Zašto posećujete pdf ''Politika'' ?

Vaš motiv učestvovanja na pdf ''Politika''?

• Zabava

glasova: 35 58,3%
  • Saznanje

glasova: 21 35,0%
  • Ponižavanje pristalica suprotne opcije

glasova: 6 10,0%
  • Promovisanje sopstvenih stavova

glasova: 17 28,3%

• Ukupno glasova
    60
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Politika inace me zanima. Ali sam , kako je demokratija, neclan (`necu da budem clan mafije`). Mada dobro znam za sta sam.

Ovde sam zbog aktuelnih informacija i pokoje analize necega.

Ubedjivati zastupnike suprotnih opcija jalov je posao. Taj koji je ovde taj ne menja stavove! Pogotovo ako je mlad (malo lice na komsomolce - vec vidjeno). Zato se time i ne bavim.

Ponekad, sale radi, ubacim koji seljacizam ili gramaticku gresku ili neobican stav (ali istinit). Toliko da bude interesantnije.

I ne bih ucestvovao u predizbornoj kampanji ovde, bas bas bas ako ne moram. A ima stalno provokativnih izjava.

u pocetku,jos kad sam se uclanila,bila sam mladi optimista i zelela da razmenjujem misljenja.osecanja su mi bila vise puta povredjena pa sam onda digla ruke od dugackih postova.
a dolazim jer se ovde vesti pojavljuju brze nego na sajtovima novina televizija i slicno,zbog vesele gomile uvek obavestenih ljudi :mrgreen: a i nasmejem se cesto onako od srca :lol:
a i ima zanimljivih stavova i ljudi vrednih citanja.

Zbog zabave naravno, ali i zato da bih sa nekim komunicirala na srpskom, pa zbog nostalgije i zbog toga što me ipak najviše zanima šta se dešava u Srbiji, pa zbog mnogih ljudi ovde i tako...

Ja sam posećivao zbog onog malog Eremite ali otkad ga nema nije više interesantno.

Zemljo otvori se! Došao je dan da se i ja složim sa drugom Titom :shock:
Gde ispari Eremita, opet? :confused::mad::mad::evil:

Razni ljudi imaju razne potrebe. Stekao sam utisak da priličan broj forumaša dolazi na ovaj pdf s idejom da se svađaju, vređaju te da im je to jedini smisao učestvovanja ovde. Voleo bih da grešim. Molio bih vas zato da na anketu odgovorite iskreno. Nema preglasavanja, niko ne pobeđuje, klonove ostavite za drugu priliku.
Ovde inače dolazim zato što mi je zabavno, a malo i zbog toga da bih ponešto saznao. A vi?

P.S.

Neće se videti ko je za šta glasao, a možete odabrati i više opcija.

najiskrenije bi bilo ovako da odgovorim:
:-P 1) zbog zabave 20%
:-) 2) zbog saznanja 30%
:-| 3) zbog ponižavanja pristalica suprotne opcije 10%
:arrow: 4) zbog promoviranja sopstvenih stavova 40%

------------------
super anketa:idea::idea:...onako u mom fazonu:D:D....svaka čast!:):ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back