Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 86.730
На слици се јасно види да је дете написало да воли Новака.
Председник опет ухваћен у лажи!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Само да покажем интегритет, искреност и моралну громадност такве људине као што је ВулеOK, ali šta si hteo sa ovom i ovakvom temom ?
pa uhvatismo glavnog ćacija s rukom u džemu...OK, ali šta si hteo sa ovom i ovakvom temom ?
ali ne vidim da to treba komentarisati. Za to nema dovoljno pogrdnih reči,..pa uhvatismo glavnog ćacija s rukom u džemu...in flagranti!
![]()
verovao ili ne, potpuno te razumem...ali ne vidim da to treba komentarisati. Za to nema dovoljno pogrdnih reči,..
Toliko je nisko, da se i ja loše osećam ako to komentarišem.
A ja sam lično čuo kada su par devojčica u Beogradu za vreme vučićevog skupa otvoreno i bez straha govorili da imaju bombu bacili bi na ćaćijevce.Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u nedelju ujutro je sumirao utiske sa skupa „Ne damo Srbiju“ održanom u subotu u Beogradu i tom prilikom „čitao želje, pozdrave i čestitke“ građana. Gledaoci oštrog oka su, međutim, uočili da je u programu uživo falsifikovao pismo osmogodišnjeg dečaka.
Pismo osmogodišnjeg Pavla, napisano dečjim rukopisom i velikim štampanim slovima, našlo se u krupnom kadru na TV Pink. Zahvaljujući tome gledaoci su uspeli da uoče malu razliku između onoga što predsednik čita i onoga što piše na papiru.
„Sa dekom često igram šah i uvek ga pobedim. Mnogo volim Srbiju. Treniram košarku, gledam Evroligu i Jokića“, pročitao je Vučić.
A šta je u stvari pisalo?
Dečak jeste napisao da voli Srbiju i da sa dekom igra šah, ali njegov izbor nije Nikola Jokić već Novak Đoković.
https://n1info.rs/vesti/vucic-uzivo-u-programu-falsifikovao-pismo-decaka/
Kao veštak u postupku protiv laži Vučića ovaj rukopis je odrasle osobe i to iznad 40 god.