gost 443393
Aktivan član
- Poruka
- 1.634
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovdje pecaj i pisi. To je prikladna tema za pecaroseĆuti, nije se upecala
![]()
Da li si znala da su šah i golf sportovi gdje mozes pusiti, piti, drogirati se i igrati istovremeno?Baš se mislim - ništa nije dalje od fizičke aktivnosti od piskaranja po forumu...
Ne znam da igram šah.![]()

Sade se božuroviDa vidim sto se tu novog radi

pa nista ocito zanimljivo.Sade se božuroviMuški daju koren, žene vodu, i tako...
![]()
Slažem se. Ja ti predlažem da ja i ti probamo isto(da sadimo Božurepa nista ocito zanimljivo.
) pa da vidimo kako nam ide 
Zao mi je ,,,ova,, Baba je posadila sve sto je mislila,sad cekam da se mene posadi....Slažem se. Ja ti predlažem da ja i ti probamo isto(da sadimo Božure) pa da vidimo kako nam ide
![]()

Ako si ti baba, ja nisamZao mi je ,,,ova,, Baba je posadila sve sto je mislila,sad cekam da se mene posadi....![]()
Još uvek sam u punoj snazi, al ono, večeras se osećam u stilu "daj šta daš"
Može i baba Dalmatinka 
Ooo Bog te u šumu okrenuo,,, jes dobro,pa da riknem,koji je tebi vrag sinko..... Da nije Đavo u tebe ušoAko si ti baba, ja nisamJoš uvek sam u punoj snazi, al ono, večeras se osećam u stilu "daj šta daš"
Može i baba Dalmatinka
![]()

U mene je neki Djavo ušo, nepuštaj me noćas dušoOoo Bog te u šumu okrenuo,,, jes dobro,pa da riknem,koji je tebi vrag sinko..... Da nije Đavo u tebe ušo![]()
![]()
![]()

i sve mi se ukazeMoram da vidim Horoskop i prognozu...![]()

reklame na forum nisu dozvoljene , nem posle ko beba da plačešDa vidim imal kave i obavezno jel Frankova![]()

vidi ovog popio u moju kafuOpet mi ponestalo kave![]()

Znam samo kako se pokreću figure.Da li si znala da su šah i golf sportovi gdje mozes pusiti, piti, drogirati se i igrati istovremeno?
Malo ozbiljnije sada.
Sah je stvarno odlicna igra i volio sam ga igrati dok sam imao zivce. Igra zivaca, znanja, taktike, nadmudrivanja tj. trgovine i kvalitetno utroseno vrijeme. Kao mali sam isao dvije godine na sah, nezaboravno.
I to je nesto. Nastavi, sretnoZnam samo kako se pokreću figure

, naravski još više zarad šahistica)))