Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 79.406
Medjutim ne mogu da znaju o odredjenom periodu pre Vučića...
Ili su bili suviše mali ili nisu bili ni planirani
Ili su bili suviše mali ili nisu bili ni planirani
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa mlad ti je muž, ja se uplašio da nije Warren BuffettPstt, muž mi je Ilon, nemoj nikome da kažeš![]()
Drago mi je što brineš o tomepa mlad ti je muž, ja se uplašio da nije Warren Buffett![]()
Vulin?Svuda imaš i narokmane i starletice, ne samo među studentima, to je nama naša borba dalapink učenje, informer znanje
![]()
Gospodja Zuckerberg, odlično ste se udali - upala vam kašika u djemDrago mi je što brineš o tome![]()
Ma ne, on samo ima tetku u Kanadi i hroničnu kijavicuVulin?
Mjok, tepaju mi po kući MeliGospodja Zuckerberg, odlično ste se udali - upala vam kašika u djem![]()
pa kad ne rade škole šta deca da gledaju? Da neće možda Žake sa N1?Svuda imaš i narokmane i starletice, ne samo među studentima, to je nama naša borba dalapink učenje, informer znanje
![]()
Aha....Ma ne, on samo ima tetku u Kanadi i hroničnu kijavicu![]()
onaj vaš Miki Maus sa tetkinog francuskog kauča se lepo zvaukao i gricka slaninuMa ne, on samo ima tetku u Kanadi i hroničnu kijavicu![]()
Ali mi imamo cicamacuonaj vaš Miki Maus sa tetkinog francuskog kauča se lepo zvaukao i gricka slaninu
vi ste superirona rasa, odabrani za Srbiju, ogromna većčina zašpravo ne treba da živi.Ali mi imamo cicamacujes da nije ko vaša, al će posluži
![]()
Kanda te zezaju nešto slovavi ste superirona rasa, odabrani za Srbiju, ogromna većčina zašpravo ne treba da živi.![]()
neje radela čkola pa nezam sad dapopunimKanda te zezaju nešto slovada nisi išao do Jovanjice
![]()
Ništa Ćaci, poslaćemo ti Ćiricu da ti pomogneneje radela čkola pa nezam sad dapopunim![]()
toje vaša izmišljotina kao mismo uvek oni nepsimeti a vi ste svi umaterinuNišta Ćaci, poslaćemo ti Ćiricu da ti pomogne![]()
Jesjetoje vaša izmišljotina![]()
Ma pusti njega,onaj vaš Miki Maus sa tetkinog francuskog kauča se lepo zvaukao i gricka slaninu
Onaj sa srednjim prstom?jok
znase kod kogaje sprej bijo tih dana
ovo je vaša klasikaMa pusti njega,
Pa i njega bi oberucke primili u vase redove...ovo je vaša klasika
sve u vezi vaših "ma pusti" "neka" "dosadan si"
a trebali još onda da naprave Diznilend, najkasnije do 2014-te...
Pogledajte prilog 1691105
ovo je vaša klasika
sve u vezi vaših "ma pusti" "neka" "dosadan si"
a trebali još onda da naprave Diznilend, najkasnije do 2014-te...
Pogledajte prilog 1691105