- Poruka
- 26.746
Opet pogledah na nekoj ružičastoj tv neku hronologiju zločina, ja pomislila konačno otkrivaju ubice silnih neraščišćenih ubistava, kad ono, prikazuju ''teror'' jajima
Nisam mogla da se ne zapitam, jesu li to oni isti hrabri ljudi koji svake godine jurišaju da oslobode Kosovo i uzvikuju Kosovo je srce Srbije? Jesu li to isti oni junaci, što jure za stranskim elementima i hapse bezobrazne strane studente, opasne špijune, isti oni koji se zaklinju da će krvlju braniti vlass a uplašiše se od jaja? Moguće da dobiju super moći samo kad stave fantomke i bejzbol palice, pa glume Ćacije
Ne znam, nisam pametna, čekam Gagu konja da mi se javi i otvori mi oči u vezi ove dileme
nesrpska opozicija, još jedan termin koji me zasmejao, je l oni to javno rekoše da su im pajtaši neSrbi? Možda da ipak pozovem Moldera, ovo je tema za njega
a prikazaše i slike nekih jadnih pokršenih škola, onih istih koje jedna članica postavi kao dokaz šta rade blokaderi. Vlaga, buđ, podovi užas, e hvala im, sada znate u kakvim uslovima vam uče deca po provinciji Srbije.I ne, nisu blokaderi, već ulaganje ovih junaka u prosvetu
a i ja dosadna, otkad njima i treba obrazovanje, sve dok umeju palcem da overe člansku