Zašto posećujete forum Svaštara?

Izmedu ostalog da docekam uskrsnuce @TIPI TOPI :) i da se najedem njezinih kolaca.
IMG-20220717-WA0006.jpg

U principu sam i u prethodnom periodu posećivao Krstaricu, gledao erotiku i dal ima novih tema. Pažnju su mi već neko vreme privukle dve teme na Ljisu. Hteo sam da održim neku doslednost a opet hteo sam i da napišem svoje mišljenje(a da ne prekršim tu formalnu doslednost). Čim sam juče ugledao da može da se piše pod bilo kojim forumskim imenom odlučio sam "da stupim u akciju ". Usput me je nešto iziritiralo. Jbg, kad god sam neke ljude(sa kojima "nisam bio baš dobar" najblaže rečeno) odblokirao na mrežama ili govorio o njima lepo ja sam se pokajao. I ovako sam imao utisak da ne uspevam da ih izbacim iz svog života ne svojom krivicom (godinama) a tim svojim postupcima kao da sam sam sebi zabijao nož u leđa. Nisam hteo da se krijem. Hteo sam da iznesem svoje mišljenje i svoje stavove. I zato će me svako ko me zna lako prepoznati po ovom "Vaske ". Ako sve bude uredu ovo je samo privremeno(osim ako mi neke nove teme ne privuku pažnju). I dalje ću vas posmatrati (Krstaricu i erotiku :lol: ) ali ja neću ništa pisati

Back