li znala da su prebijali studente i studentkinje bejzbol palicama i da još nisu osuđeni, a neki su privedeni pa pušteni iz pritvora?