Dalmatinkaa
Elita
- Poruka
- 17.781
Dobar je,ima se svega i svacega procitati,nauciti,crtati,nema oglasa ma divota.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gdje sam ja u cijeloj toj priciDobar je,ima se svega i svacega procitati,nauciti,crtati,nema oglasa ma divota.

Skatka se tajna ne izdaje cukac jedanA gdje sam ja u cijeloj toj prici![]()

sad idem po lopatu da te tresnem...
zbog ovog ^Treba me banovati kad zalutam na neki drugi pdf![]()
Posebno ovo naucitiDobar je,ima se svega i svacega procitati,nauciti,crtati,nema oglasa ma divota.

Koka ima sigurno, a Kole ne znam gdje se gubi.Da vidim ima li Koka Kole![]()

Citirila bih te, no zabranio siKoka ima sigurno, a Kole ne znam gdje se gubi.![]()

Nisam zabranio clanovima, gostima je zabranjeno Jesi li stavila naocale dok si citala?Citirila bih te, no zabranio si![]()

StavilaNisam zabranio clanovima, gostima je zabranjeno Jesi li stavila naocale dok si citala?![]()

Kakav je sport moguć na forumu?a sport nista![]()
![]()

Pusti ti to. Forumska politika je za razliku od mene dosta fleksibilna pa neka ostane red alert (bila je dobra igra)Stavila
Šta znam ko je tebi domaćin a ko gost
Što se tiče forumskih gostiju, nema ih više, tvoj potpis ne važi.
Šah. Imas ekipu.Kakav je sport moguć na forumu?![]()

Moguć je sport na forumu recimo onaj sa muvanjemKakav je sport moguć na forumu?![]()
Šta kažeš da te ono kao malo muvam pa posle podstanarska mala soba, sami ja I ti 
Baš se mislim - ništa nije dalje od fizičke aktivnosti od piskaranja po forumu...Pusti ti to. Forumska politika je za razliku od mene dosta fleksibilna pa neka ostane red alert (bila je dobra igra)
Šah. Imas ekipu.
Nisi valjda pomislila na skok u dalj![]()

Kako ne znaš ? Ja tebi topa ti meni kraljicuBaš se mislim - ništa nije dalje od fizičke aktivnosti od piskaranja po forumu...
Ne znam da igram šah.![]()

Bezobraznik jedanKako ne znaš ? Ja tebi topa ti meni kraljicu![]()