ЗАШТО СЕ ДАЧИЋ ПОНАША ОСИОНО

Као прво премијер има своје име и презиме Ивица Дачић а не мали Слоба и није лепо тако се понашати ,осим тога не разумем твоју тему

Da ti pojasnim temu. Ivica Dačić, zvani Mali Milošević, bio je do skoro potpuno zavistan od volje Borisa Tadića.

Naime, za razliku od mahera iz Demokratske stranke, dozvolio je sebi da bude uhvaćen u aferi Kofer, na samom pragu sistemskem korupcije. Demokrate su dokaze zaključale, suđeno je drugima za istu stvar ali ne i Ivici. Isti su zahvaljujući Demokratama i oslobođeni.

Za totalnu pokornost, dobio je čak mesto prvog čoveka policije, na kojem se šepurio 4 godine. Zahvaljujući istom je povratio 10% Miloševićevog biračkog tela, koje je od straha od poništaja otkupa stanova i sličnog, bilo manje od makovog zrna.

Pitanje koje sam ja postavila je vrlo jednostavno. Da li je za vreme svog mandata na mestu Ministra policije, uspeo i on da pribavi dokazni materijal sa kojim će da napravi protivtežu ili samo igra epizodnu ulogu mandatara ....stvarajući uslove da Srbija u stvari dobije stabilnu vladu (DS+SNS) koja će da potraje, kako bi se izglasalo sve što je naređeno ...... Naime, zna se da su neki glumci bili poznatiji u istoriji filma, po nekim epizodnim ulogama, nego po nekim glavnim koje su igrali..., a neki ih nikada i nisu igrali i neće ....

Jel ti ovo mnogo komplikovano Komi?

Poslednja izmena:
Da ti pojasnim temu. Ivica Dačić, zvani Mali Milošević, bio je do skoro potpuno zavistan od volje Borisa Tadića.

Naime, za razliku od mahera iz Demokratske stranke, dozvolio je sebi da bude uhvaćen u aferi Kofer, na samom pragu sistemskem korupcije. Demokrate su dokaze zaključale, suđeno je drugima za istu stvar ali ne i Ivici. Isti su zahvaljujući Demokratama i oslobođeni.

Za totalnu pokornost, dobio je čak mesto prvog čoveka policije, na kojem se šepurio 4 godine. Zahvaljujući istom je povratio 10% Miloševićevog biračkog tela, koje je od straha od poništaja otkupa stanova i sličnog, bilo manje od makovog zrna.

Pitanje koje sam ja postavila je vrlo jednostavno. Da li je za vreme svog mandata na mestu Ministra policije, uspeo i on da pribavi dokazni materijal sa kojim će da napravi protivtežu ili samo igra epizodnu ulogu mandatara ....stvarajući uslove da Srbija u stvari dobije stabilnu vladu (DS+SNS) koja će da potraje, kako bi se izglasalo sve što je naređeno ...... Naime, zna se da su neki glumci bili poznatiji u istoriji filma, po nekim epizodnim ulogama, nego po nekim glavnim koje su igrali..., a neki ih nikada i nisu igrali i neće ....

Jel ti ovo mnogo komplikovano Komi?

Komi ..., nije valjda da još uvek čitaš?

СПС на челу са другом Дачићем није имао великог удела у влади прошлој тако да је овим новим изборима добио значајну вечину.Самим тим његова се позиција може променити и може да делује јаче и одлучније
јер је премијер тако да размем твоје питање а заправо то и није питање него провоакција.

Провокација коју ћу ,ево сада, да пријвим јер се коси са правилима крстарице

пс
Срећан рад

СПС на челу са другом Дачићем није имао великог удела у влади прошлој тако да је овим новим изборима добио значајну вечину.Самим тим његова се позиција може променити и може да делује јаче и одлучније
јер је премијер тако да размум твоје питање а заправо то и није питање него провоакција.

Провокација коју ће ево сада да примавим јер се коси са правилима крстарице

пс
Срећан рад

Je ne razumem o kakvoj VEČINI je reč,

ali bitno je da ti mene RAZUMUŠ .... :(

PRIMAVI sve što smatraš provokacijom,
to ti je dužnost kao starosedeocu u ovoj kući.

Poslednja izmena:
Не желим да одговарам на провокације као и на ову тему која је ПРОВОКАЦИЈА!

Sad ispada da te ja naterah na odgovore ...,
a koliko se sećam, više si podržavala Jadranku Šešelj
nego Ivicu Dačića, za predsednika Srbije ....

Kod ovog foruma je dobro, što je većina postova ipak sačuvana ...

Овде се већ прелази на неке личне увреде које наравно не желим да коментаришем

Срамота да ова тема још постоји

Bilo bi lepo, ako si insinuirala da te ja vređam, da citiraš tu ličnu uvredu na koju si mislila.

Da li je afera "Kofer" činjenica ili moja izmišljotina, skinuta sa nekog neprihvatljivog izvora?

Tako se ponasao i kao ministar u prosloj vladi...nikakve promjene.

Ipak, rekla bih da se kao ministar ponašao više nego odgovorno
i da je ministarstvo policije bilo jedno od onih koje je funkcionisalo korektnije od drugih.

U izbornoj noći..., pojavljuje se osionost koja već sutradan nestaje ko rukom odnešena.
Na dan kada mu je poveren mandat, na novinarska pitanja odgovarao je sa zamuckivanjem.

Ovih dana, osilio se više nego ikada ....

Šta se to događalo u pauzama ...?

Шта је то велика коалиција и стабилна влада...да није већ почео жути шљам да се куне у дипломираног :hahaha:

Stabilna Vlada u Srbiji bi po iskustvima u proteklih 10 godina, pre svega morala biti Vlada bez Dinkića, poznatog po mučkim udarcima.

Stabilna Vlada je Vlada bez malih ucenjivača i Vlada sa dovoljno poslanika, da većina u parlamentu potraje ....

U Srbiji nakon ovih izbora, to se samo vlada DS i SNS.

Na žalost.

Stoga, podržala bih Dačića u delu koji iznosi, kad bi se on stvarno nešto pitao,
ako on ne uspe da formira vladu, da se ide na nove izbore.

Да ли зна неко добар рецепт за чоколадну торту?

Сигруно да знаш ти другарице обавештена мани се политике него ми кажи шта правиш мужу

Sa zadovoljstvom ću sa tobom Komi podeliti recepte na odgovarajućoj temi i inače, u poverenju .... put do muškog srca ...., a mog muža baš onako ima .... :),

ako mi odgovoriš, zašto si na ovom forumu podržala Jadranku Šešelj za predsednika, a ne Ivicu Dačića kojeg braniš ovih dana, do duše bez ikakvih argumenata ....

Back