Zasto saljete poruke pijani

cave man

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.314
isarana_1000x0.jpg

dal ste slali poruke bivsima u oovakvim stanjima i kakve su bile njihove reakcije
dobra je fora kad se pogodi da i ona cirke pa iznapusava sve redom i gomilu stvari saznas sto nisi imo pojma
to mi se desilo sinoc

:rotf: što pijete manijaci? Msm što pijete preko mere i majmunišete se?
Imam osećaj da ova tema treba da se spoji sa onom o plakanju na ramenu, gde pominješ forumašicu :zcepanje:

Zaista nekad imam utisak kad dođem na forum u večernjim satima da je pola ljudi ovde dobro nacirkano, čisto kad vidim način pisanja i kojekave baljezgarije, psovke, vređanja.

Imam osećaj da ova tema treba da se spoji sa onom o plakanju na ramenu, gde pominješ forumašicu :zcepanje:

Zaista nekad imam utisak kad dođem na forum u večernjim satima da je pola ljudi ovde dobro nacirkano, čisto kad vidim način pisanja i kojekave baljezgarije, psovke, vređanja.

fali emocija ovde sterilno je
faliiis miiii

Koliko je to kretenski, sahranjivati sopstvene moždane sinapse i još patetično jašiti nekom po glavi :lol:

znas ti kako je kafka napisao svoja dela,uz pomoc zelene vile
oces da kazes da je proces kretensko delo
daj da revidiramo taj tvoj stav:per:

- - - - - - - - - -

Zasto saljete poruke pijani
jer smo tako u mogucnosti :D

sta trosis:mrgreen:

fali emocija ovde sterilno je
faliiis miiii

Ahahahahaah ti si izgleda mamuran :rotf: ne falim ti ja, komuniciramo na temama :lol:
Nadam se da će se odazvati tvoja pripita forumašica do večeras, čekaj da drmne koji kafetin :lol:

Nemoj forumske nebuloze sa Kafkinim opusom da upoređuješ. Inače on mi je jedan od omiljenijih pisaca.
Ti računaš da je isto kad se usvinji neki pisac i kad se usvinji čovek koji nema kapacitet nešto da stvara u tom nekom smislu, msm da ipak ima neke razlike.
Ovde bi svi da budu Bukovski :rotf:

Ahahahahaah ti si izgleda mamuran :rotf: ne falim ti ja, komuniciramo na temama :lol:
Nadam se da će se odazvati tvoja pripita forumašica do večeras, čekaj da drmne koji kafetin :lol:

ne ona pije rivotril i tek treba je navucem na forum al mora malo da suzbije psovke

- - - - - - - - - -

Nemoj forumske nebuloze sa Kafkinim opusom da upoređuješ. Inače on mi je jedan od omiljenijih pisaca.
Ti računaš da je isto kad se usvinji neki pisac i kad se usvinji čovek koji nema kapacitet nešto da stvara u tom nekom smislu, msm da ipak ima neke razlike.
Ovde bi svi da budu Bukovski :rotf:

nisi ni probala egi misim da imas potencijala:mrgreen:

kad dodjem na forum pijem i gola forumasim, zar nije tako po pravilniku :think:

Back