Дете у писму помене Новака Ђоковића, а председник не сме да прочита па промени у Николу Јокића

....

Vučić se boji Novaka Ðokovića...do te mere da nije smeo ime da mu pročita, a koje je očigledno napisano...

Вучић уживо у програму фалсификовао писмо осмогодишњег дечака, јер му смета Новак Ђоковић и његова подршка студентима. Прочитао је „гледам Евролигу и Јокића“ уместо „гледам првака света у тенису Новака Ђоковића“
http://www.nspm.rs/hronika/n1-vucic...m-prvaka-sveta-u-tenisu-novaka-djokovica.html

Mada i ovo citanje kao "pisama dece"....maloletnika....je teska zloupotreba i fejk...

...

Није променио јер је било и име Николе Јокића само је прескочио / изоставио Новака Ђоковића неко спрда говедо изнутра чим су му цело писмо објавили на тик току да се види цео текст

Navodno nije imao naočare pa je pogrešno procitao a i decak je napisao lošim rukopisom :rotf:

688z387_pinocchio-2917652_640.jpg

Imao je naočare..znaci ni trepnuo nije a slagao je :lol:
problem je sto caciji tvrde da je to posao politicara da nas lazu, a secamo se svi kada su nas ubedjivali da ce on zapad da prevari i slaze sa francusko-nemackim sporazumom, kao neka balansira samo, on ce za nas da odigra, a slaze mrski zapad.... kad ono, on sve vise nas laze, a na zapadu savija grbinu, a srbi sa kosova potpuni gubitnici

znaci problem je jer ko laze taj i krade

ja ne znam kako vi u srbiji, ali ja imam posao gde je apsolutno nemoguce da iko i pomisli da ga neko laze ili mu potura od kolega... mozemo da se ne volimo, ali ovde se podrazumeva da ljudi NE LAZU,A NE DA LAZU KAO U SRBIJI... to ne bih rekao da je kultura vec neko vodjenje nacije, daleko bilo da su ameri bolji, lazu oko geopolitike, ali da covek pada na ovakvim sitnicima, zaista je glupost teska

ogroman je to problem, jer se onda ljudi ravnaju prema njemu koji god % mnogo je, jer svi oni misle da je laganje prihvatljivo, bar u nekim situacijama
da imamo predsednika postenjacinu, i nacija bi se ravnala prema njemu, svi bi se trudili da budu posteni, pa koliko ko uspe, a ovako, zaista ne znam,. ali on mora pod hitno da ode, ili da se hapsi

Poslednja izmena:
problem je i patrijarh koji se sastaje sa vucevicem u ostavci i poziva na mir
a Hristos rece: vi mislite da sam ja dosao da donesem mir? ne, nego razdor!
Hristos je put ISTINA i zivot, a patrijarh podrzava lazova av-tihrista, to nije u redu, i on mora da se detronizuje, nije uopste dostojan da bude patrijarh.
neka @Маки kaze jel sam y pravu ili nisam., a ako cemo se lagati neko ce zaista da odsvira kraj.

Back