dal ste slali poruke bivsima u oovakvim stanjima i kakve su bile njihove reakcije
dobra je fora kad se pogodi da i ona cirke pa iznapusava sve redom i gomilu stvari saznas sto nisi imo pojma
to mi se desilo sinoc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
što pijete manijaci? Msm što pijete preko mere i majmunišete se?
Imam osećaj da ova tema treba da se spoji sa onom o plakanju na ramenu, gde pominješ forumašicu
Zaista nekad imam utisak kad dođem na forum u večernjim satima da je pola ljudi ovde dobro nacirkano, čisto kad vidim način pisanja i kojekave baljezgarije, psovke, vređanja.
Koliko je to kretenski, sahranjivati sopstvene moždane sinapse i još patetično jašiti nekom po glavi![]()
Zasto saljete poruke pijani
jer smo tako u mogucnosti![]()
fali emocija ovde sterilno je
faliiis miiii
Ahahahahaah ti si izgleda mamuranne falim ti ja, komuniciramo na temama
Nadam se da će se odazvati tvoja pripita forumašica do večeras, čekaj da drmne koji kafetin![]()
Ahahahahaah ti si izgleda mamuranne falim ti ja, komuniciramo na temama
Nadam se da će se odazvati tvoja pripita forumašica do večeras, čekaj da drmne koji kafetin
Nemoj forumske nebuloze sa Kafkinim opusom da upoređuješ. Inače on mi je jedan od omiljenijih pisaca.
Ti računaš da je isto kad se usvinji neki pisac i kad se usvinji čovek koji nema kapacitet nešto da stvara u tom nekom smislu, msm da ipak ima neke razlike.
Ovde bi svi da budu Bukovski![]()
Zasto saljete poruke pijani
jer smo tako u mogucnosti![]()
sta das...nisam probirac po pitanju C2H6Osta trosis![]()
sta das...nisam probirac po pitanju C2H6O![]()
Amdjo loobawee gdeee see@):- <3
a nisam ni neki hemicarValjda C2H5OH, to je etil alkohol
![]()
dal ste slali poruke bivsima u oovakvim stanjima i kakve su bile njihove reakcije
dobra je fora kad se pogodi da i ona cirke pa iznapusava sve redom i gomilu stvari saznas sto nisi imo pojma
to mi se desilo sinoc
što pijete manijaci? Msm što pijete preko mere i majmunišete se?
Imam osećaj da ova tema treba da se spoji sa onom o plakanju na ramenu, gde pominješ forumašicu
Zaista nekad imam utisak kad dođem na forum u večernjim satima da je pola ljudi ovde dobro nacirkano, čisto kad vidim način pisanja i kojekave baljezgarije, psovke, vređanja.
Po pravilniku nema sjemenke ljupanje , za doope vatanje i majke ebovanjekad dodjem na forum pijem i gola forumasim, zar nije tako po pravilniku![]()
Po pravilniku nema sjemenke ljupanje , za doope vatanje i majke ebovanje
što znači da treba da budemo kao sveci .
a ono jeste, ali stavi nešto preko krsta da ne ozebeš![]()