Zašto se hrabri SNS aktivisti plaše jaja?

Lagerta

Supermoderator
Poruka
26.746
Opet pogledah na nekoj ružičastoj tv neku hronologiju zločina, ja pomislila konačno otkrivaju ubice silnih neraščišćenih ubistava, kad ono, prikazuju ''teror'' jajima :D Nisam mogla da se ne zapitam, jesu li to oni isti hrabri ljudi koji svake godine jurišaju da oslobode Kosovo i uzvikuju Kosovo je srce Srbije? Jesu li to isti oni junaci, što jure za stranskim elementima i hapse bezobrazne strane studente, opasne špijune, isti oni koji se zaklinju da će krvlju braniti vlass a uplašiše se od jaja? Moguće da dobiju super moći samo kad stave fantomke i bejzbol palice, pa glume Ćacije :think:Ne znam, nisam pametna, čekam Gagu konja da mi se javi i otvori mi oči u vezi ove dileme :mrgreen: nesrpska opozicija, još jedan termin koji me zasmejao, je l oni to javno rekoše da su im pajtaši neSrbi? Možda da ipak pozovem Moldera, ovo je tema za njega :mrgreen: a prikazaše i slike nekih jadnih pokršenih škola, onih istih koje jedna članica postavi kao dokaz šta rade blokaderi. Vlaga, buđ, podovi užas, e hvala im, sada znate u kakvim uslovima vam uče deca po provinciji Srbije.I ne, nisu blokaderi, već ulaganje ovih junaka u prosvetu :mrgreen: a i ja dosadna, otkad njima i treba obrazovanje, sve dok umeju palcem da overe člansku :mrgreen:

Jos su toliko hrabri da idu i plase ljude da je gadjanje jajima, pazi sad...Krivicno delo!!! :hahaha1: :hahaha1:

Pravi heroji.

Jos pa teraju policiju da privode ljude zbog jaja, kakva klosarska diktatura.:cepanje:

Mozda ne vole 🥚🥚🥚🥚 u 🥪🥪🥪🥪? :think:
Majonez vole, zna se, rek'o im glavni čovek da to ide sa parizerom ;) ma šta kažnjivo, doživotna bre za teroriste sa jajima.

Jesam se izjasnila, jedini koje ja podržavam su studenti i niko više.
Oni su apoliticni, nemaju nikakve ambicije i programe. Ne bi bili u stanju da poloze ni najlaksi ispit sada a kamoli vode drzavu. Polovina ce ziveti sa roditeljima do 40. i skupiti par godina radnog staza do tada.
Verovanje u njih kao nosioce drustvenih promena je ravno ravnozemljastvu.

Ja sam oduvek shvatala, al ne znam što je to bitno, odakle ideja da smo režimski ili opozicioni forum, piše ko šta misli, nadam se...
Trećeg nema.
Teško da može napisati mišljenje neko ko nije opozicija ili prorežimski orijentisan.
Narod se više smorio!
Ova situacija je slična prepucavanjima antivaksera i vaksera za vreme korone. Takođe su antivakseri bili grleniji, glasniji. Sve isto osim što se nije dozvoljavala antivakserska propaganda za razliku od ove trenutne situacije.

Back