- Poruka
- 41.239
Možemo li navesti neke razloge zašto je sex kombinacija bila samo to, zašto nije bila prava ljubavna veza?
Šta je nedostajalo tom odnosu zbog čega je bio samo to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači, vidiš da postoji potencijal samo za sex?Pa mogu da vidim na kilometar neciji potencijal,mogu po liku da vidim da li joj se mogu svideti,tacno isti osecaj ce imati kakav ja imam prema njoj ako mi se svidja,ako mi se ne svidja onda sam najgori al i to neke lozi
Da sto se te osobe tice, da nema nesto vise sto bih za vezuZnači, vidiš da postoji potencijal samo za sex?
Pa to je i bilo pitanje, šta nedostaje najčešće?Da sto se te osobe tice, da nema nesto vise sto bih za vezu
Pa otkud znam milion stvari na prvi pogled,svidi mi se dupe,sise,izgled ali nije moj tip nego onog dolePa to je i bilo pitanje, šta nedostaje najčešće?
kad zene u meni samo vide potentnog petlica... ko da ja nemam dusuMožemo li navesti neke razloge zašto je sex kombinacija bila samo to, zašto nije bila prava ljubavna veza?
Našao sam stari kondom od 15. godine, pa rekoh da se (ne) baci.Možemo li navesti neke razloge zašto je sex kombinacija bila samo to, zašto nije bila prava ljubavna veza?
To je odličan način da ostane samo kombinacijaNašao sam stari kondom od 15. godine, pa rekoh da se (ne) baci.![]()
Najbolji.To je odličan način da ostane samo kombinacija![]()
Mozda jednostavno u tom periodu u zivotu jednostavno nisi za vezivanje i posvecivanje. Nekako se o vezi prica kao da je neki ekoloski privezak. A sto ga ne stavis na ruku i nosis okolo i posaljes poruku.Možemo li navesti neke razloge zašto je sex kombinacija bila samo to, zašto nije bila prava ljubavna veza?
To je sve u svemu i na kraju,...stvar odluke i poklapanja, kao i kod veze ili braka.Možemo li navesti neke razloge zašto je sex kombinacija bila samo to, zašto nije bila prava ljubavna veza?
Jel’ ovde samo filozofija ili ima i vatre? Ako si za Sex avanturu javiMožemo li navesti neke razloge zašto je sex kombinacija bila samo to, zašto nije bila prava ljubavna veza?
Nisam nikada bila u kombinaciji, ali mogu da preslikam sebe na neke druge periode kad mi uopste nije bilo do veze i upoznavanja, jer sam imala krs obaveza i nekih drugih planova i emotivno i mentalno nisam bila otvorena za zblizavanje.Možemo li navesti neke razloge zašto je sex kombinacija bila samo to, zašto nije bila prava ljubavna veza?
Recimo devojka je qrava i nije materijal za vezu a zgodna je i lepa. Sounds good to me.Možemo li navesti neke razloge zašto je sex kombinacija bila samo to, zašto nije bila prava ljubavna veza?