Zasto samo 6 meseci?

Ovo oko smanjenja marzi je ok potez i svidja mi se.
Ali zasto samo 6 meseci?
Zasto nije trajna odluka?
Zbog toga što za 6 mjeseci dolaze dodatna pojeftinjenja, samo što Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, ne zna točno u kojem postotku, pa za sada o tome šuti.
U svakom slučaju, sve će se saznati na vrijeme.

Znala sam da je on čovjek ispred vremena. :manikir:
On nije čovjek ispred svog vremena, već njegova mudrost nadilazi eone.
Taj čovjek ne povlači poteze koji će Srbiji donijeti kratkoročnu korist, već korist u stoljećima koja tek dolaze.

Zbog toga što... on ne želi počasti, epske spjevove, spomenike... njegova je želja jednostavna: "Ponekad me se sjetite...", eto, toliko bi rekao.
To bi bila njegova želja, kada svaka slobodarska duša prođe kraj kamena pod kojim počiva, u svim nebrojenim stoljećima koja će tek doći.
Da se čuje šapat njegovoga glasa: "Prođi u miru i blagoslovljen bio prolazniče, putniče, ali reci svijetu i Srbima, da ovdje po srpskom zakonu, mučenički počivam."

kad su trgovci suvize pohlepni, i udruzuju se u kartel, duznost je drzave da reaguje

ovo je davno trebalo uvesti

evo hrvati na onoj drugoj temi kazu da je kod njih marza limitirana na 10%

A oni su EU

Znaci @38imak nrma pojma ovo su EU mere
SF komunjarske price medju likovima koji, kada bi vodili 1 trgovinsku radnju samo 1 mesec, pobegli bi glavom bez obzira, su samo to SF komunjarske price.

'Marza' je pa tek posebna prica.

SF komunjarske price medju likovima koji, kada bi vodili 1 trgovinsku radnju samo 1 mesec, pobegli bi glavom bez obzira, su samo to SF komunjarske price.

'Marza' je pa tek posebna prica.

tvoja ljubljena EU zestoko kaznjava firme za kartelsko udruzivanje

Al ti si ekonomski nepismen covek pa to ne znas

Skoro su proizvodjace auto stakala rebnuli za 50 milijardi dolara kazne jer su dogovarali cene

Back