sta podrazumevate pod dobra TV?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
podilazio je npr. TV AsTerrigena:Ko je podilazio Slobodanu i Julu?
A kada to?Kartman:podilazio je npr. TV As
znas sta, ne verujem da su ih placali da prenose onaj slobin dnevnik a bilo je jos takvih ulizivackih stvari.Terrigena:A kada to?
BTW, RTV ''As'' je komercijalna televizija i svako ko debelo plati, moze da se smesti na ekran. :rolleyes:
Pricam o strankama i politicarima.
U to vreme sve lokalne televizije su prenosile 2 dnevnik RTS - a. I danas to rade. U tome nema nicega loseg.Kartman:znas sta, ne verujem da su ih placali da prenose onaj slobin dnevnik a bilo je jos takvih ulizivackih stvari.
kakva zamena teza? za prenos ONAKVOG dnevnika ne treba nikakva dodatna argumentacija, ne znam sta ti je jos potrebno, to je samo po sebi lose.sta ima jedna privatna TV da prenosi tudji dnevnik;razlog je suvise ocigledan a ti ako ga ne vidis zao mi je. ti si bila ocigledno vrlo mala kad se sve to desavalo ili imas amneziju.uostalom, ako bas hoces, prenosili su i julovska zasedanja i promocije. e sad neki bi rekli da su to radili jer su morali ili se plasili ali to je lose opravdanje. onda bi sloba vecno vladao kad bi ga se svi plasili.TV je ozbiljna stvar i u normalnim drustvima joj se posvecuje posebna paznja da je neko ne zloupotrebi a ako se marinko uplasio za svoje pisljive pare sto nije otvorio farmu svinja ili nesto drugo. i sad kad ovo cita (misim ovu nasu raspravu) neko ko nije bio u Srbiji pomislice da preterujem. to bih i ja pomislio ali posto sam bio ovde kad se sve to desavalo znam vrlo dobro kroz sta smo prosli. ne kazem da je sad med i mleko ali ono vreme je neuporedivo sa bilo cim. nije mi bas jasno ko su oni ljudi koji rezonuju kao ti ali mogu samo da porucim vama usnulima: probudi se!Terrigena:U to vreme sve lokalne televizije su prenosile 2 dnevnik RTS - a. I danas to rade. U tome nema nicega loseg.
Argumentuj svoje navode na pravi nacin, a nemoj se sluziti zamenom teza.
Ovo sam tek sada videla!dsp:Pozdrav svima!!! Ja sam jedan od radnika TV Sabac i drago mi je sto ste zapoceli ovu temu. Pre nego sto date odgovor na postavljeno pitanje trebalo bi prvo da definisete sta je to kvalitetan program za vas. Nije u redu da kritikujete ljude ako niste upuceni u sva desavanja na bilo kom od tih medija bez obzira bio to AS ili TV Sabac sasvim svejedno. Koleginica sa AS televizije pomenula je temu finansiranja bas lepo vidim upucena je da nas finansira opstina sto i jeste tacno ali ne i potpuno tacno. Samo deo finansija daje opstina a ostatak sami zaradjujemo i iz istih razloga opstina i upravlja nasim programom jer sve je to politika i tema u koju se ne bi sada upustao. Ali isto tako ne znate da radnici TV Sabac imaju najmanje plate od svih koje finansira opstina a honorarne radnike i da ne pominjem. Sad sto se tice opreme koju je opstina kupila opet gresite kvalitet te opreme i nije bas toliko dobar koliko tvrdi koleginica koja verovatno nije mnogo upucena u to kakvu opremu sve posedujemo a ja ne zelim i ne mogu da nabrajam i objasnjavam svaki deo te opreme. Sto se tice strucne osposobljenosti ljudi koji rade u tehnici koleginica je takodje pogresila. Strucna osposobljenost nasih radnika je na mnogo vecem nivou nego sto ona misli i ne znam stvarno moze li navesti neke primere svojih tvrdnji. Ne zelim da stvaram neprijateljsku tenziju ali ja znam gomilu zescih primera gde se veoma dobro pokazala NEOSPOSOBLJENOST tehnicara TV AS.
Voleo bi da dobijem i ja neke odgovore od vas :
1. Zasto ste tako neprijateljski nastrojeni prema TV Sabac? Nase dve televizije su oduvek saradjivale i bile u dobrim odnosima zasto to sada kvariti? Stavise veoma cesto se medjusobno posecujemo i druzimo i dobar deo vasih radnika je nekada radio kod nas. Upuceno koleginici sa TV AS. :shock:
2. Sta je to za vas kvalitetan program?
3. Sta mislite ko je kriv za "tako los kvalitet programa"?
4. Sta biste vi uradili da ste u mogucnosti da to promenite?
Hvala vam unapred na odgovorima citamo se jos!!!
NISMO NAJBOLJI ALI NISMO NI TOLIKO LOSI KOLIKO MISLITE (pogledajte televizije drugih gradova)
 a znam i djola iz Tv as tako da malo smirite tenziju....Onda nisi dovoljno produhovljena....doci ce to samo po sebi...micika_015:pa nije losh glas crkve....ali nekad preteraju sa onim duhovnim stvarima (ne razumem se)...
Pa nisam i ne verujem u boga ali sve poshtujem i uvek mogu da slusham glas crkve,nikad mi nije problem.Samo kazem da umeju nekada da preteraju zato sto je taj radio za razonodu a ne da se molimo bogu uz njega i kajemo za nashe grehe....Nebojsha038:Onda nisi dovoljno produhovljena....doci ce to samo po sebi...
 pa, verovati, sve to zavisi u kom smislu te reci..........jel idesh bar 1godishnje u crkvu? Ne morash da postish i da se molish pred spavanje (vecina to i ne radi), ali nije loshe ponekad svratiti zapaliti svecu itd, nisam ni ja neki monah, ali cisto reda radi svratim za neki praznik sa porodicom  ili sl.......Ivan015:Pocni da verujesh!pa, verovati, sve to zavisi u kom smislu te reci..........jel idesh bar 1godishnje u crkvu? Ne morash da postish i da se molish pred spavanje (vecina to i ne radi), ali nije loshe ponekad svratiti zapaliti svecu itd, nisam ni ja neki monah, ali cisto reda radi svratim za neki praznik sa porodicom ili sl.......
.......