Zasto rezim sme da bije studente u Novom Sadu, a u Beogradu ne sme? Da li se Predsednik boji reakcije gradjana Beograda?

A onda je mrmot zavio čokoladu :mrgreen: ili u prevodu : jadni, vredni rektor odlučio da radi i da naredi i ostalima da rade, ali oni nisu hteli, pa je onda on pozvao policiju u pomoć, pa su jadni policajci morali da biju ove što neće da rade ali to je za njihovo dobro :mrgreen: zeza vas brojnost studenata, nikako da se pomirite sa brojkom od 72% podrške :mrgreen: otuda i ovolika količina mrziteljskih postova, vređanja najniže vrste ali, retorika informera više ne pomaže, čak vas ni babe više ne gledaju il pljuju tv :mrgreen:
Ono kad naprednjaci pozivaju da se poštuje zakon.

Oni tamo su draga moja mnogo zahebaniji od naših, bilo šta da im se ne svidja zapale pola Pariza, lemaju se sa policijom ko životinje. Naši su doživeli traumu života od 5 sekundi nečeg nevidljivog, svima treba kolektivna psihoterapija. Nemoj me zasmejavati.

Video sam vas u satorcicima iza traktorcica 15.03...
Jad i beda...

...

Video sam vas u satorcicima iza traktorcica 15.03...
Jad i beda...

...
Ti si muško, ne znam zašto sam mislio da si žensko.😁
Nisi ti ništa video još. Zato što Vučko imitira Dalaj Lamu i Majku Terezu istovremeno. Pokušajte da blokirate nešto zaista vredno, bitno, aerodrom npr pa će te da vidite i jad i bedu. Iza rešetaka.

Ns voli nasilje tj cuti i trpi, tako su nagomilali silne cg i bosance koji im drze grad..
Naguze se , sta ces...
Inace imam lepo misljenje o gazdama u NS i mislim da se trude da ispadnu ljudi iako su stanodavci....sto je retkost, u bg ne postoji..a ni u drugim gradovima..

U bg te nanjuse ako si strasljiv i naebes ko zuti za sekundu, tako da ima mnogo vise skrivenih tajsona...ebiga, dirnes tajsona, mozes da se zoves i djura mutavi i velja nevolja, sledi ti klaonica...

Ti si muško, ne znam zašto sam mislio da si žensko.😁
Nisi ti ništa video još. Zato što Vučko imitira Dalaj Lamu i Majku Terezu istovremeno. Pokušajte da blokirate nešto zaista vredno, bitno, aerodrom npr pa će te da vidite i jad i bedu. Iza rešetaka.

Nisi ni ti jos nista video...jer su studenti milostivi...
Milion ljudi 15.03 da su hteli...samo bi fleka ostala od Ćacilenda...

...

Nisi ni ti jos nista video...jer su studenti milostivi...
Milion ljudi 15.03 da su hteli...samo bi fleka ostala od Ćacilenda...

...
Gde milion, nemoj biti skroman, Lagerta je rekla milion ipo, ti kokni da je bilo 2, kad je bal nek je maskenbal.😁
Ono jest da je N1 rekla 300 iljada, ali lažovi su to, rade za naprednjake, ma udba 100%.😁

Gde milion, nemoj biti skroman, Lagerta je rekla milion ipo, ti kokni da je bilo 2, kad je bal nek je maskenbal.😁
Ono jest da je N1 rekla 300 iljada, ali lažovi su to, rade za naprednjake, ma udba 100%.😁

Bilo je taman toliko da se ovaj vec 2 meseca krije iza praznih šatora...
I kupuje dalekodometne avione...gde li ce s njime...?
A 15.03. je bio u niskom startu kraj aerodroma u Surcinu...

...

...

Jedan autorski osvrt na ovu situaciju...

Zasto rezim sme da bije studente u Novom Sadu, a u Beogradu ne sme? Da li se Predsednik boji reakcije gradjana Beograda?

Premda je i u Novom Sadu to uzaludan posao, jer na kraju opet gradjani i studenti pobede...kao i danas u Novom Sadu...

Ali primetno je da je Predsednik do sad nekolikonputa preko žandarmerije upotrebio silu u Novom Sadu prema studentima...dok u Beogradu miruje...

...
Kostace ga broj glasaca i zbog ovoga sto se desava u Novom Sadu.

I da u vezi aviona...
Neka dobro razmisli da li mu je proizvodjac i isporucilac mozda ugradio kakve uredjaje za tehnolosko preotimanje aviona...
Tako su i Kacinskog oborili njegovi "zapadni prijatelji" kad se zaputio u Rusiju...

...

Oni tamo su draga moja mnogo zahebaniji od naših, bilo šta da im se ne svidja zapale pola Pariza, lemaju se sa policijom ko životinje. Naši su doživeli traumu života od 5 sekundi nečeg nevidljivog, svima treba kolektivna psihoterapija. Nemoj me zasmejavati.

Чули Сухој 45 Фулкрума на 5 секунди и траума за цео живот.

...

Jedan autorski osvrt na ovu situaciju...

Premda je i u Novom Sadu to uzaludan posao, jer na kraju opet gradjani i studenti pobede...kao i danas u Novom Sadu...

Ali primetno je da je Predsednik do sad nekolikonputa preko žandarmerije upotrebio silu u Novom Sadu prema studentima...dok u Beogradu miruje...

...

Ma jok, nego u beogradu ni jedan dekan nije štrčao. Svi fakulteti su više ili manje dali podršku studentima, pa nije bilo nekih konflikta ove prirode. Niti je ko zvao policiju niti je bilo sukoba. Koliko znam, zakonski, samo uprava fakulteta može da pozove policiju u zgradu.

Znači režim bije studente koji sede u parku i mirno ćaskaju, onda uleti policija i prebije ih? Jel to? Ili da nisu ti studenti možda pre toga napali nekoga, maltretirali ga, ponižavali ga, pljuvali ga, sprečavali ga da radi svoj posao?
I sad pošto su oni studenti, onda imaju pravo da ga maltretiraju i ponižavaju i niko ne sme da ih pipne jer oni su kao svete krave u Indiji?
Čujete li vi sebe, to je teška šizofrenija, to je gubljenje dodira sa realnošću. Čovek samo da gleda i da ne veruje šta gleda.
U svakom sličaj i dotični, npljuvani i policija su se na kraju povukli. Planirali su drugi upad. Spremili 8-10 vozila, te podršku iz Inđije, ali su odustali, kada us videli da je NS izašao na ulice. Autogol. Opet su digli NS protiv sebe, a ništa postigli nisu

Gledamo vec 6 meseci...
AVtihrist je do sad 5 puta svirao kraj...
Izgleda da mu pistaljka ne radi... :tajna:

...

Ima sreće i sva ova komunjarska bulumenta što pije srpsku krv već decenijama što studenti insistiraju na mirnim protestima...

A ima mnogo ljudi kojima je sve ovo odavno prekipelo i koji bi ih rado kukom i motikom i traktorima pregazili.

U svakom sličaj i dotični, npljuvani i policija su se na kraju povukli. Planirali su drugi upad. Spremili 8-10 vozila, te podršku iz Inđije, ali su odustali, kada us videli da je NS izašao na ulice. Autogol. Opet su digli NS protiv sebe, a ništa postigli nisu
Na sve strane autogolovi, sprint u Štrazbur, Varaždin i Celje. Prava super liga Srbije.

Back