- Poruka
- 127.298
a nije ti palo na pamet da je Bog prilagodio ljudima u zavisnosti gde su veru da bi mogli lakse da je prihvate?Ne pravi Bog više religija nego to radi đavo. Tako zavađuje ljude i huška ih jedni na druge.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a nije ti palo na pamet da je Bog prilagodio ljudima u zavisnosti gde su veru da bi mogli lakse da je prihvate?Ne pravi Bog više religija nego to radi đavo. Tako zavađuje ljude i huška ih jedni na druge.
Ne, jer istina je samo jedna.a nije ti palo na pamet da je Bog prilagodio ljudima u zavisnosti gde su veru da bi mogli lakse da je prihvate?
ali svaka vera misli da je bas njihova istina jedina istinita.Ne, jer istina je samo jedna.
Nemaju svi isto misljenje o tebi, ne zato sto si ti jedan, vec zato sto oni ne vide stvari na isti nacin....Ako je Bog jedan, zasto postoji toliko religija i vera?
a i tia nije ti palo na pamet da je Bog prilagodio ljudima u zavisnosti gde su veru da bi mogli lakse da je prihvate?
Pa to što ljudi misle različito ne znači da su svi u pravu.ali svaka vera misli da je bas njihova istina jedina istinita.
ne mislis da je to paradoks?
kao sto odavno rekoh..da si rodjen u abu dabiju sad bi pricao da je islam jedina istinita vera.
ja verujem da je to sve jedna vera prilagodjena podnevlju.
a u koga bi verovao da si rodjen u japanu ili dubaiu?Pa to što ljudi misle različito ne znači da su svi u pravu.
Verovatno u religiji u kojoj bih bio rođen.a u koga bi verovao da si rodjen u japanu ili dubaiu?
i onda bi tvrdio da je samo ta vera jedina istinita?Verovatno u religiji u kojoj bih bio rođen.
Ne tvrdim da je moja vera istina, samo verujem da jeste.i onda bi tvrdio da je samo ta vera jedina istinita?
o tome pricam.
Због утицаја ђавола који одводи људе од Истинитог Бога.Ako je Bog jedan, zasto postoji toliko religija i vera?
Јер је теко Господ уредио.Ako je Bog jedan, zasto postoji toliko religija i vera?
Jeste, lično je naučio glagoljicu i naša pisma sišao na zemlju i kao bradati deda i predstavio se kao bog i napisao knjigu da je štuju ljudi inače će goreti u paklu. Mi smo kasnije preuzeli od boga preuređivačke i spisateljske poslove. Prvo smo morali da izmislimo glagoljicu pa da bog sidje i napiše kurane i religije, inače on nije mogao radnije pre isusa da siđe sa neba jer samo poslednhih 2-3000 godina se računa a ono pre ljudi su ziveli bez religija al nisu znali kako da odu u raj i svi su goreli u paklu jbg.Јер је теко Господ уредио.
da se vratis na moju pricu sa meliotom?Због утицаја ђавола који одводи људе од Истинитог Бога.
Možda, ali to ne znači da bi takvo moje vjerovanje bilo ispravno.da se vratis na moju pricu sa meliotom?
da li bi Alah bio istinit Bog za tebe da si rodjen u Dohi?
ali onda to i sad mozes reci...Možda, ali to ne znači da bi takvo moje vjerovanje bilo ispravno.
da se vratis na moju pricu sa meliotom?
da li bi Alah bio istinit Bog za tebe da si rodjen u Dohi?
Zato postoje dokazi.ali onda to i sad mozes reci...
Простаклук богобораца не би требало да ме узрујава. Чисато да будеш у току. Иронија је резервисана за добронамерне и образоване. Ако иронични то нису, онда није у питању иронија, нео простачко саплитање. Уосталм, један велики научник је рекао да први гутљаји из чаше знања обавезно воде у сумњу и атеизам. Али да на дну те чаше опет чека Бог. И управо то је разлог што су највећи научници света верници.Jeste, lično je naučio glagoljicu i naša pisma sišao na zemlju i kao bradati deda i predstavio se kao bog i napisao knjigu da je štuju ljudi inače će goreti u paklu. Mi smo kasnije preuzeli od boga preuređivačke i spisateljske poslove. Prvo smo morali da izmislimo glagoljicu pa da bog sidje i napiše kurane i religije, inače on nije mogao radnije pre isusa da siđe sa neba jer samo poslednhih 2-3000 godina se računa a ono pre ljudi su ziveli bez religija al nisu znali kako da odu u raj i svi su goreli u paklu jbg.