Zašto Rusi ne poklone....

Srbiji je u interesu da garantuje sigurnost investicija

Inace niko vise ozbiljan nece uloziti dinara/evra/rublje u Srbiju

U demokratijama nepovredivost privatne imovine je zagarantovana.

A vi komunisti crvendaci ANTIFA Sorosevci bi da otimate svima imovinu koji nisu na ideoloskoj vasoj frekvenciji

Mi u Srbiji ne otimamo NIKOME imovinu. A pogotovo ne braci i saveznicima Rusima.

TI I TAKVI KAO TI SE NE PITATE NISTA

Ja i ovakvi kao ja SE PITAMO!!!

То ће бити први пут у твом животу да се за нешто питаш, зар не? Нека буде тако; Србија не мора да отуђи акције НИС-а да би решила овај проблем. Друга је ствар што је једино решење које теби пада на памет... отимање. Ко зна зашто.

То ће бити први пут у твом животу да се за нешто питаш, зар не? Нека буде тако; Србија не мора да отуђи акције НИС-а да би решила овај проблем. Друга је ствар што је једино решење које теби пада на памет... отимање. Ко зна зашто.

U srpskom narodu se za ljude koji otimaju nekom imovinu protivno njegovoj volji zelji se kaze da su lopovi. Ne znam kako je kod vas u Velikoj Britaniji ali kod nas u Srbiji je tako.

Mi Srbi smo posteni ljudi i nikom nista ne krademo i ne otimamo.

Cak ni vama Englezima koji ste nas ubijali , bombardovali i dan danas se neprijateljski odnosite prema nama. Zato nemoj ocekivati da cemo otimati i krasti prijateljima i saveznicima Rusima.

NECE SE DESITI!

Руси не желе да се одрекну НИС-а и сасвим су ОК са тим да Србија трпи под западним ембаргом. То је у њиховом стратешком интересу, Србија која одустаје од интеграција са Западом.

Интерес Русије и интерес Србије се не преклапају. Руси нису пријатељска страна.

Još samo da to postane jasno zaluđenom delu stanovništva.

Nije tako bilo do pre neku godinu ali je rat sve promenio. Mi smo hiljadu kilometara na zapadu od linije fronta i linije budućeg zida

Hteli, ne hteli mi moramo sa zapadom jer drugu opciju nemamo a Rusima to nikako ne odgovara

Juce ste ih blokaderi vukli za rukav i molili da kupe preduzece koje ste skakavci oglodali do kraja ,a sad kad su ga Rusi digli na noge i od gubitasa koji ste vi direktni krivci, koji je drzavu kostao 100 miliona evra godisnje naoravili najprofitabilnije preduzece u zemlji, vi bi sad to da kradete i pljackate tj nacionalizujete u komunisticko boljsevickom maniru vasih crvenih otaca?

Nece da moze tako
он је блокадер као и ти што си ...

Руси не желе да се одрекну НИС-а и сасвим су ОК са тим да Србија трпи под западним ембаргом. То је у њиховом стратешком интересу, Србија која одустаје од интеграција са Западом.

Интерес Русије и интерес Србије се не преклапају. Руси нису пријатељска страна.
зато су амери брат рођени према нама јел :rotf:

никако да чујемо интерес уса и због чега је сва ова игранка иначе део једне стратегије :cool:

а није да се ниси написао до сада у овој теми...

Još samo da to postane jasno zaluđenom delu stanovništva.

Nije tako bilo do pre neku godinu ali je rat sve promenio. Mi smo hiljadu kilometara na zapadu od linije fronta i linije budućeg zida

Hteli, ne hteli mi moramo sa zapadom jer drugu opciju nemamo a Rusima to nikako ne odgovara

Запад је једина опција.

Партнер који ће задовољити Белу Кућу мора да буде неко као БП или Шел.

Radikali ce odabrati madjarski MOL. Slepacka politiika.

Не знам да ли је то довољан уступак; Запад има доста проблема са Мађарима ових дана, који су прилично наклоњени Москви. Бољи одабир је фирма са седиштем у земљи која није наклоњена Москви.

Da Srbija ima novaca kao drugi najveći dioničar mogla bi ići u dokapitalizaciju i povećati svoj udio, samo ne smije zbog Rusa.
Ako Rusi drze vecinu deonica, oni određuju pravila igre, pa i dokapitalizaciju.
Verovatno bi dogovor vlasti RS i RF doveo do pozitivnih rezultata. Samo je piranje sta je Vučiću u interesu, bojim se da nista dobro za narod

Не знам да ли је то довољан уступак; Запад има доста проблема са Мађарима ових дана, који су прилично наклоњени Москви. Бољи одабир је фирма са седиштем у земљи која није наклоњена Москви.
Ne znam da li si procitao da je Bajatovic imenovan za ruskog konzula u Novom Sadu ovih dana. Jos je Ilija Garasanin ukazivao da nije normalno da Srbi rade u korist Rusije a ne nasu i ljutio se .Naravno to se krije.

Ako Rusi drze vecinu deonica, oni određuju pravila igre, pa i dokapitalizaciju.
Verovatno bi dogovor vlasti RS i RF doveo do pozitivnih rezultata. Samo je piranje sta je Vučiću u interesu, bojim se da nista dobro za narod

То је доста наивна перспектива. Постоји више легалних начина да се Русима одузме право оперативне контроле рафинерије и пумпи а да акције остану у њиховом власништву.

Ne znam da li si procitao da je Bajatovic imenovan za ruskog konzula u Novom Sadu ovih dana. Jos je Ilija Garasanin ukazivao da nije normalno da Srbi rade u korist Rusije a ne nasu i ljutio se .Naravno to se krije.

Рећи ће им Бела Кућа ако су збуњени, објасниће им и два и три пута ако треба.

Ти си "избеглица са Косова" па "не разумеш" итд, слободно реци тако као и увек.
Очекивао сам боље од ад хоминем. Ваљда немаш воље и енергије, океј да те не иритирам.
Мада разумем вас натовце бар овде. Сматрате да је било какво балансирање или чак подршка Русији врло опасна за Србију сада када се води силовит рат на Источном фронту.
Имали смо 2 сурове лекције у прошлом веку и мислите да ми русофили ништа нисмо научили нити ћемо.

Mozete li objasniti kako?
погледај коју страницу уназад , ставио је један пример који је раван првокласној будалаштини :rotf:

он гласи овако :

у парлементу изгласати закон да се прекида сарадња са ''САНКЦИОНИСАНИМ'' лицем ! :lol:

Ето мудрости његове!

Па на основу којих правних форми увести овакву будалаштину у закон ?

Није то запошљавање па да неког не примиш или отпустиш из службе јер је имао или починио кривично дело па нема више уверење о некажњаваности :rotf:

Пази , он предлаже да се у закон уведе да се прекине сарадња са неким кога је санкционисала одређена група у свету ? :eek::rotf:
А шта са чињеницом да тај исти сарадник није санкционисан од већине земаља у свету ?

ето његових ''објашњења'' . По принципу уса и енглеске - може нам се.

Nisu nama krivi SAD i zapad sto nam uvode sankcije vec Rusi koji onomad ukradose NIS.
I za sankcije 90- ih su bili krivi Rusi.
Kao sto moje kolege na forumu se ubise da nam kazu da nam Rusi nisu braca i prijatelji,ali narod glup i ne slusa ih.

nisu rusi ukrali nista nego ste vi blokaderi NIS unistili, pokrali, doveli do prosijackog stapa pa ste trazili kome da uvalite tako raspadnutu firmu koja je trazila ulaganja koja se mere milijardama

nisu rusi ukrali nista nego ste vi blokaderi NIS unistili, pokrali, doveli do prosijackog stapa pa ste trazili kome da uvalite tako raspadnutu firmu koja je trazila ulaganja koja se mere milijardama
сад је и он ''блокадер'' ?
тихи, губиш компас

блокадери уништили НИС ? :rotf:

ово је луђе и од оног лудила у фебруару када се покушао продати наратив како тобож блокадери спремају отцепљење војводине па сте покушали увалити декларацију са сендвичарским путујућим циркусом у ср митровици

сад је и он ''блокадер'' ?
тихи, губиш компас

блокадери уништили НИС ? :rotf:

ово је луђе и од оног лудила у фебруару када се покушао продати наратив како тобож блокадери спремају отцепљење војводине па сте покушали увалити декларацију са сендвичарским путујућим циркусом у ср митровици

svi koji slede zapadne mentore globaliste su blokaderi

Back