ЗАШТО ПРЕДСЕДНИК НИКОЛИЋ НЕ РЕАГУЈЕ !? !? !?

Poruka
23.163
Устав Републике Србије

Територија и граница

Члан 8.

Територија Републике Србије је јединствена и недељива.
Граница Републике Србије је неповредива, а мења се по поступку предвиђеном за промену Устава.

Зашто председник републике не реагује на чињеницу да се успоставља граница између Србије и њене јужне покрајине ?

Устав Републике Србије

Територија и граница

Члан 8.

Граница Републике Србије је неповредива, а мења се по поступку предвиђеном за промену Устава.

Зашто председник републике не реагује на чињеницу да се успоставља граница између Србије и њене јужне покрајине ?

On nema šta da reaguje nego da smeni Predsednika Vlade i dovede novog.

Poslednja izmena od moderatora:
Устав Републике Србије

Територија и граница

Члан 8.

tebi se opet malo gine za Kosovo? :)

Устав Републике Србије

Територија и граница

Члан 8.

Jos uvek pece rakiju.

Мене занима зашто председник ћути док се успоставља граница између централне Србије и њене јужне покајине ?
Ја мислим да је Николић јединствен историјски случај председника државе који ћути,док му прекрајају границе.

Samo realno postavlja pitanje. Izdaja je ocigledna i to od onih koji su rekli da imaju TAJNI PLAN. Gde im se zaturio?

Izdaja je vrlo promenjiva kategorija i vrlo fluidan pojam. Mozda bi veca izdaja bila poslati neciju decu da opet ginu za neko Kosovo? Hm?
Kako ti planiras tacno da sprecis postavljanje tih granicnih prelaza?

Мене занима зашто председник ћути док се успоставља граница између централне Србије и њене јужне покајине ?
Ја мислим да је Николић јединствен историјски случај председника државе који ћути,док му прекрајају границе.

Са састанка Председника и Патријарха:

Iako je iz Predsedništva saopšteno da je „država otvorena za aktivno učešće Crkve u rešavanju kosovskog problema“, u crkvenim izvorima spekuliše se da se poseta završila bez rezultata, jer državni vrh, navodno, tvrdi da nema izbora i da je priča s granicama završena. Za sada nema naznaka da bi zbog događaja na KiM mogla da se održi vanredna sednica Svetog arhijerejskog sabora SPC.

Davno je ta granica tu postavljena, a drzava kako ti kazes "prekrojena"

Ako će ko da gine na Kosovu i Metohiji to ste vi samo sledećeg puta neće biti milosti a neće biti ni amerikanaca i ostalih dilvjaka koji su doveli šiptarske teroriste.

Ne zaboravi da po američkim podacima samo od aprila do juna 1999.g. na svega tri mesta oko Košara izginulo je 10.700 šiptara uz minimalne srpske gubitke i pored ogromne američke premoći u vazduhu.

Za sledeći put odmah računaj da amerikanaca a ni ostalih koji su vas tutkali, hranili i pazili neće biti . Zato moli boga da budeš što bliže Prokeltijama.
Hebeš Prokletije ako ne shvatiš na svom ličnom primeru zašto se zovu Prokletije.

Како давно кад су у току радови на њеном успостављању ?
А председник републике ћути и прави се да се ништа не дешава.

Pa otpoceto jos tokom velikih seoba Srba, tokom poznog srednjeg veka kada su Srbi prestali biti vecinsko stanovnistvo na Kosovu i Metohiji, sto je kulminiralo 1999 i na kraju 2008 proglasenjem nezavisnosti.
Ugl, Kosovo je de facto nezavisna drzava od RS, jer RS nema nikakvu kontrolu nad Kosovom niti postoji bilo kakva zelja na Kosovu da bude u sastavu RS

Устав Републике Србије

Територија и граница

Члан 8.

Zato sto je i sam kontradiktoran, rusi ustav republike Srbije i ako se zakleo da ce da ga stiti.

Како давно кад су у току радови на њеном успостављању ?
А председник републике ћути и прави се да се ништа не дешава.

На Голији се састао са Изетом Љајићем, генералним директором фирме "Нови Пазар-путеви", која изводи радове на Јарињу,

како каже Тањуг у три смене .... тражите по Гуглу не могу више да вам постављам ...

Е, веруј ми, кад је био на Голији, упитах се ... где баш ту да оде ...?

Кад оно ....

Устав Републике Србије

Територија и граница

Члан 8.

Da je ovo pravna drzava predsednik Srbije Tomislav Nikolic bi bio uhapsen.

Ako će ko da gine na Kosovu i Metohiji to ste vi samo sledećeg puta neće biti milosti a neće biti ni amerikanaca i ostalih dilvjaka koji su doveli šiptarske teroriste.

Ne zaboravi da po američkim podacima samo od aprila do juna 1999.g. na svega tri mesta oko Košara izginulo je 10.700 šiptara uz minimalne srpske gubitke i pored ogromne američke premoći u vazduhu.

Za sledeći put odmah računaj da amerikanaca a ni ostalih koji su vas tutkali, hranili i pazili neće biti . Zato moli boga da budeš što bliže Prokeltijama.
Hebeš Prokletije ako ne shvatiš na svom ličnom primeru zašto se zovu Prokletije.

Ja rodjen i odrastao u Beogradu :s

A ovaj post sasvim dovoljno govori o tvom mentalnom sklopu

Pa otpoceto jos tokom velikih seoba Srba, tokom poznog srednjeg veka kada su Srbi prestali biti vecinsko stanovnistvo na Kosovu i Metohiji, sto je kulminiralo 1999 i na kraju 2008 proglasenjem nezavisnosti.
Ugl, Kosovo je de facto nezavisna drzava od RS, jer RS nema nikakvu kontrolu nad Kosovom niti postoji bilo kakva zelja na Kosovu da bude u sastavu RS

Kosovo i Metohija niti je država niti će ikada biti. Toliku drskos niko nikada u ime Srbije neće smeti nikada da potpiše. Znači u najboljem slučaju bićete što i Tajvan. I to samo dok šiptari na volšeban način preko noći ne nestanu sa Kosova i Metohije.

Poslednja izmena:

Back