Zasto Sabac nema dobru Tv i Radio Stanicu

Terrigena:
U to vreme sve lokalne televizije su prenosile 2 dnevnik RTS - a. I danas to rade. U tome nema nicega loseg.
Argumentuj svoje navode na pravi nacin, a nemoj se sluziti zamenom teza.
kakva zamena teza? za prenos ONAKVOG dnevnika ne treba nikakva dodatna argumentacija, ne znam sta ti je jos potrebno, to je samo po sebi lose.sta ima jedna privatna TV da prenosi tudji dnevnik;razlog je suvise ocigledan a ti ako ga ne vidis zao mi je. ti si bila ocigledno vrlo mala kad se sve to desavalo ili imas amneziju.uostalom, ako bas hoces, prenosili su i julovska zasedanja i promocije. e sad neki bi rekli da su to radili jer su morali ili se plasili ali to je lose opravdanje. onda bi sloba vecno vladao kad bi ga se svi plasili.TV je ozbiljna stvar i u normalnim drustvima joj se posvecuje posebna paznja da je neko ne zloupotrebi a ako se marinko uplasio za svoje pisljive pare sto nije otvorio farmu svinja ili nesto drugo. i sad kad ovo cita (misim ovu nasu raspravu) neko ko nije bio u Srbiji pomislice da preterujem. to bih i ja pomislio ali posto sam bio ovde kad se sve to desavalo znam vrlo dobro kroz sta smo prosli. ne kazem da je sad med i mleko ali ono vreme je neuporedivo sa bilo cim. nije mi bas jasno ko su oni ljudi koji rezonuju kao ti ali mogu samo da porucim vama usnulima: probudi se!

Pozdrav svima!!! Ja sam jedan od radnika TV Sabac i drago mi je sto ste zapoceli ovu temu. Pre nego sto date odgovor na postavljeno pitanje trebalo bi prvo da definisete sta je to kvalitetan program za vas. Nije u redu da kritikujete ljude ako niste upuceni u sva desavanja na bilo kom od tih medija bez obzira bio to AS ili TV Sabac sasvim svejedno. Koleginica sa AS televizije pomenula je temu finansiranja bas lepo vidim upucena je da nas finansira opstina sto i jeste tacno ali ne i potpuno tacno. Samo deo finansija daje opstina a ostatak sami zaradjujemo i iz istih razloga opstina i upravlja nasim programom jer sve je to politika i tema u koju se ne bi sada upustao. Ali isto tako ne znate da radnici TV Sabac imaju najmanje plate od svih koje finansira opstina a honorarne radnike i da ne pominjem. Sad sto se tice opreme koju je opstina kupila opet gresite kvalitet te opreme i nije bas toliko dobar koliko tvrdi koleginica koja verovatno nije mnogo upucena u to kakvu opremu sve posedujemo a ja ne zelim i ne mogu da nabrajam i objasnjavam svaki deo te opreme. Sto se tice strucne osposobljenosti ljudi koji rade u tehnici koleginica je takodje pogresila. Strucna osposobljenost nasih radnika je na mnogo vecem nivou nego sto ona misli i ne znam stvarno moze li navesti neke primere svojih tvrdnji. Ne zelim da stvaram neprijateljsku tenziju ali ja znam gomilu zescih primera gde se veoma dobro pokazala NEOSPOSOBLJENOST tehnicara TV AS.

Voleo bi da dobijem i ja neke odgovore od vas :
1. Zasto ste tako neprijateljski nastrojeni prema TV Sabac? Nase dve televizije su oduvek saradjivale i bile u dobrim odnosima zasto to sada kvariti? Stavise veoma cesto se medjusobno posecujemo i druzimo i dobar deo vasih radnika je nekada radio kod nas. Upuceno koleginici sa TV AS. :shock:
2. Sta je to za vas kvalitetan program?
3. Sta mislite ko je kriv za "tako los kvalitet programa"?
4. Sta biste vi uradili da ste u mogucnosti da to promenite?

Hvala vam unapred na odgovorima citamo se jos!!!

NISMO NAJBOLJI ALI NISMO NI TOLIKO LOSI KOLIKO MISLITE (pogledajte televizije drugih gradova)

dsp:
Pozdrav svima!!! Ja sam jedan od radnika TV Sabac i drago mi je sto ste zapoceli ovu temu. Pre nego sto date odgovor na postavljeno pitanje trebalo bi prvo da definisete sta je to kvalitetan program za vas. Nije u redu da kritikujete ljude ako niste upuceni u sva desavanja na bilo kom od tih medija bez obzira bio to AS ili TV Sabac sasvim svejedno. Koleginica sa AS televizije pomenula je temu finansiranja bas lepo vidim upucena je da nas finansira opstina sto i jeste tacno ali ne i potpuno tacno. Samo deo finansija daje opstina a ostatak sami zaradjujemo i iz istih razloga opstina i upravlja nasim programom jer sve je to politika i tema u koju se ne bi sada upustao. Ali isto tako ne znate da radnici TV Sabac imaju najmanje plate od svih koje finansira opstina a honorarne radnike i da ne pominjem. Sad sto se tice opreme koju je opstina kupila opet gresite kvalitet te opreme i nije bas toliko dobar koliko tvrdi koleginica koja verovatno nije mnogo upucena u to kakvu opremu sve posedujemo a ja ne zelim i ne mogu da nabrajam i objasnjavam svaki deo te opreme. Sto se tice strucne osposobljenosti ljudi koji rade u tehnici koleginica je takodje pogresila. Strucna osposobljenost nasih radnika je na mnogo vecem nivou nego sto ona misli i ne znam stvarno moze li navesti neke primere svojih tvrdnji. Ne zelim da stvaram neprijateljsku tenziju ali ja znam gomilu zescih primera gde se veoma dobro pokazala NEOSPOSOBLJENOST tehnicara TV AS.

Voleo bi da dobijem i ja neke odgovore od vas :
1. Zasto ste tako neprijateljski nastrojeni prema TV Sabac? Nase dve televizije su oduvek saradjivale i bile u dobrim odnosima zasto to sada kvariti? Stavise veoma cesto se medjusobno posecujemo i druzimo i dobar deo vasih radnika je nekada radio kod nas. Upuceno koleginici sa TV AS. :shock:
2. Sta je to za vas kvalitetan program?
3. Sta mislite ko je kriv za "tako los kvalitet programa"?
4. Sta biste vi uradili da ste u mogucnosti da to promenite?

Hvala vam unapred na odgovorima citamo se jos!!!

NISMO NAJBOLJI ALI NISMO NI TOLIKO LOSI KOLIKO MISLITE (pogledajte televizije drugih gradova)
Ovo sam tek sada videla!
Elem, zao mi je sto je kolega sa TV Sabac razumeo da sam pominjala u negativnom kontekstu druge kolege. Ako se pazljivije procita moj post, vidi se da ni u jednoj jedinoj reci nema pomena kolega u losem svetlu. Govorila sam o uredjivackoj politici i o nacinima finansiranja ovog preduzeca.
E sad, sredstva koje je JIP "Glas Podrinja" dobijao od opstine nisu fiktivna. Takodje, prodaja reklamnog prostora u novinama, na radiju i televiziji svakako doprinosi prezivljavanju zaposlenih. Tacno je da od svih javnih preduzeca zaposleni i honorarci u "Glasu Podrinja" imaju najmanja primanja. Ne negiram.
Kolega je shvatio da sam se ostrvila na druge kolege. Pitam: na osnovu cega ste, kolega, stekli takav utisak?
Sto sam pomenula tehniku? Izvinite, ali takve glasine dolaze upravo od zaposlenih u Vasoj kuci. Od onih zaposlenih koji jos uvek rade sa Vama. Od onih zaposlenih koji sa jedne strane ulaze u analni otvor gospodinu Becejicu i njegovoj supruzi, a onda dolaze u drugu kucu i sire takve informacije.
U tehniku se ne razumem u tolikoj meri. Govorim ono sto sam cula od onih koji koriste istu i koji to rade tamo gde se nalazi. U Vasem preduzecu. Ti koji sire takve price verovatno imaju razloga za to. Ne ulazim u detalje. Rekla sam da gradjani ne mogu osetiti cari opstinskog poklona. Sada sam objasnila i zbog cega.
Tehnicka opremljenost kuce u kojoj ja radim je smesna. Radi se sa onim sa cime se raspolaze. I pored, trenutno skromnih mogucnosti, trudimo se koliko je u nasoj moci da sve funkcionise onoliko koliko nam oprema i malobrojni kadar dozvoljava.
Gradjane ne zanima niti politika koju sprovodi bilo koja televizija, niti neko ko je na celu bilo koje medijske kuce, niti mi radnici i jedne i druge televizije, radija, novina. Gradjane interesuje program koji je los. Zeleli bi bolji. To je cinjenica.
Neprijateljska tenzija koju pominje kolega ne ide u prilog ijednog mog slova. Licno, imam odlicnu saradnju sa kolegama iz "suparnicke" kuce.
Pretpostavljam, kolega, da sam odgovorila na neka od pitanja koja ste postavili. Na ona koja se ticu Vaseg nerazumevanja mog posta. Nekako mi uvek bude zao sto se u polemiku o, eto, cisto tehnickim ili uredjivackim stvarima, moje reci preformulisu onako kako neko zeli da zvuce.
Kada se radi o kolegama, uvek cu stati na njihovu stranu i uvek cu se truditi da medjusobno dobro saradjujemo jer, urednici i politicari se menjaju, a mi ostajemo.
Da li ste dobili odgovor koji ste trazili kolega?
Ako imate jos neku nedoumicu, osetite se slobodnim da je izlozite, a ja cu se potruditi da Vam sto detaljnije odgovorim da ne biste dosli opet u situaciju da moje reci tumacite na nacin koji se nikom ne svidja.

Hey bwe ljudi, da je dobra bilo koja TV na podrucju sapca, bash i nije....ali opet to nam je sto nam je, gledajte pink i dovidjenja.........Ja poznajem dosta ljudi iz TV Sapca i TV As-a, kao i dsp kojeg sam sada primetio ovde, ali samo preko neta....ako se udubi malo setice me se :) a znam i djola iz Tv as tako da malo smirite tenziju....

uh...svako ko je malo kreativniji i inteligentniji (ne bih da zvucim narcisoidno) posle pet minuta gledanja pomenutih programa prebacice kanal.
po mom misljenju (sto ne mora da znaci da ga drugi dele sa mnom) pomenuti programi su iskljucivo za malogradjane i penzionere! Ja imam 19 godina i ne secam se kada sam pratila vase programe duze od pet minuta a da se nisam smorila kao rezervna guma!
nemate kvalitetne muzike, nemate dokumentaraca sa zanimljivim temama, dikcija voditelja je ocajna...
ko je kriv? malogradjanski temperament! 90% sapcana misli da je reggae neka grupa!!!!!
kako takvim ljudima prici sa kvalitetnim programom? nije na meni da dajem ideje!
kvalitetan program se lako prepozna...

a mogli bi sa kamerama da dodju u novi sad, jer:

dobro vece

mala informacija za komsije

u novom sadu, na ceneju se odrzava kao prateca manifestacija exit-a ns boogie...www.nsboogie.com
preko 50 padobranaca, sto domacih sto stranih od ujutro do uvece skace padobranom , leti avionima i jedrilicama.....posebna pogodnost je tandem padobran www.tandemjump.co.yu
svako ali bas svako moze da skoci padobranom u tandemu sa instruktorom sa 3000 m visine

danas je bio dan za pamcenje, sve sto moze da leti letelo je

od ultralakih aviona pa do mlaznjaka galeb-2
poslastica je stigla kasno popodne u vidu balona leteli smo i 7 padobranaca je skocilo iz njega.....

danas je 14 nasih sugradjana prvi put skocilo padobranom od njih 14, 12 su bile devojke
napravili smo preko sto skokova, suncali se, slusali dobru muziku, skakali leteli...........

mala informacija za drustvo : panoramski let avionom oko novog sada kosta samo 2.000,oo din !!!
cena skoka padobranom sa 3.000 m visine je 22,oo evra
cena skoka tandem padobranom sa kamerom je 150,oo evra

jos uvek forumasima je na ponudi gratis dvd sa tandem skokovima i padobranskom obukom
ulaz na livadu je besplatan, ponesite loptu pa da zakuvamo pod reflektorima fudbalicu na male golove

vidimo se

Da ali i dalje stoji logo jeftino uradjen i jos uvek imaju spotove i reklame sa efektima koje ima sama kamerica ili u power pointu.A pre 6 godina,kada je izrada spica za emisije,vesti,filmove,serije i reklama bila 100-150 maraka po sekundi u Beogradu,licno sam nudio da Bojan Brenak decko koji je tada radio za RTS (npr. Next sokovi reklama) tada sve uradi za upola cene i to sa kompenzacijom umesto kesa..........i mislite da je to prihvatio neko.Ovi iz TV Sapca ako budu umeli napravice pristojnu TV a ovi ne znam kada ce....Prosto je...treba da plate ljude koji su dizajn radili SUPER TV iz Subotice ili YU INFO bivsi ili nekog sa BK sada ih bar ima i nije skupo angazovati ih.
Uredjivacka politika takodje treba da se prepusti nekom ko ce da voli to sto radi.Marketing producenata imaju vise nego neka firma od 500 zaposlenih umesto da imaju samo par ljudi koji ce preko agencija kao i sav drugi svet to da rade.
Njima direktor marketinga ima i svoje spotove tj. glavni glumac je....

Ako neko pametan kupi TV SABAC posto je to vec vidjeno mozda nesto i napravimo kao SUPER TV Subotica sto bi nam dolikovalo....mada imaju i oni tamo bisera ali veoma malo.

Npr nudim im izbor od preko 5 extra beogradskih devojaka sa dobrom dikcijom koje imaju iskustva,obrazovane su i nisu skupe50-60e po emisiji..neke imaju na drugim tv i svoje autorske emisije.Takodje angazuju za zabavne emisije cure kao dekor iz komsiluka .klinke od 18-19 godina bez stajlinga pravog,odevene kako koja stigne,nasminkane takodje tako iako sve to imaju u agenciji kojoj je sediste u Sapcu (REKLAMER) i bavi se tom problematikom direktnog marketinga i dogadjaja.
Dobri smo za INTESU kao promotivna lica,za EMOTION I PINK ali lokalnim tv je verovatno ispod casti da pozovu...

DA SE RAZUMEMO...DOBRU TV NAPRAVITI NIMALO NIJE LAKO...
ALI POSLUSATI SAVETE JEDNAKO PAMETNIH NAJBLAZE RECENO NIJE TESKO.
MASTATI O BETA ILI S-VHS SISTEMU KAO NAJUZVISENIJEM REPERU DOK TVBN nekoliko godina radi u digitalnom formatu nije aktuelno...Izmedju nove zgrade i DIGITALNOG emitovanja i rada vaznije je bilo ovo drugo ali je moglo i zajedno.

Pocni da verujesh! :) pa, verovati, sve to zavisi u kom smislu te reci..........jel idesh bar 1godishnje u crkvu? Ne morash da postish i da se molish pred spavanje (vecina to i ne radi), ali nije loshe ponekad svratiti zapaliti svecu itd, nisam ni ja neki monah, ali cisto reda radi svratim za neki praznik sa porodicom ili sl.......

Ivan015:
Pocni da verujesh! :) pa, verovati, sve to zavisi u kom smislu te reci..........jel idesh bar 1godishnje u crkvu? Ne morash da postish i da se molish pred spavanje (vecina to i ne radi), ali nije loshe ponekad svratiti zapaliti svecu itd, nisam ni ja neki monah, ali cisto reda radi svratim za neki praznik sa porodicom ili sl.......

Da,odem u crkvu...Za bozic i ponekad ovako...Ali nisam vernik i ne verujem u boga...Nisam cak ni krshtena...Ali o5 sve poshtujem....Zato i ti treba da poshtujesh moje mishljenje kao i ja tvoje :>

Back